Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
31 Jul 2007 04:40 #35983 by penny
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
31 Jul 2007 14:08 #35993 by Κωνσταντής Νικολάου
Νίκος Κατέλης. Ένας με μικρά ψυχολογικά προβλήματα (ψιλό καθυστερημένος) που τον έκανε ρεζίλι η Αννίτα Πανια για να βγάζει λεφτά ....

Katman At Wikipedia

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
31 Jul 2007 16:09 #36000 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα για το θέμα παρόλο που παρακολουθώ φανατικά το δελτίο του Star. (αν δεν το πούνε εκεί, που θα το πούνε?)

More
31 Jul 2007 16:31 #36001 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Επειδή παρατηρώ ότι λέτε πως μόνο η Αννίτα έβγαλε λευτά απ' αυτόνν είστε γελασμε΄νοι. Ετοιμάζανε κέντρο για αν τραγουδάνε στην Αθήνα μέσα και για να πας έπρεπε να κλείνεις 6 μήνες πριν. Αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε τετάρτη η τηλεθέαση χτύπαγε κόκκινο στο alter σίγουρα κάμποσα παίρνανε κι αυτοί. Ύστερα, καλύτερα θα ήταν να είναι κλεισμένοι σε ένα ίδρυμα και να αισθάνονται άχρηστοι? Άλλωστε οι ίδιοι επιζήτησαν τέτοια δόξα. Δεν τους πίεσε κανείς. Εδώ ο άλλος ο Booby κατέβηκε από την φλώρινα για να πάει εκεί. Μην τους αθωώνουμε αμέσως.

More
31 Jul 2007 16:33 #36002 by Χριστόφορος
100 euros το επεισόδιο έπαιρναν όλοι οι τύποι της Αννίτας...

PSN: personGR

More
31 Jul 2007 16:44 #36007 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Στην τηλεόραση, διότι όταν πήγαιναν σε κέντρα κτλ, το χιλιαρικάκι το καθάριζαν χαλαρά!

More
31 Jul 2007 19:14 #36009 by nickos
Παιδια εγω που είμαι από τα μέρη του και τον βλέπω να κυκλοφορεί συχνά δεν άκουσα τπτ.
Θα είχε γίνει χαμός αν ήταν αλήθεια

More
31 Jul 2007 19:27 #36011 by Esperos
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν πως κάπου τα θέλουν και αυτοί και τα τραβάνε και σίγουρα από το να είναι σε ιδρύματα και να τους κοροϊδεύουν χίλιες φορές εκεί. Εξάλλου τις προάλλες δεν είχε βγει και ο βαςβας (ο Παρασκευαααααας!) και είπε πως τσακώθηκε με την Ανίτα γιατί τους έδινε ψίχουλα ενώ στα κέντρα που τραγουδάνε καθαρίζουν λέει με 5000Ε την βδομάδα παρακαλώ!!!!! Όσο για το θέμα Κατέλης ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα η κάνα διαφημιστικό κόλπο…θα δείξει όταν ξεκινήσει ξανά το πρόγραμμα, απλά είδα να συζητιέται και σε άλλα forum κάτι που σημαίνει πως όντος κάτι ακούστηκε…

More
31 Jul 2007 23:51 #36014 by Μάνος Γρυπάρης
Μούφα μου φαίνεται Μάριε γιατί δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα από κάποιο ΣΟΒΑΡΟ μέσο (είτε τηλεόραση, είτε εφημερίδα, είτε site). Μ' αρέσει που επιβεβαιώνεις τις πληροφορίες σου. Θα έχεις κάψει κόσμο στην εκπομπή, ε?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)