- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν θα το πιστέψεις, Mάνο, αλλά και εγώ τον είχα καθηγητή!! Φέτος πήρε σύνταξη!!!! Χα, εγώ πήρα 11 σε διαγώνισμά του!! (Γενικά όμως είχε τύχει να βάλει και 19 στην απουσιολόγο μας, που είναι τρομερά καλή μαθήτρια.Manos\ wrote: Κος. Αμιρ-Χομ: Ήταν Εβραίος και το επίθετό του είναι χαρακτηριστικό, άρα έστω κι αν υπάρχει μία στις 10.000 πιθανότητα να τον είχε κάποιος από εσάς αποκλείεται να μην τον θυμάται. Μιλούσε με μια περίεργη προφορά ενώ πέρα από τα Θρησκευτικά αναπτύσσαμε κουβέντες και για Υπολογιστές ("Πήρα που λέτε πιδιά μου το νίο CD-Roum 8απλής ταχύτητας..."). Δεν έβαζε ποτέ στα διαγωνίσματα πάνω από 12! Εκτός από τον απουσιολόγο, γιο μιας Φυσικού και τον γιο του διευθυντή που έπαιρναν 14! Εγώ έπαιρνα 10 κι έκανα τούμπες! Είχε αφήσει κόσμο.........με το τσουβάλι!
zackff\ wrote: Εμεις εχουμε ενα παιδι στο σχολειο που ειναι αφασια.Και τι δεν κανει. Παιρνει τα κλειδια του γραφειου και κλειδωνει τους καθηγητες ή τους μαθητες της πρωτης, εχει χαλασει την πορτα της ταξης και τα μεγαφωνα εχει σπασει τις λαμπες της ταξης κλεβει της μπαλεσς απο το γυμναστιριο και πολλα αλλα......Τον εχουν αλλαξει τμημα και σκεφτονται να τον αποβαλλουν γιατι δεν τον αντεχουν(φυσικο δεν ειναι??) ....
Aυτο ακριβωως το είχαν κανει και κατι παιδια στο μουσικο γυμνασιο στο IλιονGoldString wrote: Εδώ όποιος θέλει μπορεί να αφηγηθεί ή να μας δείξει κάποιες φωτό από στιγμές που θα μας μείνουν από το σχολείο
Iδού ένα δείγμα