Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xρεωστικη καρτα,προπληρωμενη?Τι χρειαζομαι??

More
29 Sep 2010 11:24 #79799 by Apostolos Kasapis
Επειδή οι κάρτες αυτές το τσακίζουν σε χαζές χρεώσεις και περιορισμούς μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό! Πήγαινε σε μία τραπεζα και ζήτα μία κανονική πιστωτική κάρτα! ΠΡΟΣΟΧΗ να μην έχει συνδρομη! Και θα ζητήσεις όμως το όριο να είναι 500ευρώ! Έτσι να μη σε αγχώνει πολύ!

Μεταξύ μας βέβαια δε νομίζω το θέμα σου να είναι αγορές αλλά στοιχήματα! (και πάλι πιστεύω ότι μια πιστωτική είναι καλύτερη)! :bye:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2010 14:13 #79844 by Kostas Milonas
Προσωπικα χρησιμοποιω την καρτα που εχω απο την τραπεζα Κυπρου. Η καρτα αναληψης ειναι και χρεωστικη Visa, οποτε οταν θελω να αγορασω κατι βαζω τα απαραιτητα στον λογαριασμο και ειμαι ετοιμος για αγορες :)

Και εννοειται φυσικα χωρις εξτρα χρεωσεις...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
15 Feb 2011 00:07 #89801 by Aνέστης Αδαμίδης
Η προπληρωμένη θέλει κάποιο συγκεκριμένο ποσό για να την βγάλεις; Λέει ο Nikolis ότι πρέπει αναγκαστικά να βάζεις 33 ευρώ κάθε φορά που πας να την "γεμίσεις", αλλά όταν θέλεις να την ανοίξεις(λογικά κάνεις καινούριο λογαριασμό) σου λέει ο άλλος ότι πρέπει να έχει εναρκτήριο ποσό;

More
15 Feb 2011 00:25 #89803 by Γιάννης Μπόκας
Η προπληρωμένη κάρτα που έχω εγώ είναι από την τράπεζα Κύπρου και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Κόστισε 5 ευρώ η έκδοσή της και μπορώ να βάζω ότι ποσό θέλω. Κάθε φορά που βάζω χρήματα μου κρατάει 1 ευρώ και αυτό είναι όλο (αν βάλω 50 θα έχω 49 υπόλοιπο). Έχει ενημέρωση μέσω web banking και πιστεύω πως είναι από τις πιο καλές. Περισσότερα θα βρεις στο www.prepaidcards.gr στο Συχνές Ερωτήσεις.

More
15 Feb 2011 01:28 #89805 by Γιώργος Λόλας
Εγώ έχω μια από την Τράπεζα Πειραιώς. Δεν μου ζητήσανε λεφτά για να την βγάλω, ούτε μου ζήτησαν να κάνω κάποια αρχική κατάθεση. Επίσης, σε κάθε κατάθεση δε μου κρατάει λεφτά. Είχα βάλει μια φορά 6.50 ευρω (σε ταμείο της τράπεζας όχι σε ΑΤΜ) και είχα κανονικά όλο το ποσό. Τώρα, δεν έχω προσέξει αν κρατάει λεφτά όταν κάνεις κατάθεση σε ΑΤΜ, γιατί την έχω χρησιμοποιήσει πολύ λίγο και δεν έδωσα σημασία.