Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νεα ταξη πραγματων

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Dec 2008 15:34 #49737 by a Guest
Replied by a Guest on topic Νεα ταξη πραγματων
ρε Μαριε δεν καταλαβα... Που ακτιβως ειναι η λαμπα? η τελευταια φοτο? Τα καλωδιακια που ειναι? Ισως φταιει που ειμαι κουρασμενος. Για explain λιγο

Edit: OK το ειδα. Σαν σπαθι εμοιαζε, αλλα μετα το καταλαβα. Αφου ειδα και το σχημα του ηλεκτρισμου ΟΚ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2008 15:55 #49739 by Alex

aposperittis\ wrote: Φιλε mordred αφου συμφωνείς πως υπάρχουν συνωμοσίες και απάτες αρα γιατι κατηγορείς τον Λιακο? Αφου αποδέχεσαι οτι υπαρχει σαπίλα παντού γιατι ισοπεδώνεις τα παντα και δεν διαχωρίζεις τα πραγματικά εθνικιστικά μηνύματα του Λιακο  που αυτα τον έκαναν να τρώει κράξιμο απο πολλούς.

Το κραξιμο το τρώει γιατι παίρνει πραγματα αλλων και τα κανει αχταρμά...Τα υποβιβάζει με αυτά που κανει και αυτά που λεει.Υποβιβάζει πραγματα που έχουν πει άλλοι (Ντένεκεν για παράδειγμα) και τα έχει κανει τροφή για ανίδεους...Αν θες να ασχοληθεις παρε βιβλία άλλων συγγραφέων...

Όσο για το τι είναι ο καθένας (για παράδειγμα ΧΟ) και τι πιστεύει, δεν υπάρχει κανένα πλαστικοποιημένο χαρτάκι να το αποδώσει...Εγώ πιστεύω πως δεν είσαι ΧΟ (εκτώς αν ακολουθείς πιστά αυτά που λέει η ΧΟ εκκλησία) και εφόσον γράφεις σε ένα φόρουμ που δεν εναρμονίζεται με τα ΧΟ ιδεώδη (δεν νομιζω η ΧΟ εκκλησία να ειναι υπερμαχος των μη Χριστιανικών Games) επιβεβαιόνομαι...Εσύ τώρα αν πιστεύεις οτι είσαι ΧΟ επειδή το γράφει ένα πλαστικοποιημένο χαρτάκι με την αμούστκη φάτσα σου (εποχής γυμνασίου, που δεν ήξερες που παν τα τέσσερα) παω πασσο...Εγώ δεν είμαι ΧΟ και παρόλα αυτά (δυστυχώς) έχω ακόμα ταυτότητα που το γράφει...Αν λοιπόν θες να διακρινεσαι από ένα χαρτί και όχι για τα πιστεύω σου είναι δικό σου προβλημα...Βγάλε ένα μπλουζακι που να λει είμαι ΧΟ και τελειώνει το ζήτημα...

Και πραγματικά με αυτά που λεει ο Λιακο πεφτει σε τόσες αντιφάσεις οσες ειναι και η γκέλες που κανει ο Βύντρα σε 10 γύρους του Ελληνικού πρωταθλήματος...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
18 Dec 2008 16:14 #49740 by Esperos
Η πληροφορια ειναι παντα πληροφορια απο οπου και οπως και αν μεταδιδεται, το οτι παιρνει αποσπασματα αλλων και τα δενει ολα μαζι ειναι αποδεχτο προκειμενου να φτασουν ολες αυτες οι πληροφοριες στους ανιδεους! Κανε μια βολτα και ρωτα ποσοι ξερουν τον Έρικ φον Ντένικεν? Κανεις! Ποσοι ξερουν τον Λιακοπουλο? Παααααρα πολοι! Για εμενα μετραει το γεγονος οτι αρχιζει και πονηρευεται ο κοσμος, ξυπναει εστω και με λαθος τροπο.
Τωρα για το ΧΟ, πιστευα πως εσυ τουλαχιστον θα καταλαβαινες περισσοτερα απο αυτα που ενοουσα, αφου δεν εγινε θα το πω πιο αναλυτικα.

Κραταμε την ταυτοτητα οχι για το πλαστικοποιημενο ΧΟ αλλα για αυτο που συμβολιζει και κυριως κοντρα σε ολους αυτους που θελουν με τον τσαμπουκα να μας κρυβουν το θρυσκευμα, αν αυτοι ντρεπονται που ειναι εβραιοι-σιονηστες και δε ξερω και εγω τι αλλα σκατα ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ. Σηκωνουμε κεφαλι σε αυτους  που εξουσιαζουν τον κοσμο και τα πιστευω μας και οχι οτι θελουμε το πλαστικο ΧΟ. Αν σου ελεγα με τον τσαμπουκα ξερεις mordred επειδη ΕΓΩ γουσταρω ΑΠΑΙΤΩ η ταυτοτητα σου να λεει Αθεος, θα το εκανες αν δε το ηθελες? Ετσι παει το πραμα και ελπιζω να σε εβαλα τωρα στο νοημα.

More
19 Dec 2008 10:11 #49756 by Alex
οσον αφορά το Λιακο συμφωνώ οτι ο τροπος είναι που μετράει...Αλλά με αυτόν τον τρόπο βλέπεις οτι κανεις δεν σου δίνει (εκτώς λίγων) σημασία, γιατί γίνεσαι γραφικός.Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεις να σταματήσεις τον κόσμο να τρώει κουτόχορτο.Γιατί αν μέσα σε 100 ψέματα πεις μια αλήθεια χάνεται κι αυτή.
Για τις ταυτότητες:
Σου είπε κανεις να μην είσαι περίφανος για το τι πιστεύεις;Τι δουλειά έχει η ταυτότητα;Εκτώς αν βγαίνεις στο δρόμο και την επιδεικνύεις.Εγώ δεν θέλω να γράφει τίποτα η ταυτότητα μου για το τι πιστεύω.Αν ειναι θέμα περιφάνειας να γράφουμε και την ομάδα μας επειδή είμαστε περίφανοι γι'αυτή...Εσύ σηκώνμεις το κεφάλι σε αυτόυς που εξουσιάζουν τον κόσμο γράφοντας το θρήσκευμά σου στην ταυτότητα;Μαλλον σκήβεις το κεφάλι σε αυτόυς που σε εξουσιάζουν (μεσα σε αυτόυς και η εκκλησία σου).Εγώ δεν είμαι άθεος.Πραγματικά δεν ξέρω τι είμαι.Μπορώ να σου πω δεκα λόγους να μην γράφει θρήσκευμα η ταυτότητα (περα από το ηλίθιο του θέματος)Θα στο πω με ένα παράδειγμα:

Έστω εσύ εργοδότης (βάλε οποιον θές) που είσαι υπερήφανος για το ΧΟ (η ότι άλλη μαλακία υπάρχει) της ταυτότητας. Έρχονται δύο άνθρωποι για συνέντευξη να πιάσουν δουλειά.Ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον...Αλλά η ταυτότητα του γράφει μουσουλμάνος (βάλε παλι οτι θες).Ο εργοδότης προσλαμβάνει τον ΧΟ (βαλε οτι θες) παρότι ο άλλος ήταν σαφώς πιο αξιος για την δουλειά.

Το ΧΟ στην ταυτότητα δεν αντιπροσωπεύει τίποτα...Δεν λέει τίποτα για σενα ουτε για κανέναν.Οπως εγώ δεν είμαι και το γράφει (οπως και σε πολλούς) όπως σε έναν που το γράφει και είναι το μεγαλύτερο καθαρμα που υπάρχει, όπως το γράφει στις ταυτότητες των ρασοφόρων που ακολουθείς που κανονικά θα έπρεπε να έγραφε "αθεόφοβοι" και οχι ΟΧ...

Κια πραγματικά αν μπορούσαν να βγάλουν και άλλα πράγματα που μας φακελώνουν από την ταυτότητα θα ήταν πολύ καλο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
19 Dec 2008 16:37 #49760 by Esperos
Έστω να ηταν προαιρετικά? Αυτο το ετσι γουστάρω και το κανω δε μου κάθετε καλα! Ας λέγανε το θρήσκευμα να ειναι προαιρετικό και οχι υποχρεωτικό ειτε να το γράφει είτε όχι.
Το φακέλωμα ναι καλο θα ηταν να το εκοβαν και σε αλλα πραγματα, επίσης με το παράδειγμα σου καταλαβα και κατι αλλο που δε το ειχα σκεφτεί, τον ρατσισμό. Απο την αλλη ομως ντρεπεσαι για αυτο που πιστεύεις? Το κρυβεις για να βρεις δουλεια? Η μηπως δε θα καταλάβουμε στην πλειοψηφία τουλαχιστον τι πιστεύει ο αλλος? Με τα τουρμπάνια στα κεφαλια, την συμπεριφορα αλλα και την διατροφη τους μονοι τους "προδίδονται".

edit: Φίλε ειναι πολλοί οι κρυφοΛιακοπουλοι! Απλα ντρέπονται να το πουν, ξερεις ποσους βρηκα που το παραδεχτικαν μονο οταν εμαθαν οτι και εγω διαβαζω και ψαχνω τα βιβλια του? Παααρα πολοι! Και βεβαια ολοι παραδεχτήκαμε αυτο που ειπα και εγώ εξαρχής, οτι αν δεν γινοταν τοσο υπερβολικός θα ηταν αλλιώς τα πραγματα.

More
19 Dec 2008 23:05 #49770 by Alex
Δεν το κρύβεις για να βρεις δουλεια...Δεν το δηλαώνεις καν σαν προσον ή σαν χαρακτηριστικό για την δουλειά σου που είναι άσχετη.Δεν σου είπα να ντρεπεσαι για το τι πιστεύεις?Πρέπει να ντρέπεσαι όμως αν αυτά που πιστεύεις νομίζεις οτι αποτυπώνονται σε μια ταυτότητα και όχι στις σκέψεις και τις πράξεις σου...Αυτός που φοράει τουρμάνι είναι μουσουλμάνος (αν δεν κανω λάθος) αυτός που τρώει σύμφωνα με την θρησκεία του το κανει γιατί την ακολουθεί και την πιστεύει όχι επειδή το γράφει η ταυτότητά του...Και δεν είναι θέμα να προδίνεσαι...Τί ρατσισμός είναι αυτός?Εσύ να το δείχνεις δηλαδή οτι είσαι Χριστιανός.Ο άλλος όχι?

Καλά κανει ο Λιακόπουλος και λεει οτι λέει την τσέπη του βλέπει...Ο άνθρωπος είναι ΓΡΑΦΙΚΟΣ.Τα έχει κανει αχταρμα...

EIZO S2401W 24'' TFT