Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fail...κοψτε το παιδια

More
17 Oct 2010 01:04 #81837 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Epic Fail

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
The topic has been locked.
More
17 Oct 2010 03:25 #81840 by pReDiCtOR
Μια χαρα ειναι το topic, πρωτοτυπο θα ελεγα.
Ναι, ουτε εγω συνιθιζω να λεω "fail" προτιμω το "Αν ησουν λιγοτερο ζωαρα..." η τπτ παρομοιο.
Κατι ακομη, το να ακους το "fail" ειναι σαν να ακους το "λολ" (lol) η το "ο μι γκι"(omg) τα οποια βεβαια οι περισσοτεροι τα προφερουν λαθος, cuz το lol διαβαζεται "ελ οου ελ", και το omg "οου εμ γκι" (με λιγα λογια . . . παιζει ρολο και το "πως" το λες)
More
17 Oct 2010 09:59 #81841 by rafor
Ο καθενας μας εχει την ελευθερια του λογου και μπορει να εκφραζεται οπως αυτος θελει(εξαιρουνται τα βρυσιδια).Κανεις δεν μπορει να του βαλει φραγμους για το πως θα εκφραζεται , για αυτο το συγκεκριμενο topic ειναι το μια μεγαλο FAILLL!
More
17 Oct 2010 11:59 #81853 by GoldString
Εγώ ένα έχω να πω το οποίο εκφράζει όλους μας,τις ιδεολογίες μας,τις αντιλήψεις μας,ΟΛΑ
EPIC FAIL
More
17 Oct 2010 12:18 #81856 by Herc34es
Παντως σε σοβαρα φορουμ δεν θα δειτε πουθενα να εχουν γραψει fail...ενταξει παιδες?
More
17 Oct 2010 12:39 #81859 by thanasis
Ωραια και εμεις ειμαστε σοβαρο φορουμ και το γραφουμε υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο?Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.Την γνωμη σου την ακουσαμε,μην μας την επιβαλεις κιολας..
More
17 Oct 2010 13:02 #81861 by rafor
Συμφωνω με το Θανο.Επισης δεν εχω βρει πιο σοβαρο forum..!Και αυτο ειναι και προσβολη προς ολη τη δουλεια που εχουν κανει τοσα χρονια τα παιδια, γιατι το forum υπαρχει απο το 2005 και συνεχιζει ακομα με μεγαλη επιτυχια!Μην λεμε οτι μ@@@@@@ μας ερχεται και μειονουμε τη δουλεια των αλλονων...
More
17 Oct 2010 13:49 #81885 by Ιβάν
Παιδιά ηρεμήστε. Ναι μεν είναι προσβολή κατά κάποιον τρόπο αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας. Ο φίλος μας είπε την γνώμη του και δεν το επέβαλε (τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ). Εγώ ένα έχω να πω, εμένα δεν με πειράζει καθόλου, ο καθένας έχει ελευθερία λόγου. Αλλά αν εσυ φίλε μου πιστεύεις πως είμαστε για τα μπάζα τότε μην μας διαβάζεις. Είμαστε μια οικογένεια εδω και κάνουμε την πλάκα μας. Δεν υπάρχει σοβαρό φόρουμ, κανένα φόρουμ δεν είναι σοβαρό.
More
17 Oct 2010 13:52 #81888 by Lalo007
Μην παιρνεις και ορκο Alcatraz για το οτι κανουμε την πλακα μας.Η πλακα εχει και ορια,και δεν θελω να τα ξαναξεπερασω.(Ωραια λεξη εβγαλα παλι....)
More
17 Oct 2010 13:56 #81889 by rafor
Κοιτα Alcatraz, οπως και εσυ μπορεις να λες οτι θες , ετσι μπορω και εγω.Δεν μπορει να κανεις ρε φιλε (Hercules)ολοκληρο τοπικ, μονο και μονο για μια βλακεια...Εγω τα παιδια, μπορει να μην τα γνωριζω προσωπικα, ομως τα εχω μαθει μεσα απο το φορουμ.Εδω οπως λεει και o Alcatraz,ειμαστε μια οικογενεια.Το φορουμ δεν ειναι αποκλειστικα για games,οπως θα εχει καταλαβει κιολας, αλλα εδω οτι προβλημα εχει ο καθενας το συζηταμε και το λυνουμε.Επισης ο χαβαλες ειναι ενα στοιχειο, που εαν δεν υπαρχει σε ενα forum ,τοτε θα πρεπει να μην ξερει κανεις κανενα και να μην δεχεται ενα αρνητικο σχολειο , ουτε εστω για πλακα.Εαν εσυ δεν θες να λεμε τη λεξη Fail, τοτε απλα μην τη χρησιμοποιεις εσυ και ασε εμας τους αλλους να γραφουμε οτι πιστευουμε οτι μας εκφραζει.

Εγω το τοπικ το θεωρω ληξαν , δεν νομιζω οτι καποιος ειτε δεν εχει καταλαβει ,ειτε θα θελει να συνεχισει μια ανουσια συζητηση...