Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα κι απίστευτα

More
19 Nov 2012 09:39 - 06 Nov 2015 00:53 #115278 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σοκαριστική εικόνα: Της φύτρωνε ένα ολόκληρο χέρι στην πλάτη!

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί όταν μια 11χρονη μαθήτρια εισήχθη σε νοσοκομείο του Πεκίνου με ένα ολόκληρο …χέρι να αναπτύσσεται στην πλάτη της!

Όπως παρατήρησαν μετά από προσεκτική έρευνα, το χέρι πιθανότατα ανήκε σε άλλο έμβρυο, δίδυμο αδελφάκι της μικρής, το οποίο όμως δεν αναπτύχθηκε και έτσι στη συνέχεια… ενσωματώθηκε με κάποιο τρόπο στην μικρούλα, ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο

Οι γιατροί αφαίρεσαν το παρασιτικό δίδυμο.

Ο γιατρός, καθηγητής Baogan Peng ήταν ο υπεύθυνος για τη δύσκολη επέμβαση.

Attachments:
Last edit: 06 Nov 2015 00:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2012 08:34 #115492 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Παρουσιάστρια έκανε 4ωρη εκπομπή μποτιλιαρισμένη στο αυτοκίνητό της

Η Anna Foster, παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού Magic 1152, βρέθηκε να παρουσιάζει ολόκληρη την εκπομπή της από το αυτοκίνητό της, όταν κόλλησε σε μποτιλιάρισμα στις 5πμ.

Η Anna έβαλε μπρος από το σπίτι της στο County Durham στις 4.30πμ για μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων προς τη δουλειά, αλλά στο τελευταίο χιλιόμετρο βρέθηκε αποκλεισμένη στη συνήθως έρημη οδό Askew στο Gateshead.

Καθώς η ώρα της ζωντανής της εκπομπής πλησίαζε, έκανε ένα απελπισμένο τηλεφώνημα στα αφεντικά της για να περιγράψει την κατάσταση της, όπως εξήγησε: «Είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι και για να είμαι ειλικρινής ήταν μια απέλπιδα πρόταση στο αφεντικό μου, να κάνω την εκπομπή από το αυτοκίνητό χρησιμοποιώντας το κινητό μου τηλέφωνο. Συμφώνησε και ελπίζοντας ότι η μπαταρία μου θα άντεχε 4 ώρες, βγήκαμε ζωντανά από το πιθανότατα μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα της περιοχής».
«Υπήρχαν εκατοντάδες άτυχοι άνθρωποι κολλημένοι στην ουρά κι έτσι είχα ζωντανό ακροατήριο και μερικούς απροσδόκητους καλεσμένους στο “στούντιο”, μεταξύ των οποίων ταχυδρόμους και αστυνομικούς, που μου έλεγαν τις ιστορίες τους για την πλημμύρα. Υπήρχε καλή διάθεση μεταξύ των ανθρώπων και οι ώρες περνούσαν ευχάριστα. Ήμουν πεπεισμένη ότι το μποτιλιάρισμα θα άρχιζε να κινείται, αλλά ολοκλήρωσα την εκπομπή μου μούσκεμα στις 10πμ, ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχα σταματήσει στις 5πμ.»

«Ήταν μια τελείως σουρρεάλ εμπειρία και αμφιβάλω αν θα κάνω ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Είχα άπειρα μηνύματα και tweets από τους ακροατές, που μου έλεγαν πόσο πολύ διασκέδασαν με την εκπομπή και πραγματικά φάνηκε ότι αυτοί ήταν στο επίκεντρο όλης της δράσης. Δείχνει ότι με λίγη αποφασιστικότητα και μια καλή μπαταρία κινητού, τα πάντα είναι δυνατά».

Πηγή

More
06 Dec 2012 22:45 #116448 by Kostas Milonas
Χειροπέδες σε 20χρονη κτηνοβάτη – Εκανε σεξ με τα σκυλάκια της από τα 13 της

Χειροπέδες σε μια 20χρονη πέρασαν οι Αρχές της Αριζόνα η οποία έκανε σεξ με τα σκυλάκια.

Την καταγγελία στην Αστυνομία για τη νεαρή κτηνοβάτη έκανε ο φίλος της, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 20χρονη ασκούσε το… σπορ από την ηλικία των 13 χρόνων κάτι το οποίο γνώριζαν και οι γονείς της.

Η ίδια πάντως, όταν ρωτήθηκε για αυτό δήλωσε απλά «το έκανα γιατί κανείς άνδρας δεν μπορούσε να με κακοποιήσει σεξουαλικά».

