Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πώς θα ρίχνατε μια γκόμενα στις μέρες μας... !!!

More
21 May 2007 11:39 #31829 by Σπύρος Κλαουδάτος

Tilion\ wrote: Περιμένω να ακούσω τι θα πουν και οι ειδικοί του είδους !!!
Π.χ. Μάνος-Σκιάννης !!!

Oι δουλοι των γυναικων εννοεις?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2007 11:53 #31831 by Chris Zotos
^Όχι δεν είπα για τον Τάσο (TMND) !!! :lol:

More
21 May 2007 17:16 #31853 by Δημητρης
Της λέω οτι θα την ποάω βόλτα με το νέο Mistubishi Lancer Evo X που ...

θα πάρω,
οπότε της το δείχνω πρώτα στο περιοδικό!

More
21 May 2007 17:56 #31858 by Chris Zotos

More
21 May 2007 21:46 #31871 by alexis
φτύστην λίγο αφού πρώτα της την έχεις πέσει αλλά έμμεσα και τα ξαναλέμε

Alexk - Alexis Kapellas
Dj Akapell@

2 wRes EinaI tha perasoun, etsi LeNe!!
12:00-14:00 Kathe prwi akoume..Deutera Ws Paraskeui
Thn KaluTeri ParEa MonO sto gamesRadio!!

www.gamesradio.gr

More
21 May 2007 22:09 #31873 by Chris Zotos

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 May 2007 23:30 #31878 by a Guest
Εσείς οι νέοι... Σας λυπάμαι που δεν έχετε ζήσει τις εποχές όπου ένα ούγκ και μια γούνα από μαμούθ ήταν αρκετά.
Τώρα, αναφορικά στο πρόβλημα που τίθεται. Έχουν προσπαθήσει να το λύσουν ποιητές, συγγραφείς, φιλόσοφοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Κανένας δεν το κατάφερε. Γιατί; Γιατί όλη αυτή η βλακεία περί άνδρα κυνηγού, πετυχημένου και δεν συμμαζεύεται είναι απλά ενάντια στη φύση. Η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει το ταίρι της. Τα δε κριτήρια είναι ξεχωριστά για κάθε γυναίκα και είναι απολύτως μη προβλέψιμα και διάφορα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, διαφορετικά είναι τα κριτήρια μιας αγάπης για το καλοκαίρι και διαφορετικά για μια σχέση ζωής. Τα δε συναισθήματα μπορεί να είναι το ίδιο ισχυρά αλλά αυτό είναι πρακτικά αδιάφορο. Λέγοντας αυτό όμως, υπάρχουν αρκετές σχέσεις που ξεκίνησαν από κάτι προσωρινό και κατέληξαν σε ζωής.
Τι θέλω να πώ, χωρίς να ορίσεις το τι ακριβώς ζητάς και να εξατομικεύσεις τις τακτικές και στρατηγικές σου δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γενικόλογα. Το μόνο που μπορώ να θέσω με βάση την όποια εμπειρία μου είναι:

* Τα πάντα είναι πολιτική.

More
21 May 2007 23:33 #31880 by Χριστόφορος

CTT\ wrote: Εσείς οι νέοι... Σας λυπάμαι που δεν έχετε ζήσει τις εποχές όπου ένα ούγκ και μια γούνα από μαμούθ ήταν αρκετά.
Τώρα, αναφορικά στο πρόβλημα που τίθεται. Έχουν προσπαθήσει να το λύσουν ποιητές, συγγραφείς, φιλόσοφοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Κανένας δεν το κατάφερε. Γιατί; Γιατί όλη αυτή η βλακεία περί άνδρα κυνηγού, πετυχημένου και δεν συμμαζεύεται είναι απλά ενάντια στη φύση. Η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει το ταίρι της. Τα δε κριτήρια είναι ξεχωριστά για κάθε γυναίκα και είναι απολύτως μη προβλέψιμα και διάφορα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, διαφορετικά είναι τα κριτήρια μιας αγάπης για το καλοκαίρι και διαφορετικά για μια σχέση ζωής. Τα δε συναισθήματα μπορεί να είναι το ίδιο ισχυρά αλλά αυτό είναι πρακτικά αδιάφορο. Λέγοντας αυτό όμως, υπάρχουν αρκετές σχέσεις που ξεκίνησαν από κάτι προσωρινό και κατέληξαν σε ζωής.
Τι θέλω να πώ, χωρίς να ορίσεις το τι ακριβώς ζητάς και να εξατομικεύσεις τις τακτικές και στρατηγικές σου δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γενικόλογα. Το μόνο που μπορώ να θέσω με βάση την όποια εμπειρία μου είναι:

* Τα πάντα είναι πολιτική.

Με μια φράση: "Πρέπει να βρω το ΑΧΕ μου..."

PSN: personGR

More
22 May 2007 01:08 - 23 May 2007 12:45 #31891 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως τα είπε ο freak27 είναι. 1)Κάρφωμα και έλεγχος εδάφους, 2)Κέρασμα, 3)Πλησιάζεις και συστήνεσαι., 4)Δεν τις προτείνεις απολύτως τίποτα, κάνεις κουβέντα και φεύγοντας πέφτει το τηλέφωνο.
Πιο απλά δεν γίνεται. Επίσης αν είστε τζαμπατζήδες μπορείτε να παρακάμψετε το 2. Γιατί πολύ απλά αν γουστάρει γουστάρει. Επίσης ακόμα κι αν φτάσετε στο 4 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλα θα φανούν την επόμενη μέρα όταν θα προτείνετε καφεδάκι (2 στις 3 περιπτώσεις έχετε φάει χυλόπιτα γιατί πολύ απλά έτσι είναι οι γυναίκες!)

Ακέφαλε, άμα περιμένεις να στην πέσει γυναίκα τότε θα πρέπει να αλλάξεις πλανήτη!

Με μια φράση: "Πρέπει να βρω το ΑΧΕ μου..."

Bom Chika WahWah....

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 May 2007 12:45 by Μάνος Γρυπάρης.

More
22 May 2007 01:11 #31892 by penny
Eγώ επιτρέπεται να μιλήσω να πω ότι δε συμφωνώ?