Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυμναστική: Ασκείστε?

More
13 Oct 2010 00:12 #81436 by lavezzi7

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote: Εγώ θέλω να παω γυμναστήριο αλλά η προπονήτρια μου λέει να μην παω ακόμα γιατί είμαι στην ανάπτυξη και δεν θα ψηλόσω αλλά αμα παω. Ισχύει?

Απ'όσο ξέρω εγώ, αυτό ισχύει. Όμως πάει ανάλογα και το είδος άσκησης που θα κάνεις. Αν σηκώνεις βάρη μου φαίνεται θα σταματήσεις να ψηλώνεις. Οπότε κάτσε με τα βαράκια στο σπίτι σου και γυμναστήριο πας στα 24-25.

Εγώ πάντως το θεωρώ σπατάλη να πηγαίνει κανείς γυμναστήριο. Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέμε "φυσική" άσκηση(παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια τρέχοντας), παρά να ασκείσε σε γυμναστήριο. Είναι λάθος όλη η ιδέα του γυμναστηρίου.

Το πρώτο που λες ισχύει.Αν αρχίσει και σηκώνει βάρυ σε τέτοια ηλικία θα μείνει όσος είναι.
Στο δεύτερο σκέλος διαφωνώ.Υπάρχουν πράγματα που κάνεις στο γυμναστήριο τα οποία δεν τα βρίσκεις σε κανένα βουνό και κανένα λαγκάδι προφανώς.Επίσης ο εξοπλισμός και οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου βοηθάνε πολύ στο να γίνεται σωστά η άσκηση.Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ σημαντικό.Βέβαια,χρειάζεται και το τρέξιμο στον ανοικτό χώρο.Ο συνδυασμός και των δυο πιστεύω είναι ιδανικός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2010 07:49 #81446 by rafor
Συμφωνω με lavezzi!Αλλο να τρεξεις στα βουνα και στα λαγκαδια το οποιο βεβαια ειναι πολυ οφελημο , γιατι στο διαδρομο κουνιουνται μονο τα ποδια και αλλο να κανεις και αλλες ασκησεις με οργανα στο γυμναστηριο που ξερεις οτι θα εχουν και αποτελεσμα!

More
13 Oct 2010 21:10 #81507 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: Συμφωνω με lavezzi!Αλλο να τρεξεις στα βουνα και στα λαγκαδια το οποιο βεβαια ειναι πολυ οφελημο , γιατι στο διαδρομο κουνιουνται μονο τα ποδια και αλλο να κανεις και αλλες ασκησεις με οργανα στο γυμναστηριο που ξερεις οτι θα εχουν και αποτελεσμα!

Κι εσύ και ο lavezzi όμως δεν πήγατε ποτέ με φίλους στην Πάρνηθα να σηκώνετε πέτρες γιατί έτσι σας ήρθε! :mrgreen: