Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θρησκεία: Γενική συζήτηση/επικαιρότητα

More
14 Jan 2008 22:32 #39905 by Alex
Ρε παιδιά το PS3 που το δίνουν? Εγώ λέω οτι δεν την βγάζει καθαρή μέχρι τα μέσα Φλεβάρη... Πάω να το παίξω..Ετσι κι αλλιώς κι αυτός δεν παίζει (έπαιζε) με τις συνηδήσεις και τα μυαλά των πιστών του;...

"Κι εσείς το πήμνιόν μου που με αγαπάτε...Σας ανήκω..." Σιγά ρε δέσποτα ποιος είσαι;... Ο Ρουβάς;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2008 20:15 #39922 by Esperos
Το παν στης ειδήσεις για το Ps3! Επίσης όπως είπε και ο φίλος akpe είπαν και για την επειδείνωση του. Βγήκε και ένας παπας και έλεγε ντροπή και αισχός για αυτά που γίνονται, ότι αυτός και άλοι τόσοι τσακώνονται για το ποιος θα τον διαδεχτή δε τα βλέπουν! Ότι τον έχουν πεθάνει κιόλας αυτοί δε τα βλέπουν! Αυτό είναι ο "άνθρωπος"

More
28 Jan 2008 06:29 #40133 by Αντώνης Παπαθανασίου
Δεν άντεξε τελικά... απεβίωσε σήμερα το πρωί στις 05:15... ό,τι και να έκανε, όσο και να τον αντιπαθούσαν μερικοί, ας είναι ελαφρύ το χώμα...

More
28 Jan 2008 11:58 #40134 by Esperos
Ναι το άκουσα σήμερα το πρωί και εγώ...

More
28 Jan 2008 15:03 #40138 by Alex
Την έκανε ο δέσποτας...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
28 Jan 2008 20:18 #40149 by Alex
Γιατι "κοιμήθηκε" ο Χριστόδουλος και δεν παίθανε;Τι αηδίες είναι αυτές;

EIZO S2401W 24'' TFT

More
10 Aug 2011 15:03 #97284 by SmartKiLL
Wicca
H Wicca (ή ‘μοντέρνα μαγεία’ ή ‘Τέχνη των Σοφών’ ή ‘Τέχνη’) είναι μια θρησκεία.Η Wicca oπως λεω και στον τιτλο ειναι η αναγεννηση της Αρχεας Θρησκειας.Η Αρχεα Θρησκεια υπηρξε 100αδες χρωνια πριν τον χρηστιανισμο υποστιριζοντας την μαγεια.Πλεον το 1950 αναγεννηθικε η αρχεα θρησκεια με το ονομα Wicca.Η Wicca μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία από τις νεότερες θρησκείες μιας και άρχισε να αναπτύσσεται γύρω στο 1950. Μια προσεκτική, όμως μελέτη τoυ, θα δείξει ουσιαστικά ότι αναβιώνει σύμβολα, συνήθειες, θεότητες αλλά και θρησκευτικές λατρείες από πολύ παλαιότερες θρησκείες (πχ διάφορες Κέλτικες τοπικές θρησκείες)Η θρησκεία της Wicca αποτελείται από διάφορες παραδόσεις όπως οι (Αλεξανδρινή-Alexandrian, Γεωργιανή-Georgian, Διανική-Dianian, Πνευματική-Spiritual, Σωκρατική-Socratian, Παραδοσιακή-Traditional, Ειδική-Special κτλ). Πολλές από αυτές τις παραδόσεις δημιουργήθηκαν στην περίοδο του μεσοπολέμου ,μα παρότι η ηλικία τους είναι πάρα πολύ μικρή το θρησκευτικό τους τελετουργικό είναι πλήρως αποδεκτό από την κοινότητα.Συνοψίζοντας, η Wicca είναι μια φυσικοκεντρική θρησκεία που διδάσκει ‘αγάπη και σεβασμό για όλα τα είδη ζωής’ και πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στον πνευματισμό των αυτοχθόνων Αμερικάνων. Το δόγμα της δεν αρνείται , αλλά ούτε και είναι ενάντιο οποιασδήποτε θρησκείας , μιας και πιστεύει ότι κάθε θεότητα που λατρεύεται είναι έκφανση του Θεού, ήτ της Θεότητας. Τέλος, οι ίδιοι οι Wiccans υποστηρίζουν ότι η Wicca δημιουργήθηκε πριν το Χριστιανισμό.

More
09 Apr 2012 15:14 #106651 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο ηθοποιός με τα διαπεραστικά γαλάζια μάτια, που ενσάρκωσε το Θεάνθρωπο, έχει δώσει τροφή σε πολλούς αστικούς μύθους σχετικά με το δρόμο που ακολούθησε μετά τη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Παρά την εξαιρετική ερμηνεία του, ο Πάουελ δεν έγινε ποτέ μεγάλος αστέρας. Η εξαφάνισή του από την showbiz έκανε πολλούς να διαδώσουν διάφορες φήμες περί ασθενειών, κατάθλιψης, ακόμη και αυτοκτονίας του ηθοποιού. Στην πραγματικότητα, ο Πάουελ δεν έπαθε τίποτα από όλα αυτά. Ο βρετανός ηθοποιός εξακολούθησε να παίζει σε τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και σε ευρωπαϊκές ταινίες.

Σήμερα ζει στη Βρετανία, μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη, 35 και 33 ετών αντίστοιχα.

Ο Πάουελ για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»:
Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.
Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.
Κάποια στιγμή κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναγνώρισα στο είδωλό μου τον Ιησού. Μου φάνηκε ότι είδα την εικόνα που έχει ο καθένας από εμάς γι΄ Αυτόν, όταν προσπαθούμε να τον φανταστούμε. Την εικόνα που έχω συγκρατήσει από παιδί.
Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Apr 2012 20:45 #106871 by Γιάννης Μπόκας
Με αφορμή την γιορτινή περίοδο που διανύουμε, σκέφτηκα να ρωτήσω κι εσάς αν πηγαίνετε καθόλου στην Εκκλησία. Προσωπικά πηγαίνω μια φορά το χρόνο (και αν), την Ανάσταση, και στο τσακιρ κέφι πετάγομαι για κάνα Γάμο/Βαπτίσεις/Κηδεία.

Την Πίστη μου την έχω χάσει προ πολλού και με αυτά που συμβαίνουν μάλλον θα αργήσω να την ξαναβρώ.

Επίσης, τι έχετε να πείτε για όλες αυτές τις γυναίκες που στολίζονται σαν να πηγαίνουν στα μπουζούκια, το βράδυ της Ανάστασης;

More
15 Apr 2012 21:01 #106873 by Παναγιώτης Σεντουκάς
και εγώ μια απ τη ίδια. Είμαι στο στύλ του τυπικού έλληνα χριστιανού. πατάω 2-3 φορές τον χρόνο στην εκκλησία και στο θέμα της πίστης είμαι μερικά επίπεδα πιο πάνω απ το " αναγραφόμενη θρησκεία: χριστιανός". Πιστεύω, αλλά δεν με τραβάει το κομμάτι της εκκλησίας.

Για τα μοντέλα της μονής έχω να πώ μόνο τα καλύτερα. Είδα χτες ένα τούμπανο στην εκκλησία. Ο βύζος να πετάγεται έξω λες και μετά θα πήγαινε για γυρίσματα στη sirina. Ήμουνα έτοιμος να της πω να την πάρω σπίτι μετά για να κάνουμε όλο το βράδυ ανάσταση :lol: