Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topic για γκαντέμηδες!

More
06 Oct 2005 00:49 #3731 by Γιώργος Γκούμας
off topic αλλα αξιζει...

Ρε μπαγασα Μανο να ημουν απο καμια μερια και να σε εβλεπα να κανεις το διαιτητη με το κινητο στο χερι και να βρεχει κιολας.......Αχ τα καλυτερα τα χανω.... :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2005 01:39 #3740 by Μάνος Γρυπάρης
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΣΦΥΡΑ ΤΟ ΡΕΕΕΕΕ!!!!! :mrgreen: :orcass: :gayflag:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Oct 2005 14:54 #3754 by Μπάμπης Κάιδος
Mano se afti tin omada eisai voithos proponiti??? WOW!!! Na kano etisi gia physiotherapeftis/maser?????

More
06 Oct 2005 18:48 #3769 by Γιώργος Γκούμας

Mvp wrote: Mano se afti tin omada eisai voithos proponiti??? WOW!!! Na kano etisi gia physiotherapeftis/maser?????

Αυτο το κανω εγω.Βρες αλλη θεση.......... :partyman: εκτος αν θες να συνεργαστουμε?????

More
05 Dec 2005 13:13 #6332 by dimitris
paidia ola afta pou eipame den einai katholou gademika..

edw enas poli kalos filostou xadelfou mou ,paidi 16 xronwn pethane tin imera twn genethliwn tou....sto party tou....ton patise aytokinito..ti na pei kaneis??? elpizw toulaxiston ayti zwara .. pou to skotwse to paidi na min xanabgei apo tin filaki! TI EFTEGE O SABAS RE !STO PEZODROMIO PERPATOUSE.... :cry: :cry: :cry:

More
06 Dec 2005 02:31 #6364 by Alexis Vletsas
Το περασμένο Σάββατο, μην έχοντας τι να κάνω, βγήκα στην Αριστοτέλους μόνος μου. Πηγαίνω, λοιπόν, σε ένα κλαμπάκι να ψαρέψω. Αφού έκανα τον "έλεγχο" καταλήγω σε μια τύπισσα η οποία ήταν ξεροκόμματος. Φοβερά προσόντα, φοβερή κίνηση, φοβερό βλέμμα, λέω θα περάσουμε καλά.

Πηγαίνω ο καημένος και της κολλάω. Με το που της κάνω την "πρόταση", κόκκαλο η δεσποινίς. Όλοι σε εκείνη τη μεριά γυρνάνε προς το μέρος μου :armata team: . Και έρχεται εν μέσω όλων των βλεμμάτων μια κοπελίτσα και μου λέει ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ :armata embarassed: !!! Αν είναι δυνατόν..... Βέβαια άλλοι αυτό το θεωρούν τύχη :armata-bravo: . Εγώ πάντως δεν τις παρατάω τώρα που ξέρω ότι είναι δύο οι τύπισσες. :Armata tank2:

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

More
06 Dec 2005 19:33 #6386 by Μάνος Γρυπάρης
Χαχαχαχα. Ωραίος!
Σε πιο clubάκι τις πέτυχες?:mrgreen: Δεν πιάνεται για διαφήμιση, μην ανησυχείς!

Ξανακάνε μια γύρα μπας και τις πετύχεις. Πάντως αν δεν ψήνονται και οι 2 δεν σε βλέπω καλά! (για κανένα χαστουκάκι ίσως!) Το συγκεκριμένο είδος πολλοί έχουν την εντύπωση ότι είναι το ίδιο με τις normal γυναίκες, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ισχύει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Dec 2005 14:30 #6419 by Alexis Vletsas

Manos wrote: Χαχαχαχα. Ωραίος!
Σε πιο clubάκι τις πέτυχες?:mrgreen: Δεν πιάνεται για διαφήμιση, μην ανησυχείς!

Ξανακάνε μια γύρα μπας και τις πετύχεις. Πάντως αν δεν ψήνονται και οι 2 δεν σε βλέπω καλά! (για κανένα χαστουκάκι ίσως!) Το συγκεκριμένο είδος πολλοί έχουν την εντύπωση ότι είναι το ίδιο με τις normal γυναίκες, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ισχύει.

Στο Colonial στην Αριστοτέλους. Μάλιστα συχνάζουν εκεί...

Όσο για το χαστουκάκι, θα δοκιμάσω την τύχη μου, ούτως η άλλως βρήκα και άλλες, σε περίπτωση που δεν πιάσει :P ...

Church Wars Episide III: Revenge of the Bishops

Incoming!!!

A Loosewire Digital Magic SFX production

More
07 Dec 2005 14:51 #6420 by Μιχάλης Πλατάρης
ΑΝτε........ποιος θα παει πρωτος εκει???? :wink: