Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα κι απίστευτα

More
03 Apr 2012 21:37 #106510 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μου φαίνεται πως ο Ίγκορ όταν πήγαινε σχολείο θα έλεγε συχνά πυκνά ''Ο σκύλος μου έφαγε την εργασία."....Tragic.But life's a bitch :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2012 19:04 #106603 by Μάνος Γρυπάρης

Πήγαν εκκλησία και είδαν γκέι πορνό!
Όργανο του Σατανά φαίνεται πως είναι το laptop ενός ιερέα, ο οποίος θέλησε να κάνει το κήρυγμα του λίγο πιο μοντέρνο, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, αλλά τελικά βρήκε το μπελά του, καθώς αντί για το Powerpoint άνοιξε ένα βίντεο με γκέι πορνό.

Ο πάτερ Μάρτιν ΜακΒέιχ κήρυττε το λόγο του θεού σε εκκλησία της Βόρειας Ιρλανδίας, μπροστά σε 26 ενήλικες και ένα 8χρονο αγόρι, όταν τον χτύπησε η καταστροφή. Άνοιξε το laptop του, συνέδεσε το USB με την παρουσίαση που είχε ετοιμάσει στο μηχάνημα, αλλά αντί για την παρουσίαση για το Χριστό και τη θυσία του, ξεκίνησε να παίζει ένα βίντεο με γκέι πορνό.

Το σοκαρισμένο ποίμνιο είχε ανάμικτες αντιδράσεις, με κάποιους να αρχίσουν να φωνάζουν και να βρίζουν τον αποσβολωμένο ιερέα, και κάποιους άλλους να αποχωρούν σιωπηλά. Ο ίδιος, κατακόκκινος από ντροπή και χωρίς να πει κουβέντα, αποσύρθηκε στα ενδότερα του ναού και κανείς δεν τον ξαναείδε.

Η επισκοπή στην οποία υπάγεται η εκκλησία έστειλε το USB στην αστυνομία για να ερευνήσει το περιεχόμενό του, και όταν η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο σε αυτό, αποφασίστηκε να απολυθεί ο ιερέας, με την αιτιολογία ότι δημοσιοποίησε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Πηγή

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Apr 2012 15:35 #106652 by Μάνος Γρυπάρης
Έχασε τα πόδια της, για να σώσει τα παιδιά της

Τα δύο της πόδια έχασε μια μητέρα προκειμένου να σώσει τα δύο της παιδιά από έναν φονικό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε το σπίτι τους στο Henryville της Indiana.

Η 36χρονη Stephanie Decker, έχασε τα πόδια της, το σπίτι της οικογένειάς της γκρεμίστηκε, ενώ ο 8χρονος γιος της και η 5χρονη κόρη της δεν είχαν ούτε γρατζουνιά.Και όλα αυτά χάρη στην αυτοθυσία της μητέρας τους πο υ έσπευσε να τα προστατέψει βάζοντας τα κάτω από την αγκαλιά της.

Η 36χρονη που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Louisville, είναι χαρούμενη καθώς όπως είπε ο σύζυγός της θα δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν χάρη στο θάρρος της!

Ο σύζυγός της Stephanie σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Courier είπε πως η γυναίκα του πουχρησιμοποίησε αναπνευστήρα για να ζήσει κάτω από τα χαλάσματα, έγραψε την περιπέτειά της σε iPad κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο.

Όπως λοιπόν η ίδια περιέγραψε, είδε το σπίτι της να καταρρέει πάνω της και τράβηξε την κόρη της προς το μέρος της για να μην πέσει κάτι στο κεφάλι της και την σκοτώσει.

« Μετά από αυτό δεν θυμάται όμως κάτι άλλο» είπε ο κύριος Deckero οποίος έσυρε από τα συντρίμμια την γυναίκα και τα παιδιά του με την βοήθεια ενός γείτονα. Χρησιμοποίησαν ένα ύφασμα για να σταματήσουν την αιμορραγία που είχε η Stephanie μέχρι που έφτασε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

« Το σπίτι μας πήρε εννιά μήνες για να χτιστεί και μόλις λίγα λεπτά για να καταρρεύσει» τόνισε ο Joe Decker.

Πάντως εκτός από το σπίτι της οικογένειας Decker και όλα πολλά σπίτια καταστράφηκαν εξαιτίας των φυσικών αυτών φαινομένων ενώ 39 άνθρωποι πέθαναν και χιλιάδες έμειναν άστεγοι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Apr 2012 14:36 #106684 by Nikos Georgopoulos
Ο άνθρωπος με τα ανάποδα πόδια

Ο Jr. Moses Lanham, ένας 49χρονος λογιστής, εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας κοινός άνθρωπος…

Γι’ αυτούς που τον γνωρίζουν όμως έχει κάτι παραπάνω, ένα εντυπωσιακότατο σπάνιο ταλέντο: καταφέρνει να γυρίζει ανάποδα τα πόδια του με μεγάλη ευκολία! Το βιβλίο Guinness τον περιμένει με ανυπομονησία…..

“Μπορώ να περιστρέψω τα πόδια μου σε κλίμακα 120 μοιρών και έπειτα να τα ενώσω”, δηλώνει ο 49χρονος κάτοικος του Monroe, στο Aol news site. Ο ίδιος σκοπεύει να επισκεπτεί την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου τη Ρώμη, ώστε να…

καταγράψει δύο νέα ρεκόρ Guinness στο Guinness World Records Show. Ακόμη και αν υπάρχει και άλλος άνθρωπος που να μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο ο Lanham δηλώνει πως θα τον “εξολοθρεύσει”!
Μια ακόμη θέση στα ρεκόρ φαίνεται να θέλει να καταλάβει ο άνθρωπος-λάστιχο, όπως τον ονομάζουν, αφού σκοπεύει να περπατήσει 20 μέτρα με τα πόδια γυρισμένα προς τα πίσω μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Στην παράσταση όπου θα παρουσιάσει τα μικρά “θαύματα” του θα παρευρεθεί και ο γιος του Lanham, ο οποίος είναι μόλις 17 χρονών και μπορεί και αυτός να περιστρέψει τα πόδια του. Φαίνεται πως το ταλέντο αυτό είναι κληρονομικό! Παρόλα αυτά, το νεαρό αγόρι δεν μπορεί να περπατά σαν τον πατέρα του ενώ δεν νιώθει άνετα να κρατά τα πόδια του γυρισμένα για αρκετά λεπτά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που έχουν εξετάσει τον Lanham, γεννήθηκε με επιπλέον ιστούς και χόνδρους των αρθρώσεων του, κάνοντας τα ισχία, τα γόνατα και τους αστραγάλους του, ιδιαίτερα ελαστικά. Το οικογενειακό ιστορικό του δεν είχε καταγράψει παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο Lanham ανακάλυψε την ικανότητά του τυχαία στην ηλικία των 14 ετών ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει ένα δέντρο. Όμως όταν έχασε την ισορροπία του και αντίκρισε τα πόδια του τρόμαξε πάρα πολύ αφού νόμιζε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά. “Νόμιζαν ότι κάτι υπέστη εξάρθρωση” είπε ο Lanham. “Αλλά εγώ σηκώθηκε και ήμουν μια χαρά.”

O Lanham είναι ήδη γνωστός, αφού έχε εμφανιστεί σε πολύ δημοφιλής τηλεοπτικές εκπομπές όπως στην “Candid Camera” με τον Alan Funt, στο “Ripley’s Believe It or Not!”, στο “America’s Funniest Home Videos,” στο “Jimmy Kimmel Live” αλλά και στο Discovery Channel στην εκπομπή “Medical Incredible.

More
30 Apr 2012 01:25 #107303 by Βασίλης Βασιλός
Απίστευτο και όμως αληθινό το παρακάτω περιστατικό. Πρώην αξιωματικός της βρετανικής αεροπορίας με τέσσερα εγγόνια, θα προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου τον Οκτώβριο του επόμενου έτους, όταν θα έχει κλείσει τα 80, ενώ μέχρι τότε θα υποβάλλεται σε ορμονοθεραπείες.

