Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα κι απίστευτα

More
23 Oct 2010 18:23 #82368 by Lalo007
Αχαχαχαχαχα...Ρε Θανο αυτο ηταν ξεχωριστο τοπικ!Τελος παντων τρελος ο τυπος...Λες και υπηρχε περιπτωση να του δουλευε μετα το κινητο. ](*,)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2010 18:29 #82370 by Ιβάν
Lalo007":eaos3sn1]Αχαχαχαχαχα...Ρε Θανο αυτο ηταν ξεχωριστο τοπικ !Τελος παντων τρελος ο τυπος...Λες και υπηρχε περιπτωση να του δουλευε μετα το κινητο. ](*,) [/quote]

Θέλεις να πεις post! :mrgreen:

Μέχρι και στην τηλεόραση το είχα ακούσει! ](*,)

More
23 Oct 2010 18:42 #82373 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι σωστά το είπε ο Lalo. Τo post είναι το μήνυμα που αφήνουμε σε κάθε θέμα(γνωστά και ως topic, thread ή subforums).

Πάντως κι εγώ περίμενα ξεχωριστό τόπικ.

More
23 Oct 2010 22:03 #82381 by thanasis
Παιδια δεν μπορω να γεμιζω το φορουμ με τα τρομερα και απιστευτα θεματα μου απο την στιγμη που υπαρχει αυτο εδω το τοπικ....Οποτε,stay tuned for the next topik-post :mrgreen:

More
23 Oct 2010 23:51 #82390 by rafor
Καλα, τι σου κανει το κινητο...Αλλα να φτασει στο σημειο να βαλει τοσο βαθια το χερι ο ηλι**** για να φτασει το κινητο???Γκασμας...

More
25 Oct 2010 21:37 #82584 by thanasis
Eκει που καθομουν και βαριουμουν :mrgreen: ειπα να ανεβασω ενα αλλο ωραιο βιντεακι γιατι βαρεθεικα να ακουω αλλο τον Παπανδρεου.Το παρακατω βιντεο δειχνει τι εκανε ενα <κομμωτηριο> για να μην βαλει λουκετο.(μα γιατι να μην γινονται και αυτα στην Ελλαδα???
[youtube:2zgi3erv]
[/youtube:2zgi3erv] :supz: :supz:

More
25 Oct 2010 22:39 #82585 by Γιάννης Ρέμας
άμα κάνουν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα κάνει τρελές δουλειές θα πηγαίναν όλοι κάθε μέρα μόνο για λούσιμο :cool: :cool: :cool:

More
25 Oct 2010 23:36 #82587 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ ξέρω καναδυό καυτές κομμώτριες. Αν τις βάζαμε μαζί στο ίδιο κομμωτήριο και ήταν έτσι..... Ας μην πω τι θα γινότανε...

More
26 Oct 2010 07:56 #82594 by rafor
Παμε για ενα κουρεματακι σε αυτες?Εγω θα πηγαινα πολυ ευχαριστως να πω την αληθεια! :wink: Αμα γινοταν στην ελλαδα, θα ειχαμε γεμισει π*******..

More
03 Nov 2010 20:16 #83416 by thanasis
31.000 δολάρια την ώρα για τον πλουσιότερο πιτσαδόρο!
Το σύνηθες είναι να αφήνει ο πελάτης στο πιτσαδόρο ένα φιλοδώρημα (ένα πουρμπουάρ) όταν του φέρνει την παραγγελία. Φαίνεται, όμως, η ακόλουθη περίπτωση μάλλον θα αποτελέσει παράδοξη εξαίρεση και ο… πλούσιος πιτσαδόρος θα αφήσει λεφτά σε εσάς!

Και αυτό γιατί αλυσίδα πίτσας στην Ιαπωνία δημοσίευσε αγγελία στην οποία ζητείται πιτσαδόρος με μισθό… 31.000 δολάρια την ώρα!

Η αγγελία είναι δημοσιευμένη από αλυσίδα πίτσας και στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην χώρα, πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.000 δολάρια την ώρα, τον προσεχή Δεκέμβριο.

Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες για την αγγελία θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου ενώ ανακοίνωσε ότι σε όποιον γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος (ημερομηνία την οποία είχε ανοίξει η εταιρεία στην Ιαπωνία) θα τον κεράσει μια πίτσα. Τώρα τι θα την κάνει ένα νεογέννητο μια πίτσα, μόνο αυτοί το ξέρουν....
Εγω παντως ψιθηκα....Θα παω... :mrgreen: :mrgreen: