Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xρεωστικη καρτα,προπληρωμενη?Τι χρειαζομαι??

More
11 Jul 2010 00:34 #75066 by thanasis
Σκεφτοομουνα να κανω καποιες αγορες απο το internet αλλα δεν θα ηθελα να βαλω απο πιστοτικη καρτα η λογαριασμους και τετοια.Ειχα ακουσει παλια γαι τις χρεωστικες αλλα δεν ξερω καν τι κανουν.Επισης πολλοι μου ειπαν να αγορασω προπληρωμενες καρτες που ειναι το πιο απλο.Εγω αυτο που θελω ειναι εχω μια καρτα που να βαζω οποτε θελω και οσα θελω μεσα λεφτα και συνηθως οχι μεγαλα ποσα,οποτε και να γινει κατι να μην τα κλαιω τα λεφτα.Και ενοειται με αυτη την καρτα να μπορω να αγορασω οτιδηποτε σαν τις αλλες καρτες...Οποιος ξερει εστω κατι για αυτες τις καρτες ή εχει να προτεινει μια καλυτερη θα του ειμουν ευγνωμων.Ευχαριστω εκ των προτερων...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2010 00:39 #75067 by Μάνος Γρυπάρης
Χρεωστική=Προπληρωμένη
Πήγαινε στη Eurobank και ζήτα μια χρεωστικη καρτα. 35 ευρω κανει και γραφει πανω εναν κωδικο τον οποιο βαζεις για να κανεις online αγορές.

Απλό?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2010 00:45 #75070 by thanasis

Manos wrote: Χρεωστική=Προπληρωμένη
Πήγαινε στη Eurobank και ζήτα μια χρεωστικη καρτα. 35 ευρω κανει και γραφει πανω εναν κωδικο τον οποιο βαζεις για να κανεις online αγορές.

Απλό?

35 ευρω κανει για να αγορασω την καρτα?'Η 35 ευρω θα μου περιεχει και μεσα οταν την παρω?Αμα θελω παραπανω ευρω μπορω να βαλω,ή λιγοτερα?

More
11 Jul 2010 02:09 #75071 by lavezzi7
Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να πας να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα(prepaid card) από όποια τράπεζα επιθυμείς.Η προπληρωμένη δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό,δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον λογαριασμό στην τράπεζα για να την βγάλεις.

Πιο συκεκριμένα,στην Τράπεζα Κύπρου που έχω εγώ βγαίνει μέσα σε ένα 5λεπτο,πληρώνεις 5 ευρώ για την ενεργοποίηση και σε κάθε κατάθεση, σου κρατάει και 1 ευρώ.Συν και ότι τα χρήματα μπαίνουν στην κάρτα την ίδια μέρα μετά τις 6 το απόγευμα.

More
11 Jul 2010 02:26 #75072 by scaphism
Χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια χρεωστική από την Alpha Bank, και δεν με χρεώνει παραπάνω όταν κάνω αγορές ή καταθέσεις.Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις και web banking δωρεάν αν κάνεις μια αίτηση...

Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην alpha και ζήτας απλά η κάρτα αναλήψεων σου να είναι χρεώστικη Visa Electron...

More
11 Jul 2010 04:15 #75073 by Μάνος Γρυπάρης
35 ευρώ minimum, βάζεις λεφτά όποτε θέλεις και δεν έχει συνδρομή.
Για την Alpha Bank δεν το ήξερα αυτό. Άμα είναι να πάρω κι εγώ κάρτα στην Alpha Bank. Γιατί το νταβατζιλίκι του 1 ευρώ ποτέ δεν το κατάλαβα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2010 13:18 #75079 by thanasis

lavezzi7 wrote: Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να πας να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα(prepaid card) από όποια τράπεζα επιθυμείς.Η προπληρωμένη δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό,δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον λογαριασμό στην τράπεζα για να την βγάλεις.

Πιο συκεκριμένα,στην Τράπεζα Κύπρου που έχω εγώ βγαίνει μέσα σε ένα 5λεπτο,πληρώνεις 5 ευρώ για την ενεργοποίηση και σε κάθε κατάθεση, σου κρατάει και 1 ευρώ.Συν και ότι τα χρήματα μπαίνουν στην κάρτα την ίδια μέρα μετά τις 6 το απόγευμα.

Αυτη μου ακουγετε η καλυτερη λυση.Να βαζω οσα λεφτα θελω ευκολα και γρηγορα :P Ευχαριστω ολους...

More
11 Jul 2010 15:46 #75091 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ είχα προπληρωμένη στη eurobank. Το μόνο μειονέκτημα ήταν πως έπρεπε να είναι minimum 33 ευρώ ανά κατάθεση. Το κλασικό 1 ευρώ το κρατά η τράπεζα. Και τα λεφτά μπαίνουν τη στιγμή που δίνω τα λεφτά και σημειώνει στο "προφιλ" της κάρτας το ποσό. Γυρίζω σπίτι και αρχίζω τις αγορές από το play.com Η κάρτα μου έχει λείξει και πρέπει να ξαναβγάλω κάποια στιγμή.

More
11 Jul 2010 15:53 #75093 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Επειδη δεν το ειπε κανεις, απλα νομιζω οτι πρεπει να βγάλεις ΑΦΜ πρώτα από την εφορια.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
11 Jul 2010 16:22 #75096 by Γιώργος Δημόπουλος
Για αγορες με μικρα ποσα εγω χρησιμοποιω τις paysafecard με μικροτερο ποσο 10 ευρω.