Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Manos wrote: Αρχίζω να αισθάνομαι περισσότερο γκαντέμης και θα σας εξηγήσω το γιατί.
Όσον αφορά το ραδιόφωνο
Καταρχάς όλα ξεκίνησαν όταν είχα πρωτοκάνει ραδιόφωνο, τότε στην Έρα σπορ για μία και μόνο εκπομπή, ήμουν καλεσμένος στο Fight Club με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση. Η εκπομπή τότε ξεκίνησε 22:20. Ο λόγος? Με το που πατάει ο Γιάννης Τσαούσης μετά απ' το σήμα εκπομπής το κουμπί για να μιλήσουμε στον αέρα....πέφτει όλη η Έρα!!! (Όχι μόνο η Έρα Σπορ, απ' ότι έμαθα και τα υπόλοιπα προγράμματα) Αυτό απ' ότι μου είπαν τα παιδιά το είχαν δει πρώτη φορά να γίνεται!
Η δεύτερη φορά που μπήκα σε στούντιο ήταν πλέον στον Champions 89.2 όταν ξεκινήσα τον Νοέμβριο του 2003 κι έκατσα σχεδόν ένα χρόνο. Στην πρώτη εκπομπή λοιπόν, μου έμεινε το ακουστικό στο χέρι! Θέλετε και συνέχεια? Στον Sportime Radio όταν μπήκα για τρίτη φορά στο στούντιο... (είναι σημάδι, μας πηγαίνει +1, στον Games Radio θα γίνει η στραβή στην 4η εκπομπή, θα το δείτε!)...ήμουνα στο ραδιοθάλαμο με τον Λευτέρη Μπακολιά και τον κο. Ηρακλή (έναν δημοσιογράφο του οποίου δυστυχώς το επίθετο δεν θυμάμαι). Όταν βγήκε ανταπόκριση από έναν αγώνα Α' Εθνικής την πρώτη φορά η γραμμή δεν έβγαινε, την δεύτερη έπεσε η γραμμή ενώ την τρίτη χανότανε το σήμα. Λέει λοιπόν ο Ηρακλής "Ας πάμε σε διάλειμμα κι ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην πέσει η γραμμή". Οπότε εκεί πέφτει κάτω το μικρόφωνο!
Manos wrote: ήμουνα στο ραδιοθάλαμο με τον Λευτέρη Μπακολιά και τον κο. Ηρακλή (έναν δημοσιογράφο του οποίου δυστυχώς το επίθετο δεν θυμάμαι).