Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυμναστική: Ασκείστε?

More
27 Sep 2010 23:15 #79696 by Lalo007
Λοιπον ειστε ολοι λαθος.Τερμα τα λεωφορεια.Παρτε το ποδηλατακι σας και τελειωνει η υποθεσις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2010 23:55 #79700 by Aνέστης Αδαμίδης

GoldString wrote: Ορέ την ίδια σκέψη είχα και εγώ ! :P

Είναι που λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντούνται. :wink: Είμαστε πνεύματα φίλτατε GoldString!

More
28 Sep 2010 13:20 #79715 by Nikos Georgopoulos

TheReaper wrote: Kαλά εγώ δε χρειάζεται να κάνω ιδιαίτερη άσκηση. Έχω τρομερό μεταβολισμό κι έτσι απλά παίζω κάνα μπασκετάκι αν βρω κάναν φίλο μου.(όχι στο PS.)

Και ντούκι ο TheReaper! :mrgreen:

BigBoss wrote: Πραγματι με το move γυμναζομαι πλεον :D

Μαλλον ενα kinect χρειαζομαστε για να γυμναστουμε σπιτι! Αλλιως το facebook ειναι μεγαλυτερος πειρασμος απο τον διάδρομο :wink:

More
29 Sep 2010 22:30 #79928 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ τώρα θα γραφτώ σε γυμναστήριο, το Joe Weider συγκεκριμένα! Αρκετά καλό και οικονομικό!

More
12 Oct 2010 12:32 #81346 by GoldString

TheReaper wrote:

GoldString wrote: Ορέ την ίδια σκέψη είχα και εγώ ! :P

Είναι που λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντούνται. :wink: Είμαστε πνεύματα φίλτατε GoldString!

λες?

More
12 Oct 2010 13:05 #81347 by Γιάννης Ρέμας

Tony_Layjel wrote: Εγώ τώρα θα γραφτώ σε γυμναστήριο, το Joe Weider συγκεκριμένα! Αρκετά καλό και οικονομικό!

και εγώ Joe Weider πάω είναι αρκετά οικονομικό άλλα είναι μικρο και συνήθως γεμάτο

More
12 Oct 2010 14:27 #81354 by lavezzi7
Βλέπω όλοι μες το fitness είστε... :mrgreen:

Προσωπικά,εδώ και 2 χρόνια,από τότε τέλειωσα το λύκειο δηλαδή,αθλούμαι.Τρέξιμο,ποδόσφαιρο,μπάσκετ με φίλους,όχι σε ομάδα.Πήγα και 3 μήνες γυμναστήριο αλλά το σταμάτησα το καλοκαίρι.Κάθε μέρα τρέξιμο και μπάλα 3 μήνες και πάει κλάταρε το πόδι... :( .Και την καλύτερη μηχανή αν χρησιμοποιείς κάθε μέρα θα τα παίξει!Τώρα κάθομαι και δεν κάνω τίποτα μπας και περάσει(ακόμα πονάει).

Όσο αναφορά το γυμναστήριο το Joe Weider είναι γνωστή αλυσίδα και για τον λόγο αυτό έχει και οικονομικές τιμές.Εγώ πήγαινα σε ένα που είναι μόνο του και πλήρωνα για 4 μήνες όσο πληρώνεται εσείς για έναν χρόνο!

More
12 Oct 2010 15:16 #81364 by takisant
Εγώ κάνω λίγο βαράκια στο σπίτι και παλιότερα πήγαινα και για τρεξιματάκι στο Καλλιμάρμαρο.Τώρα δυστηχώς το τρέξιμο το έχω κόψει αλλά τουλάχιστον περπατάω πολύ. :wink:

More
12 Oct 2010 15:19 #81367 by rafor
Εμενα μια φορα η Σουζανα με επεισε :wink: :lol:

More
12 Oct 2010 15:25 #81368 by Ιβάν
Το γυμναστήριο Joe Weider δεν είναι στην Φιλαδέλφεια? Αν είναι αυτό τότε έχω ακούσει ότι έκλεισε.

Εγώ θέλω να παω γυμναστήριο αλλά η προπονήτρια μου λέει να μην παω ακόμα γιατί είμαι στην ανάπτυξη και δεν θα ψηλόσω αλλά αμα παω. Ισχύει?