Πηγη

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 Jan 2013 05:52 #118812 by Γιώργος Λόλας

20χρονη ζει "παγιδευμένη" σε σώμα μωρού. Ένα άλυτο μυστήριο

Η κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία μπορεί να μοιάζει με ένα φυσιολογικό μωρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι 20 χρονών! Αυτή είναι η απίστευτη και συγκινητική ιστορία της Μπρουκ Γκρίνμπεργκ από το Μέριλαντ της Αμερικής, η οποία βρίσκεται "παγιδευμένη" στο σώμα ενός μωρού.

Η Μπρουκ γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1993 και σήμερα σε ηλικία 20 ετών ζυγίζει μόλις 7.3 κιλά, ενώ το ύψος της φτάνει τα 76 εκατοστά. Σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν, νοητικά η Μπρουκ υπολογίζεται ότι βρίσκεται στο στάδιο που βρίσκεται κανονικά ένα παιδί από εννέα μηνών, έως ενός έτους.

Οι γονείς της εμφανίστηκαν σε μια τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με παράξενες και ανεξήγητες ιατρικές περιπτώσεις και μίλησαν για την κόρη τους. Όπως αναφέρει ο πατέρας της χαρακτηριστικά, η Μπρουκ μέχρι και την ηλικία των 4 ετών αναπτυσσόταν κανονικά, αλλά μετά ξαφνικά σταμάτησε. Τότε ήταν που κατάλαβαν ότι κάτι δε πάει καλά και ζήτησαν τη βοήθεια γιατρών.

Οι δεκάδες ειδικοί στη γενετική που είδαν την κοπέλα δεν έχουν καταφέρει έως και σήμερα να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα, καθώς η περίπτωση της Μπρουκ είναι μοναδική στο κόσμο και ονόμασαν την "πάθηση" της Σύνδρομο Χ.

[youtube:362uhb6v]
[/youtube:362uhb6v]

Στα πρώτα χρόνια της ζωής της, η Μπρουκ Γκρίνμπερκ αντιμετώπισε μια σειρά από ανεξήγητα ιατρικά φαινόμενα, τα οποία και ξεπέρασε. Έχει υποβληθεί σε επτά χειρουργεία για στομαχικά έλκη, ενώ όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Το συμβάν αυτό την έκανε να πέσει σε κώμα για 14 ημέρες. Αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε καρκίνο στον εγκέφαλο. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της όμως, οι γιατροί έκπληκτοι είδαν ότι ο όγκος που είχε στο κεφάλι απλά εξαφανίστηκε! Η παιδίατρος της Μπρουκ ανέφερε ότι ο λόγος που αρρώστησε, καθώς και το πώς έγινε ξαφνικά καλά, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Οι γονείς της (οι οποίοι έχουν άλλα τρία παιδιά), της παρέχουν 24ωρη φροντίδα, όπως θα έκαναν για ένα μωρό κατά τους πρώτους μήνες του. Όπως λέει η μητέρα της στην εκπομπή "εδώ και 16 χρόνια της δίνουμε τα φάρμακά της, ξέρουμε πότε αρρωσταίνει, όμως το θέμα με την Μπρουκ είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα φέρει το αύριο".

Σε ερώτηση που τους έγινε για το πώς επικοινωνεί η κόρη τους μαζί τους, σχολίασαν ότι, παρόλο που η Μπρουκ είναι σήμερα 20 ετών, νοητικά δεν διαφέρει από ένα μωρό. Αναγνωρίζει πρόσωπα και ήχους, αλλά δε μπορεί να μιλήσει. "Καταλαβαίνουμε ότι είναι κουρασμένη, όταν τρίβει τα μάτια της", είπε ο πατέρας της, ενώ συνέχισε λέγοντας "μπορούμε να καταλάβουμε επίσης πότε είναι χαρούμενη καθώς γελάει".

Πολλοί πιστεύουν ότι η απόλυτα υγιής σήμερα Μπρουκ κρύβει το μυστικό της αιώνιας νεότητας και προσπαθούν να εξηγήσουν την περίπτωσή της.

More
14 Jan 2013 10:21 #118819 by Χριστιάνα Θάνου
Την λυπάμαι γιατί δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ μια κανονική ζωή. Τέτοια βλέπω ώρες ώρες και μετά εκτιμώ την υγεία μου, γιατί ως γνωστόν αν δεν χάσεις την υγειά σου, δεν ξέρεις την αξία της.

More
14 Jan 2013 10:26 #118821 by Sharkman

Glamorous wrote: Την λυπάμαι γιατί δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ μια κανονική ζωή. Τέτοια βλέπω ώρες ώρες και μετά εκτιμώ την υγεία μου, γιατί ως γνωστόν αν δεν χάσεις την υγειά σου, δεν ξέρεις την αξία της.

