aposperittis\ wrote: Φιλε mordred αφου συμφωνείς πως υπάρχουν συνωμοσίες και απάτες αρα γιατι κατηγορείς τον Λιακο? Αφου αποδέχεσαι οτι υπαρχει σαπίλα παντού γιατι ισοπεδώνεις τα παντα και δεν διαχωρίζεις τα πραγματικά εθνικιστικά μηνύματα του Λιακο που αυτα τον έκαναν να τρώει κράξιμο απο πολλούς.
Το κραξιμο το τρώει γιατι παίρνει πραγματα αλλων και τα κανει αχταρμά...Τα υποβιβάζει με αυτά που κανει και αυτά που λεει.Υποβιβάζει πραγματα που έχουν πει άλλοι (Ντένεκεν για παράδειγμα) και τα έχει κανει τροφή για ανίδεους...Αν θες να ασχοληθεις παρε βιβλία άλλων συγγραφέων...
Όσο για το τι είναι ο καθένας (για παράδειγμα ΧΟ) και τι πιστεύει, δεν υπάρχει κανένα πλαστικοποιημένο χαρτάκι να το αποδώσει...Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι ΧΟ (εκτώς αν ακολουθείς πιστά αυτά που λέει η ΧΟ εκκλησία) και εφόσον γράφεις σε ένα φόρουμ που δεν εναρμονίζεται με τα ΧΟ ιδεώδη (δεν νομιζω η ΧΟ εκκλησία να ειναι υπερμαχος των μη Χριστιανικών Games) επιβεβαιόνομαι...Εσύ τώρα αν πιστεύεις οτι είσαι ΧΟ επειδή το γράφει ένα πλαστικοποιημένο χαρτάκι με την αμούστκη φάτσα σου (εποχής γυμνασίου, που δεν ήξερες που παν τα τέσσερα) παω πασσο...Εγώ δεν είμαι ΧΟ και παρόλα αυτά (δυστυχώς) έχω ακόμα ταυτότητα που το γράφει...Αν λοιπόν θες να διακρινεσαι από ένα χαρτί και όχι για τα πιστεύω σου είναι δικό σου προβλημα...Βγάλε ένα μπλουζακι που να λει είμαι ΧΟ και τελειώνει το ζήτημα...
Και πραγματικά με αυτά που λεει ο Λιακο πεφτει σε τόσες αντιφάσεις οσες ειναι και η γκέλες που κανει ο Βύντρα σε 10 γύρους του Ελληνικού πρωταθλήματος...