- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Oι δουλοι των γυναικων εννοεις?Tilion\ wrote: Περιμένω να ακούσω τι θα πουν και οι ειδικοί του είδους !!!
Π.χ. Μάνος-Σκιάννης !!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
CTT\ wrote: Εσείς οι νέοι... Σας λυπάμαι που δεν έχετε ζήσει τις εποχές όπου ένα ούγκ και μια γούνα από μαμούθ ήταν αρκετά.
Τώρα, αναφορικά στο πρόβλημα που τίθεται. Έχουν προσπαθήσει να το λύσουν ποιητές, συγγραφείς, φιλόσοφοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Κανένας δεν το κατάφερε. Γιατί; Γιατί όλη αυτή η βλακεία περί άνδρα κυνηγού, πετυχημένου και δεν συμμαζεύεται είναι απλά ενάντια στη φύση. Η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει το ταίρι της. Τα δε κριτήρια είναι ξεχωριστά για κάθε γυναίκα και είναι απολύτως μη προβλέψιμα και διάφορα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, διαφορετικά είναι τα κριτήρια μιας αγάπης για το καλοκαίρι και διαφορετικά για μια σχέση ζωής. Τα δε συναισθήματα μπορεί να είναι το ίδιο ισχυρά αλλά αυτό είναι πρακτικά αδιάφορο. Λέγοντας αυτό όμως, υπάρχουν αρκετές σχέσεις που ξεκίνησαν από κάτι προσωρινό και κατέληξαν σε ζωής.
Τι θέλω να πώ, χωρίς να ορίσεις το τι ακριβώς ζητάς και να εξατομικεύσεις τις τακτικές και στρατηγικές σου δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με γενικόλογα. Το μόνο που μπορώ να θέσω με βάση την όποια εμπειρία μου είναι:
* Τα πάντα είναι πολιτική.
Bom Chika WahWah....Με μια φράση: "Πρέπει να βρω το ΑΧΕ μου..."