Η αλήθεια είναι πως αν κάτσεις και διαβάσεις άρθρα για τι βλέπουν οι γιατροί του κόσμου εκτιμάς πολύ την υγεία σου!!.. Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς το πως το κοριτσάκι κρύβει το μυστικό της αιώνιας νεότητας..ίσα ίσα κατάρα μου ακούγεται η κατάσταση της.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
14 Jan 2013 14:29 #118838 by Κώστας Προμπονάς

Glamorous wrote: Την λυπάμαι γιατί δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ μια κανονική ζωή. Τέτοια βλέπω ώρες ώρες και μετά εκτιμώ την υγεία μου, γιατί ως γνωστόν αν δεν χάσεις την υγειά σου, δεν ξέρεις την αξία της.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει να θυμόμαστε που και που το ρητό:

''Ημουν λυπημενος επειδη δεν ειχα παπουτσια να φορεσω... μεχρι που ειδα καποιον που δεν ειχε ποδια'' (νομίζω από τον Μενέλαο Λουντέμη).

Πράγματι, είναι λυπηρό αν σκεφτεί κανείς πόσα "δώρα" (τα οποία είμαστε τυχεροί που έχουμε), τα αγνοούμε εντελώς μέχρι να τα χάσουμε...

More
21 Jan 2013 12:59 #119345 by eliminator
Ζήτησε ένα εκατομμύριο likes για να κανει sex μαζί του!

Τα στοιχήματα στο Facebook...έχουν ξεφύγει!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
11 Feb 2013 14:07 #120230 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Απίστευτο περιστατικό στη Κίνα: Του έκλεψαν... το μόριο του την ώρα που κοιμόταν!

Ο Fei Lin ένας 40χρονος άνδρας από το χωριό Niqiao της Κίνας, κατήγγειλε στην αστυνομία πως άγνωστοι του έκλεψαν... το μόριο του την ώρα που κοιμόταν!

Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως κάποιοι μπήκαν στο δωμάτιο του, του έβαλαν στο κεφάλι μια σακούλα και αφού του κατέβασαν το παντελόνι, έφυγαν από το σπίτι τρέχοντας.

Ο ίδιος δηλώνει "Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως είδα ότι αιμορραγούσα, είδα ότι το γεννητικό μου όργανο έλειπε…".

Τώρα από την πλευρά της η αστυνομία θεωρεί πως οι “κλέφτες” είναι εραστές των πολλών γυναικών με τις οποίες ο Fei Lin διατηρούσε παράνομες σχέσεις.

Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει ότι έχει πάει ποτέ με γυναίκα άλλου άνδρα, αλλά οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι το γεννητικό του όργανο το “έκλεψαν” κάποιοι από τους απατημένους συζύγους...

Πηγή

More
11 May 2013 03:24 #124024 by Κώστας Λάβαρης
7χρονο αγόρι και πύθωνας 5 μέτρων είναι… κολλητοί!

Ένα αγόρι από την Καμπότζη, ο Uorn Sambath, έχει βρει έναν παράξενο φίλο στο πρόσωπο ενός πύθωνα 82 κιλών. Το φίδι ονομάζεται «Chamroeun», που σημαίνει «πρόοδος», μπήκε στη ζωή τους από μωρό πριν από επτά χρόνια, όταν ο Uorn ήταν μόλις τριών μηνών. Σύμφωνα με τους γονείς του, ο Uorn συνήθιζε να κοιμάται μαζί με το φίδι στην κούνια του και έμαθε να μπουσουλάει μαζί του! Αυτή η παράξενη σχέση έχει μετατρέψει τους φίλους σε τουριστικό αξιοθέατο στο απομακρυσμένο χωριό τους.

Οι τοπικές αρχές προσπάθησαν να βάλουν το φίδι σε ένα ζωολογικό κήπο, αλλά μόλις είδαν το παιδί να κουλουριάζεται με το φίδι ενέδωσαν. Ο πύθωνας τρώει μόνο κοτόπουλο, περίπου 8 κιλά την εβδομάδα, πράγμα που έχει πιέσει αρκετά οικονομικά την οικογένεια. Επίσης, το φίδι θα μπορούσε εύκολα να συνθλίψει το μικρό αγόρι, αλλά ούτε οι γονείς ούτε ο Uorn δείχνουν να ανησυχούν λόγω της σχέσης που έχουν αναπτύξει από μωρά. Ο Chamroeun θεωρείται σαν ένα «μαγικό πνεύμα» από την οικογένεια, το οποίο τους φέρνει υγεία και ευτυχία.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.