Ο πρώην αεροπόρος Τζέιμς, που ζει εδώ και 2 χρόνια ως γυναίκα με το όνομα Ρουθ Ρόουζ (Ruth Rose), ονειρευόταν να γίνει γυναίκα από την ηλικία των 9! Πήρε όμως την απόφαση σχεδόν 70 χρόνια μετά.

«Είναι υπέροχο να είμαι αυτή που θέλω επιτέλους. Η ζωή μου έχει άνθισε από τη στιγμή που πήρα αυτή την απόφαση», δήλωσε στην εφημερίδα Sun προσθέτωντας «Η κατανόηση και η ανοχή χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη εποχή, γι αυτό δε χρειάζεται πλέον να προσποιούμαι ότι είμαι κάτι που δεν είμαι».

Πριν αρχίσει να ζει ως Ρουθ, ο Τζέιμς παντρεύτηκε, έκανε 3 παιδιά και παρέμεινε παντρεμένος για 43 χρόνια. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του μέχρι και σήμερα.

Πηγή: www.radar.gr/

More
30 Apr 2012 02:50 #107306 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Νωρίς το θυμήθηκε...Άμα νιώθει καλά ο άνθρωπος όμως έτσι οκ!!Πάσο!!!

More
10 May 2012 12:48 #107654 by Μάνος Γρυπάρης
Ασθενής σηκώθηκε από το χειρουργείο και έδειρε τους γιατρούς

​Ένας ασθενής στην Κίνα ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος και… μεθυσμένος αντί να κάτσει να κάνει τον… κινέζο και να χειρουργηθεί, έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου και έδειρε τους γιατρούς!

Αρχικά άρπαξε τα χειρουργικά εργαλεία από το δίσκο που βρήκε δίπλα του και στη συνέχεια τους πέταξε μία καρέκλα.

Εκείνοι φυσικά το βαλαν στα πόδια για να σωθούν από τον τρελό ασθενή. Όμως όταν τους είδε έσπασε και το τζάμι της αίθουσας με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας χειρουργός.

Στο τέλος βέβαια πείστηκε και γύρισε στο χειρουργικό κρεβάτι συνοδεία της μητέρας του και του αδελφού του.

Μόνο που δεν τον χειρούργησαν οι ίδιοι γιατροί…Κορόιδα ήταν;

Δείτε το βίντεο…

[youtube:294rp5dd]
[/youtube:294rp5dd]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 May 2012 16:31 #107821 by Μανώλης Παπαστεργιανός

28χρονος σηκώθηκε από το …φέρετρο !

Η τελετή της κηδείας του είχε οργανωθεί άψογα και για να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι, συγκεντρώθηκε όλο το χωριό του. Ωστόσο όταν τοποθετούσαν το κορμί του στο φέρετρο, ο γιατρός παρατήρησε ότι ο 28χρονος αναπνέει και στις φλέβες του κυκλοφορεί κανονικά αίμα! Το περιστατικό συνέβη στο Λούξορ της Αιγύπτου και ο 28χρονος ονομάζεται Χαμντι Χαφεζ αλ-Νουμπί. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Αιγύπτιος είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών από εκτεταμένο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Εργαζόταν κάτω από τον καυτό ήλιο, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε άσχημα. Ο οικοδόμος έχασε τις αισθήσεις του και κατόπιν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Η μητέρα του «νεκρού» λιποθύμησε και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια όταν είδε μπροστά της ένα πραγματικό θαύμα. Ενώ οι κάτοικοι του χωριού κάθισαν στο εορταστικό τραπέζι στην υγεία του Χαμντί Χαφέζ αλ-Νουμπί.

Αυτο κι αν ειναι... 8O

More
14 May 2012 16:36 #107822 by Βασίλης Βασιλός
Το διάβασα και εγώ και έμεινα λίγο.... με το στόμα ανοιχτό. Δεν παίζει αυτό. Θα ζητήσω να με κρατήσουν κανέναν μήνα σπίτι και μετά να με θάψουν. Ποτέ δεν ξέρεις!! :P

More
14 May 2012 18:04 #107830 by Γιάννης Σφηνιάς
Χαμντι, δέβρω έξω! 8O 8O 8O