- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
georgios78\ wrote: Συμφωνώ γενικά με τα πρώτα post. Πρέπει να το παιξεις καλό παιδί για να μην την τρομάξεις.
Θέλει θράσος πάντως παιδία. Δεν την πέφτει ο κόσμος πλέον και οι γυναίκες εκπλίσοντε αν του μιλίσεις. Είναι δύσκολο, το παραδέχομε. Ακόμα και αν το έχεις κάνει εκατοντάδες φορές. Μην δέιχνουμε θάρος όμος μόνο στα games. Γράψτε τους φλόρους που κάθοντε και κοιτάνε μονο και αφίστε τους μαλά... κάνοντας εσείς την κίνηση. Αδιαφορίστε για το τι γίνετε γύρο και πιγέντε με τσαμπουκα. Στο τέλος ομως, καλό παιδί, όπως είπαμε. Ένα game είναι και αυτό. Ένα ενδιαφέρον sport θα έλεγα.
Α, και δεν κερναμε ποτέ ποτο. Σιγά μην ξοδευτούμε κι όλας. Αν είναι να γίνει θα γίνει.
Πάντως εγώ θα ήθελα να πούν γνώμη και οι γυναίκες.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tiamat\ wrote: Eγώ επιτρέπεται να μιλήσω να πω ότι δε συμφωνώ?
Εγώ που έχω ένα θηρίο (διασταύρωση λαμπραντόρ με λύκο) τι να κάνω;Tilion\ wrote: ^Απ' όσο ξέρω τα πατσαβούρια πιάνουν... !!!
Nikolis\ wrote:
Εγώ που έχω ένα θηρίο (διασταύρωση λαμπραντόρ με λύκο) τι να κάνω;Tilion\ wrote: ^Απ' όσο ξέρω τα πατσαβούρια πιάνουν... !!!
Tilion\ wrote:
Nikolis\ wrote:
Εγώ που έχω ένα θηρίο (διασταύρωση λαμπραντόρ με λύκο) τι να κάνω; Να βάλω τα κλάματα;Tilion\ wrote: ^Απ' όσο ξέρω τα πατσαβούρια πιάνουν... !!!
Σε τέτοιες περιπτώσεις το πιο πιθανό είναι να πιάσει γκόμενα ο σκύλος... !!!
Manos\ wrote: Όπως τα είπε ο freak27 είναι. 1)Κάρφωμα και έλεγχος εδάφους, 2)Κέρασμα, 3)Πλησιάζεις και συστήνεσαι., 4)Δεν τις προτείνεις απολύτως τίποτα, κάνεις κουβέντα και φεύγοντας πέφτει το τηλέφωνο.
Tyrenda\ wrote: Οκ το βουλώνουμε, αλλά να διαβάζουμε δεν μπορείτε να μας το απαγορεύσετε! Και φυσικά ούτε το να διασκεδάζουμε με αυτά που γράφετε..