Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περίεργα κι απίστευτα

More
06 Oct 2010 16:44 #80702 by Aνέστης Αδαμίδης
Της χάλασε το μαλλί...!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2010 11:36 #80976 by Ιβάν
Ακούστε: Στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης έχει άλογα για ιππασία και εμείς με τα παιδιά πήγαμε να τα δούμε χτες. Το κάθε άλογο έχει και το όνομά του, και υπάρχει άλογο που έχει το όνομά μου. Ιβάν! Βλέπεται πόσο διάσημος είμαι? Θα βγάλω και φωτογραφία για να το δείτε! :cool:

More
09 Oct 2010 12:07 #80977 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Ακούστε: Στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης έχει άλογα για ιππασία και εμείς με τα παιδιά πήγαμε να τα δούμε χτες. Το κάθε άλογο έχει και το όνομά του, και υπάρχει άλογο που έχει το όνομά μου. Ιβάν! Βλέπεται πόσο διάσημος είμαι? Θα βγάλω και φωτογραφία για να το δείτε! :cool:

Eπίσης έχει ένα γαϊδαράκο που τον λένε Μένιο. Και μια κουκλάρα(αληθινή γυναίκα) που είναι εκεί πέρα και ταΐζει τα άλογα.

More
09 Oct 2010 12:35 #80980 by lavezzi7
Τι έβαλε ρε ο άνθρωπας! 8O 8O 8O

[youtube:p4xn2mqa]
[/youtube:p4xn2mqa]

More
09 Oct 2010 12:46 #80982 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν είχε άλλη κάμερα να το δείξει καλύτερα; Τι έπιασε ρε ο τύπος! :icon applaud:

More
09 Oct 2010 13:29 #80997 by Νικολής Ασημάκης
8O Τι γκολάρα ήταν αυτή; 8O

More
09 Oct 2010 14:25 #81005 by rafor
Και γ*** τις κολοφ**** καλα εχω ζησει και εγω κατι απιστευτα , δεν γινονται αυτα...!

More
09 Oct 2010 14:56 #81008 by Ιβάν
8O Τι έβαλε ρε ο τύπος. Αλλά να πεις μια φορά γίνονται αυτά.

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote: Ακούστε: Στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης έχει άλογα για ιππασία και εμείς με τα παιδιά πήγαμε να τα δούμε χτες. Το κάθε άλογο έχει και το όνομά του, και υπάρχει άλογο που έχει το όνομά μου. Ιβάν! Βλέπεται πόσο διάσημος είμαι? Θα βγάλω και φωτογραφία για να το δείτε! :cool:

Eπίσης έχει ένα γαϊδαράκο που τον λένε Μένιο. Και μια κουκλάρα(αληθινή γυναίκα) που είναι εκεί πέρα και ταΐζει τα άλογα.

Αυτός ο Μένιος δεν κουνιέται. Και γαϊδαρο που τον λένε "Πρόεδρο" έχει. :mrgreen: Την κουκλάρα εγώ δεν την είδα. :(

More
09 Oct 2010 16:59 #81053 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Αυτός ο Μένιος δεν κουνιέται. Και γαϊδαρο που τον λένε "Πρόεδρο" έχει. :mrgreen: Την κουκλάρα εγώ δεν την είδα. :(

Έχασες....

More
09 Oct 2010 17:42 #81068 by Ιβάν

TheReaper wrote: Έχασες....

Όχι γιατί καθώς γυρνούσα με το λεωφορείο από το Gothic μπήκε λίγο ποιο μετά μια κουκλαρα. Καθώς πηγα να κρατηθώ γιατί πλησίαζε η στάση μου της έπιασα και λίγο το χεράκι. Αυτή αμήχανα το πήρα. Μετά που πηγα να βγω αυτή έπεσε πάνω μου με αποτέλεσμα να αγγίξω τα μπαλκόνια της. Καλά ήταν τέλεια η κοπέλα.