Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Ακούστε: Στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης έχει άλογα για ιππασία και εμείς με τα παιδιά πήγαμε να τα δούμε χτες. Το κάθε άλογο έχει και το όνομά του, και υπάρχει άλογο που έχει το όνομά μου. Ιβάν! Βλέπεται πόσο διάσημος είμαι? Θα βγάλω και φωτογραφία για να το δείτε! :cool:
TheReaper wrote:
Alcatraz wrote: Ακούστε: Στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης έχει άλογα για ιππασία και εμείς με τα παιδιά πήγαμε να τα δούμε χτες. Το κάθε άλογο έχει και το όνομά του, και υπάρχει άλογο που έχει το όνομά μου. Ιβάν! Βλέπεται πόσο διάσημος είμαι? Θα βγάλω και φωτογραφία για να το δείτε! :cool:
Eπίσης έχει ένα γαϊδαράκο που τον λένε Μένιο. Και μια κουκλάρα(αληθινή γυναίκα) που είναι εκεί πέρα και ταΐζει τα άλογα.
Alcatraz wrote: Αυτός ο Μένιος δεν κουνιέται. Και γαϊδαρο που τον λένε "Πρόεδρο" έχει. Την κουκλάρα εγώ δεν την είδα.
Όχι γιατί καθώς γυρνούσα με το λεωφορείο από το Gothic μπήκε λίγο ποιο μετά μια κουκλαρα. Καθώς πηγα να κρατηθώ γιατί πλησίαζε η στάση μου της έπιασα και λίγο το χεράκι. Αυτή αμήχανα το πήρα. Μετά που πηγα να βγω αυτή έπεσε πάνω μου με αποτέλεσμα να αγγίξω τα μπαλκόνια της. Καλά ήταν τέλεια η κοπέλα.TheReaper wrote: Έχασες....