Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fail...κοψτε το παιδια

More
16 Oct 2010 19:00 #81802 by Hercules
Διαβαζω κανα ποστ απο εδω και απο κει και συχνα βλεπω πολλοι απο εσας να λενε την λεξη fail.

Επειδη ειναι μονο σε αυτο το φορουμ που το εχω συναντησει θα ηθελα να σας προτεινω να κοψετε αυτην την συνηθεια...ενταξει ξερω εχετε δει βιντεο απο το failbook στο youtube ακουσατε εναν/δυο παπ....ρα/ες να το λενε σε κανα ραδιοφωνο ή τηλεοραση. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το λετε κι εσεις! Το moto αυτο το βγάλανε κατι χαζοαμερικανιδες ψωναρες και κατι g@yδες αμερικανοι.

χρησιμοποιήστε κατι αλλο (αποτυχια).

Αυτα...
:bye:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...
The topic has been locked.
More
16 Oct 2010 19:16 #81806 by Andr

Hercules wrote: Διαβαζω κανα ποστ απο εδω και απο κει και συχνα βλεπω πολλοι απο εσας να λενε την λεξη fail.

Επειδη ειναι μονο σε αυτο το φορουμ που το εχω συναντησει θα ηθελα να σας προτεινω να κοψετε αυτην την συνηθεια...ενταξει ξερω εχετε δει βιντεο απο το failbook στο youtube ακουσατε εναν/δυο παπ....ρα/ες να το λενε σε κανα ραδιοφωνο ή τηλεοραση. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το λετε κι εσεις! Το moto αυτο το βγάλανε κατι χαζοαμερικανιδες ψωναρες και κατι g@yδες αμερικανοι.

χρησιμοποιήστε κατι αλλο (αποτυχια).

Αυτα...
:bye:

απλα fail :D
More
16 Oct 2010 19:36 #81807 by Γιώργος Δημόπουλος
χα0χ0αχ0χα0χ0 ωραιος souvlaki :D
More
16 Oct 2010 21:03 #81808 by Nikos Georgopoulos
αποτυχια=4 συλλαβες . fail=2 συλλαβες

και βασικα fail topic.

fail/τραγικο/ημαρτον/θα πηδηχτω απ το παραθυρο, ολα μαζι!
More
16 Oct 2010 22:54 #81817 by Άγγελος Φασούλης
More
16 Oct 2010 22:58 #81818 by Νικολής Ασημάκης
Τι να σου πω. Δεν το λέω πολύ συχνά, προτιμώ τη λέξη "οτινανισμός". Υπάρχουν πολλές "ατάκες" που έχουν γίνει μόδα, είτε ξένες "fail" είτε ελληνικές "θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο" κλπ που δεν είναι τόσο ωραίες. Αλλά δεν νομίζω πως ήταν αναγκαίο να γίνει και τόπικ. :)
More
16 Oct 2010 23:14 #81821 by rafor
Μια χαρα ειναι το fail.Δεν χρειαζεται να το αλλαξουμε!
More
16 Oct 2010 23:14 #81822 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε συ Hercules. Eντάξει τώρα. Αυτό δεν ήταν θέμα για να γίνει και ολόκληρο τόπικ. Ο καθένας χρησιμοποιεί τις δικές του ατάκες γιατί αυτή η έκφραση του αρέσει όπως ακούγεται. Το ίδιο εννοώ εγώ όταν λέω "Έλεοζζζζ" και το ίδιο εννοεί και ο Nikolis ή ο souvlaki π.χ. όταν λένε "fail". Δεν είναι κάτι το ενοχλητικό δηλαδή.
More
17 Oct 2010 00:33 #81835 by Tolis Skevakis
Hercules πριν postaρουμε κατι θα σε ρωταμε ρε.dont worry
More
17 Oct 2010 00:35 #81836 by Στέφανος Τρίγγας
Είναι η ιδέα μου ή το topic είναι fail?