Φιλε mordred αφου συμφωνείς πως υπάρχουν συνωμοσίες και απάτες αρα γιατι κατηγορείς τον Λιακο? Αφου αποδέχεσαι οτι υπαρχει σαπίλα παντού γιατι ισοπεδώνεις τα παντα και δεν διαχωρίζεις τα πραγματικά εθνικιστικά μηνύματα του Λιακο που αυτα τον έκαναν να τρώει κράξιμο απο πολλούς. Μπορει να το παρακάνει λεγοντας πως εμεις οι Ελληνες καναμε τα παντα (οχι οτι δεν τα κάναμε άλλα οχι τουλάχιστον στον βαθμό που τα παρουσιάζει) και οτι είμαστε παντου, αλλα αυτό δεν παει να πει ότι ειναι και όλλα ψευτης, ειδικα οταν τα βιβλία του ειναι γεμάτα φωτογραφίες και ντοκουμέντα που κανεις δε τα αμφισβητεί απλα τα δικαιολογούν με αυτες τις δικαιολογιες που οταν τις ακους θες να τραβήξεις κουτουλιά σε αυτον που της λεει μπας και ξυπνήσει. Για παράδειγμα στο βιβλιο του Λιακο η τεχνολογια των θεων μεσα στις δεκαδες φωτογραφιες που εχει, μας παρουσιαζει και μια που απεικονίζει αγνωστα οντα με στολές διαστημικές που τραβήχτηκε όταν βρεθηκε αυτο το ντοκουμεντο σε μια αγιογραφια το 5000πΧ, την παραθετω για να δειτε φως φανάρι τι απεικονίζει! Και ομως οι λαμπροι "επιστήμονες" ειπαν πως ανηκει στην φαντασια του καλλιτέχνη! Ε ελεος ρε παιδια! Σε μια αλλη δείχνει Αιγύπτιους που κουβαλανε μια λαμπα(κανονικοτατη ομως! Με καλωδια συρματακια και τα σχετικα) και ειπαν πως ηταν αγαλματιδιο αυτο που κουβαλαγαν! Ναι σιγα μην ηταν και δονητής (με αυτο το σχημα!) για τον #$#$ της Κλεοπάτρας! Ε μην τρελαθούμε και τελειος ρε παιδια. Απλα με τον τροπο που πλασαρει τα βιβλια του αλλα και με τις χειμαρρώδες υπερβολές του χάνει την αξιοπιστία του και αυτο ειναι το μεγαλο λαθος του για εμένα.
Τωρα οσο για την ταυτότητα ειμαι ενας απο αυτους που δε θελουν να την αλλάξουν για να μη χασουν αυτο το ΧΟ επειδή ΝΑΙ ειμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, αυτο ομως δε σημαίνει οτι πιστεύω και στην εκκλησία και σε αυτα που λεει, οι περισσότεροι εγιναν αλλόθρησκοι ή και άθεοι μονο και μονο βλέποντας την σαπίλα της εκκλησίας, ο Χριστός όμως τι φταίει? Εγω πιστευω στα λογια Του, αγαπη διδασκε που ειναι το κακο? Ακομα και αν δεν ηταν αυτος που ελεγε που ειναι το κακο να πιστέψουμε σε αυτα τα λογια και σε αυτες τις διδαχες? Η εκκλησία ειναι ενα μπουρδελο πραγματικο, πηδιούνται παπάδες μεταξυ τους, κλεβουν, λενε ψεματα, φορανε χρυσα και πετραδια (η ταπεινότητα που διδασκε Αυτος που ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΟΥΝ), να εξομολογηθω εκει? Αφου μονο εκει δεν ειναι ο Χριστος! Να αφησω τα λεφτα μου εκει? Και δε τα δινω στον άστεγο που ειναι κατω απο το σπιτι μου! Να νιστεψω? Γιατι? ετσι επειδή τους την κ@υλωσε μια μερα σε μερικους τραγογερους και μετα το περας τις νηστείας αρχιζουν παλι τα ψεματα και τις δολοπλοκίες? Σας πληροφορώ κύριοι οτι καποτε ακολουθούσα τον επιτάφιο με πίτσα στο χέρι και αν ειχε κανεις @@ ας μιλαγε!Ειναι κοροϊδία να θυμόμαστε καθε πασχα και Χριστούγεννα την θρησκεία μας και να την ξεχναμε ολον τον υπόλοιπο χρονο! Οι αληθινοί εκπρόσωποι του ειναι εξόριστοι σε κατι ξωκλήσια ρακεντητοι και ταπηνοι ξεχασμένοι ακομα και απο εμας τους ίδιους.
Αρα λοιπον το ΧΟ δεν ειναι σαπίλα αυτο καθε αυτό αλλα αυτοι που το εγραψαν επάνω, εμείς ομως το κραταμε για αυτό που ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ και για τα λογια Αυτου που τα ειπε, κοντρα σε ολους αυτους τους Εβραίους-μασόνους-σιωνιστές που θελουν με τα λεφτα τους να απαρνηθούμε τα πιστεύω μας.