Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θρησκεία: Γενική συζήτηση/επικαιρότητα

More
29 Jun 2007 18:17 #34154 by Alex
Είπαμε στο μαρούλι πιστεύουν όλοι...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2007 19:48 #34161 by Δημητρης
Αυτο δεν είναι μαρούλι, ειναι μαρουλοσαλάτα !

More
29 Jun 2007 20:12 #34167 by Κωνσταντής Νικολάου
Δεν ήθελα καν να μπω στο κόπο να σχολιάσω αλλα επειδή το topic έμεινε ενεργό έπρεπε να παρέμβω. Καταρχάς πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως η εκκλησια είναι μια επιχείρηση. Μια καλοστημένη απάτη η οποια ξεκίνησε από τότε που ζήταγε λεφτά για τις υπηρεσίες της.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
29 Jun 2007 20:22 #34168 by Κωνσταντής Νικολάου

aposperittis\ wrote: Episis h eklisia katexei to 70% ton metoxon thn trapezas Ethnikis

Δεν ισχύει αυτό δουλεύει ο πατέρας μου στην εθνική και η εκκλησια δεν έχει καθόλου ποσοστό από αυτήν.

aposperittis\ wrote: :evil: sta skata na pesei kai o xristodoulos kai oloi osoi einai san ayton.... :twisted:

τώρα γίνεσαι πολύ κακός και δεν κάνει :P

Sry for double post (άμα έγινε) αλλα έπρεπε να απαντήσω

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
29 Jun 2007 21:04 #34170 by Esperos
Και ποιον ρώτησε και τι περίμενε να ακούσει? Και όμως το κατέχει η Εκκλησία  πάρα πολλές μετοχές ρώτα κάποιους που ασχολούνται με όλα αυτά και θα δεις....ο μπαμπάς σου καθώς και πολλοί που δουλεύουν εκεί μέσα δε γνωρίζουν ούτε τα μισά από το ποιος κρύβετε πίσω από όλα αυτά είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις θεωρίες συνομωσιών. Άμα σου έλεγα το όνομα πασίγνωστης γαλακτοβιομηχανίας που σίγουρα όλοι την έχετε δοκιμάσει ότι κάνει εμπόριο όπλων σε άλλες χώρες τι θα μου έλεγες? Πως ρώτησα τον ξάδελφο μου που δουλεύει εκεί και μου είπε πως όλα είναι ψέματα? Ααααχ πόσο αθώοι είστε τελικά!.......................ναι γίνομε κακός….είναι μια αδυναμία  που έχω και προσπαθώ να την κρύψω…..αλλά δε με αφήνει το ρημάδι! Αυτά που βλέπω και διαβάζω με αγαναχτούν!  Και τέλος δε ξέρω αν το προσέξατε αλλά όλοι λέμε το ίδιο πράμα, απλά εγώ το λέω με σκληρότερα λόγια, η ουσία είναι μια όμως ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ  και βρείτε αν όχι την αλήθεια -γιατί κανείς δεν την ξέρει- έστω κάτι που πλησιάζει σε αυτή, μια ιδέα είναι αρκετή για να αναστρέψει τον κόσμο αλλά και τα μάτια σας γύρω από αυτών.

More
30 Jun 2007 01:52 #34186 by Κωνσταντής Νικολάου
Δεν ξέρω τι να πω. Δεν σχολιάζω καθόλου το μήνυμα σου απλός θα πω πως δεν πιστεύω πως η εκκλησια (άλλο για συνωμοσίες και τα λοιπά) δεν έχει όση δύναμη νομίζετε. Θα ήταν πιο πιστευτό να μου έλεγες πως μεγάλη βιομηχανία προφυλακτικών κάνει διακίνηση ναρκωτικών στην ελλάδα παρα πως η εκκλησια έχει το πάνω χέρι στην εθνική γιατί το 70% των μετοχων είναι ΤΕΡ’ΣΤΙΟ ποσοστό. Εδώ πολλοί επιχειρηματίες παλεύουν να πάρουν το 51 %. Και η εκκλησια έχει το 70%???. Αδυνατω να το πιστεψω

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2007 03:05 #34189 by a Guest
Για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους. Η εκκλησία κατείχε σημαντικό ποσοστό στην Εθνική τράπεζα (ποτέ το 70% ας είμαστε σοβαροί) μέχρι τη δεκαετία του 80. Κατόπιν η εκκλησία δεν συμμετείχε στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και αυτή τη στιγμή το ποσοστό της υπολογίζεται στο 1.5-2.5%. Το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της τράπεζας ανήκει σε ξένους ιδιώτες (μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού κ.λ. 5% ING) αλλά και σε επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού.
www.nbg.gr/bank.asp?P_ID=692
tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=A48&aa=1
tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=D40&aa=1

Ο λόγος που ο έλεγχος της τράπεζας παραμένει στο δημόσιο είναι η μεγάλη διασπορά των μετόχων.

Τώρα με τα υπόλοιπα δεν θα ασχόληθω. Θα κριθούμε όλοι από τον Θεό αν υπάρχει.

More
30 Jun 2007 15:06 #34218 by Κωνσταντής Νικολάου

CTT\ wrote: Για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους. Η εκκλησία κατείχε σημαντικό ποσοστό στην Εθνική τράπεζα (ποτέ το 70% ας είμαστε σοβαροί) μέχρι τη δεκαετία του 80. Κατόπιν η εκκλησία δεν συμμετείχε στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και αυτή τη στιγμή το ποσοστό της υπολογίζεται στο 1.5-2.5%.

Ευχάριστω που κάποιος συμφωνεί μαζί μου. Ακόμα και ένας ιδιώτης μπορεί να έχει το 1-2% μιας μεγάλης επιχείρησης

CTT\ wrote: Ο λόγος που ο έλεγχος της τράπεζας παραμένει στο δημόσιο είναι η μεγάλη διασπορά των μετόχων.

Σωστός

CTT\ wrote: Τώρα με τα υπόλοιπα δεν θα ασχόληθω. Θα κριθούμε όλοι από τον Θεό αν υπάρχει.

Δεν υπάρχει,

More
30 Jun 2007 16:16 #34224 by Esperos
Υπάρχει κάτι, δε ξέρω αν λέγετε Θεός-πνεύμα-άγγελοι-φως και δε ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά όλοι έχουμε έναν φύλακα άγγελο, από κάπου προέρχετε....υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ζωή σας που θα σας λένε κάτι....απλά το καλύψατε με την εύκολη λέξη ΣΥΜΠΤΩΣΗ........το τι ή ποιος κρύβετε πίσω από όλα αυτά είναι το μεγάλο ερώτημα....

Κουράζομαι να λέω τα ίδια ας τα πει άλλος... :cool:

www.xkatsikas.gr/tilefimerida/tilefimerida7.htm

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2007 16:33 #34225 by a Guest
Aposperitis:
Παραθέτω από την πηγή σου:
"Η Εκκλησία αποτελεί έναν απ' τους βασικούς μέτοχους της Εθνικής Τράπεζας, κατέχοντας περίπου 4.000.000 μετοχές, δηλαδή το 1,90% του συνόλου."

Κανένας δεν αμφισβητεί ότι η εκκλησία κατέχει τεράστιες εκτάσεις και ότι είναι μια από τις πλέον πετυχημένες οικονομικές δραστηριότητες στη χώρα. Πάντως το 70% της εθνικής δεν το έχει. Παρόλα αυτά νόμος για την εκκλησιαστική περιουσία υπάρχει, εσύ τι κάνεις για να εφαρμοστεί; Το συζήτησες με τον βουλευτή της περιφέρειας σου από τη στιγμή που σε απασχολεί;

Sacri:
Πως επιβεβαιώθηκε η μη ύπαρξη του Θεού; Δεν ξέρω κάποιο πείραμα που να απέδειξε τίποτα σχετικο.

"Je n'ai pas besoin de cette hypoth