Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σχολείο: Γενική συζήτηση, ιστορίες, τρέλες κτλ.

More
19 Oct 2005 00:08 - 04 Sep 2015 03:42 #4188 by Μάνος Γρυπάρης

Στο topic αυτό συζητάμε γενικώς για το σχολείο. Όσοι το έχουμε ολοκληρώσει μπορούμε να σχολιάζουμε θέματα Παιδείας, ιστορίες από τα σχολικά μας χρόνια, τρέλες που κάναμε κτλ. Όσοι τα ζείτε τώρα μπορείτε να μας μεταφέρετε το τι γίνεται. Μιας κι εμείς έχουμε...γεράσει πια, μερικοί τα έχετε φρέσκα.

Για αρχή θα αναφέρω γενικά ότι οι περισσότεροι καθηγητές μου ήταν πολύ καλοί άνθρωποι. Είχαμε βέβαια και κάτι στριμμένους....(γιατί στριμμένοι υπάρχουν παντού) αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Καθηγητές
1)Εβραίος καθηγητής θρησκευτικών με χαρακτηριστικό επίθετο. Όσοι ήσασταν σε Γυμνάσιο του Ελληνικού και γεννηθήκατε δεκαετία του '80 πιθανόν να τον είχατε. Μιλούσε με μια περίεργη προφορά ενώ πέρα από τα Θρησκευτικά αναπτύσσαμε κουβέντες και για Υπολογιστές ("Πήρα που λέτε πιδιά μου το νίο CD-Roum 8απλής ταχύτητας..."). Δεν έβαζε ποτέ στα διαγωνίσματα πάνω από 12! Εκτός από τον απουσιολόγο, γιο μιας Φυσικού και τον γιο του διευθυντή που έπαιρναν 14! Εγώ έπαιρνα 10 κι έκανα τούμπες! Είχε αφήσει κόσμο.........με το τσουβάλι!

2)Ο υποδιευθυντής του Λυκείου. Φοβερός άνθρωπος, με χιούμορ, όλοι είχανε να πούνε κάτι καλό γι' αυτόν. Καθηγητής μαθηματικών που έβαζε κάτι χαριτωμένα προβλήματα στα διαγωνίσματα του στυλ: "Ο Γιωργάκης έχει χάσει το κινητό του στο σημείο X20 και γυρνάει πίσω για να το βρει από το σημείο Ψ43" , κάτι τέτοια τέλος πάντων (έχω σκουριάσει πλέον και δεν τα θυμάμαι καθόλου).

3)Καθηγήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα. Ετών 29 (τότε), αλλά έμοιαζε για 23άρα! Μερικοί την είχανε κάνει μέχρι και 19! 1,88 , 50 κιλά, μελαχρινή με μακρί μαλλί, καστανά ματάκια και με πολύ λεπτή φωνή. Το καλύτερο. Δεν την είχα στο σχολείο, αλά μου έκανε ιδιαίτερα. Άντε να κάνεις ιδιαίτερα μετά. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ότι Φυσική & Μαθηματικά κατεύθυνσης δεν είχα γράψει ποτέ πάνω απ'τη βάση, έτσι? Το μυαλό ήταν αλλού γι'αλλού. Κάποτε της είχανε κάνει πρόταση να γίνει και μοντέλο. Για κακή τύχη των Ελλήνων ανδρών έγινε καθηγήτρια.

4)Καθηγήτρια φιλολογικών στο Γυμνάσιο. Μελαχρινή γύρω στα 30, αλλά με ανάστημα 1.62-1.65 αν θυμάμαι καλά και ωραίο προσωπάκι φαινόταν προσιτή. Είχα κάνει εργασία σε ένα μάθημα κι είχα γράψει και 16 και παρ'όλα αυτά μου έβαλε 14 (!) σε ένα τρίμηνο. Ακόμα το θυμάμαι αυτό! Αν ήτανε καμία άλλη....θα πήγαινα εκνευρισμένος να της ζητήσω τα ρέστα, αλλά στην περίπτωση αυτή, όπως και να 'χει κάνεις πίσω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 04 Sep 2015 03:42 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2005 13:52 #4400 by Αντώνης Παπαθανασίου
aaaah...παλιές καλές εποχές... :roll:

Δημοτικό λόγω του συγκεκριμένου σχολείου που πήγαινα, πέρασα ίσως τα χειρότερα μαθητικά μου χρόνια, και πάλι το καταραμένο μου λείπει. Γυμνάσιο και Λύκειο τώρα... αυτό είναι που λέμε θα έδινα το δεξί νεφρό μου για να ξαναπάω. Μακάρι να είχα κρατήσει ακόμα επαφή με τους περισσότερος συμμαθητές μου, δυστυχώς και τα 9 χρόνια πήγαινα σε σχολείο μακριά απο την περιοχή μου...

Όσο για καθηγητές...απο πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; lol

Περαντώνης Μιχάλης (Δάσκαλος, Κολλέγιο Αθηνών): Υπέρτατος. Αυτό αρκεί.
Γερονικολού Ευτυχία (Φιλόλογος, Κολλέγιο Αθηνών): Λίγο αυστηρή αλλα καθώς πρέπει
Λεβεντίδου (Φιλόλογος, 4ο Αργυρούπολης): Λίγο οξύθυμη αλλα απο τις λίγες...
Μαρκούση (Αγγλικά, 4ο Αργυρούπολης): Ο ορισμός του "γ**ώ τις καθηγήτριες", κοντά στα παιδιά, χωρίς κόμπλεξ και διάφορα παρόμοια που συναντάμε σε καθηγητές.

Και για να μην παραπονιούνται οι κάκιστοι:

Ζησόπουλος (Μαθηματικός, Κολλέγιο Αθηνών): ΤΟ γέλιο ο τύπος... μοναδική προσωπική βεντέτα που είχα με καθηγητή... εκτός του οτι με είχε σηκώσει για μάθημα περι τις 80 φορές και του είχα πεί 2... άν ζούσαμε στην Ιταλία κάποιος απο τους δύο μας τώρα θα κοιμόταν με τα ψάρια...

Στρίντζη ("Φιλόλογος", Κολλέγιο Αθηνών): κόρη του γνωστού, έτσι λέγανε τουλάχιστον, ο'τι ΜΑΛΑΚΙΑ σκεφτόσασταν την έλεγε... νύχια έβαφε, ανέκδοτα έλεγε, κουστομπόλευε, μόνο αρχαία δεν έκανε..., μου δημιούργησε ένα κενό που έκανα 3 χρόνια να το καλύψω. Να'ναι καλά που έστω και μια στο τόσο έβαζε και κανα ωραίο μπλουζάκι, έτσι να ανοίξει και το ματάκι μας βρε αδερφέ.

Τσίριμπα (Φιλόλογος, Εκπ. Καίσαρη): το γνωστό "μαμρα" η οποία χρώσταγε στον Χριστό ουκ ολίγα δηνάρια, και της οποίας το πιστοποιητικό γέννησης έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα "EXPIRED". Ένας απο τους λόγους που ξεκουμπίστηκα απο εκεί. :roll:

More
01 Nov 2005 15:21 #4840 by Themis
egw akoma paw sxoleio...alla nomiza oti htan gia istories oxi gia ka8hghtries...Ama 8elete istories pantws edw eimai exw mpolikes kai apo fetos kai apoi persu(pio palia liga 8umamai...adunamh mnhmh ti na kanoume?)

FM 2006 megalo paixnidi...

More
01 Nov 2005 17:42 #4859 by Γιώργος Γκούμας
Korifaia stigmi stin 5imeri opou girisame tainia me ta "xazoulia" paidia tou tmimatos kai malista xwris na to 3eroun....

More
08 Nov 2005 16:46 #5122 by Themis
H korufaia stigmh htan otan eixa skasei salamaki se gumnastria nomizontas oti einai summa8htria mou...

FM 2006 megalo paixnidi...

More
08 Nov 2005 17:02 #5128 by Μάνος Γρυπάρης
Και η γυμνάστρια τι έκανε μετά από αυτό? Το τύλιξε το σαλαμάκι? Το δάγκωσε το λουκάνικο? Έβαλε σως στο σάντουιτς?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Nov 2005 17:56 #5132 by dimitris

Theminho wrote: H korufaia stigmh htan otan eixa skasei salamaki se gumnastria nomizontas oti einai summa8htria mou...

:lol: :lol: :lol: :lol: rofl.......re file den paizei!!!!!!!!!!!!!!!eleoc!!pos adedrase????efages kamia apobolI????kai egw erxw pathei kati paromoiw.......eixa ya neyra mou kai kathos katebena tis skales gia dialeimma ena xeri me skoudaei kai peytw katw. tote egw fonazw dinata "RE PALIOZWO??PAS KALA???" kai distixws gia kaki mou tyxi itane i kathigitria twn kalitexnikwn i opoia ithele aplos na mou pei giati den exw paradosei akoma to ergo mou..eytixws to thema den sinexistike peretero..alla ayti i kathigitria pote den me sibathise.. :evil:

More
08 Nov 2005 18:23 #5138 by Γιώργος Γκούμας

Theminho wrote: H korufaia stigmh htan otan eixa skasei salamaki se gumnastria nomizontas oti einai summa8htria mou...

Ποσο μικρη φαινοταν η γυμναστρια???

More
08 Nov 2005 18:25 #5140 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω παντως στο δημοτικο ειχα μια γυμναστρια που ηταν 1.65 με το ζορι.... 8O

More
25 Nov 2005 22:06 #5984 by Igor
Paidia ena paidi sto sholeio mou pou einai afasia akouste ti ekane...
Eixame paei gia stivo se ena gipedo.Auto to gipedo eixe kai mia aithousa me vari.
Enas daskalos gymnastikis vriskotan me alla 4 pedia ekei mesa...
Meta apo mikri diafonia to pedi pire ena kleidi kai tous kleidose mesa..
Meta arxise na trexei..Meta apo 5-7 lepta tous anoixe mia alli kathigitria gymnastikis pou tous akouse na fonazoun kai na xtipane tin porta..
3 gymnasiou tora....