Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topic για γκαντέμηδες!

More
09 Sep 2005 00:00 #2517 by Μάνος Γρυπάρης
Αρχίζω να αισθάνομαι περισσότερο γκαντέμης και θα σας εξηγήσω το γιατί. :(

Όσον αφορά το ραδιόφωνο
Καταρχάς όλα ξεκίνησαν όταν είχα πρωτοκάνει ραδιόφωνο, τότε στην Έρα σπορ για μία και μόνο εκπομπή, ήμουν καλεσμένος στο Fight Club με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση. Η εκπομπή τότε ξεκίνησε 22:20. Ο λόγος? Με το που πατάει ο Γιάννης Τσαούσης μετά απ' το σήμα εκπομπής το κουμπί για να μιλήσουμε στον αέρα....πέφτει όλη η Έρα!!! (Όχι μόνο η Έρα Σπορ, απ' ότι έμαθα και τα υπόλοιπα προγράμματα) Αυτό απ' ότι μου είπαν τα παιδιά το είχαν δει πρώτη φορά να γίνεται!

Η δεύτερη φορά που μπήκα σε στούντιο ήταν πλέον στον Champions 89.2 όταν ξεκινήσα τον Νοέμβριο του 2003 κι έκατσα σχεδόν ένα χρόνο. Στην πρώτη εκπομπή λοιπόν, μου έμεινε το ακουστικό στο χέρι! Θέλετε και συνέχεια? Στον Sportime Radio όταν μπήκα για τρίτη φορά στο στούντιο... (είναι σημάδι, μας πηγαίνει +1, στον Games Radio θα γίνει η στραβή στην 4η εκπομπή, θα το δείτε!)...ήμουνα στο ραδιοθάλαμο με τον Λευτέρη Μπακολιά και τον κο. Ηρακλή (έναν δημοσιογράφο του οποίου δυστυχώς το επίθετο δεν θυμάμαι). Όταν βγήκε ανταπόκριση από έναν αγώνα Α' Εθνικής την πρώτη φορά η γραμμή δεν έβγαινε, την δεύτερη έπεσε η γραμμή ενώ την τρίτη χανότανε το σήμα. Λέει λοιπόν ο Ηρακλής "Ας πάμε σε διάλειμμα κι ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην πέσει η γραμμή". Οπότε εκεί πέφτει κάτω το μικρόφωνο!

Όσον αφορά το Internet
Έχω επισκεφθεί καμιά 20αριά forums για να ενημερώσω τον κόσμο για τον Games Radio. Κοιτάξτε όμως μερικά από τα sites που επισκέφθηκα και τα οποία σήμερα είναι down:

www.noobwars.gr (αυτό κι αν είναι είδηση)
www.unwired.gr
www.quake.gr
Για να μην αναφέρω για τα γνωστά και μη εξαιρετέα cman και m2m . Και στα δύο ήμουνα webmaster για λογαριασμό τρίτων και τελικά ποτέ δεν επιστρέψανε στην παλιά τους μορφή (μπορεί να φταίνε τα καντήλια που έχω ρίξει!)

Και δεν θυμάμαι να σας αναφέρω ένα σωρό περιστατικά που έχουν τύχει σε φίλους μου, απλά έχει να συμβεί κάτι καιρό και τώρα με τα 3 παραπάνω sites άρχιζαν να μου έρχονται πάλι μνήμες του παρελθόντος. Ευτυχώς είμαι γκαντέμης για τους άλλους κι όχι για μένα. Σας το λέω για να μην ανησυχείτε για το site του GamesRadio ή για την εκπομπή μας στον Sportime (για καλό και για κακό ευτυχώς που υπάρχει και ο αντι-γκαντέμης συνάδελφος Γιώργος Γκούμας και ισορροπεί κάπως τα πράγματα).

Αν απαντήσετε σε αυτό το topic το PC σας δεν κινδυνεύει να καταστρεφεί.
Αν ανήκετε στους γκαντέμηδες μην διστάσετε να το γράψετε! :crazy tooth:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2005 00:12 #2521 by Μπάμπης Κάιδος
Diladi na niotho tixeros pou meta tin ekpompi den skotothika me ti mixani stin Peireos??? Den mas ta eixes pei afta mano mou.... :lol: :lol: :lol:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Sep 2005 00:37 #2523 by a Guest
Replied by a Guest on topic Topic για γκαντέμηδες!
Exeis kamia sigenia me ton Mitsotaki? :?:

More
09 Sep 2005 02:40 #2532 by Αντώνης Κατρής
Αγαπητέ συνάδελφε εγώ διανύω μία περίοδο αρκετής τύχης και μέχρι στιγμής δεν κατάφερες να μου την ανατρέψεις, για την ακρίβεια σήμερα πήγα ακόμη καλύτερα... ’ρα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αφού τρίτωσε το κακό στον Sportime, η εκπομπή στον Games Radio θα πάει σερί χωρίς προβλήματα... ’λλωστε όπως προείπα μάλλον η τωρινή τύχη μου μπορεί να εξισωρροπήσει την κατάσταση

More
21 Sep 2005 16:36 #3090 by Γιώργος Γκούμας
Εγω παντως εστειλα πολυ κοσμο στον κουβα την Κυριακη που μας περασε...Αντε να παιρνετε σειρα....

More
21 Sep 2005 16:49 #3092 by Ερρικος

Manos wrote: Αρχίζω να αισθάνομαι περισσότερο γκαντέμης και θα σας εξηγήσω το γιατί. :(

Όσον αφορά το ραδιόφωνο
Καταρχάς όλα ξεκίνησαν όταν είχα πρωτοκάνει ραδιόφωνο, τότε στην Έρα σπορ για μία και μόνο εκπομπή, ήμουν καλεσμένος στο Fight Club με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση. Η εκπομπή τότε ξεκίνησε 22:20. Ο λόγος? Με το που πατάει ο Γιάννης Τσαούσης μετά απ' το σήμα εκπομπής το κουμπί για να μιλήσουμε στον αέρα....πέφτει όλη η Έρα!!! (Όχι μόνο η Έρα Σπορ, απ' ότι έμαθα και τα υπόλοιπα προγράμματα) Αυτό απ' ότι μου είπαν τα παιδιά το είχαν δει πρώτη φορά να γίνεται!

Η δεύτερη φορά που μπήκα σε στούντιο ήταν πλέον στον Champions 89.2 όταν ξεκινήσα τον Νοέμβριο του 2003 κι έκατσα σχεδόν ένα χρόνο. Στην πρώτη εκπομπή λοιπόν, μου έμεινε το ακουστικό στο χέρι! Θέλετε και συνέχεια? Στον Sportime Radio όταν μπήκα για τρίτη φορά στο στούντιο... (είναι σημάδι, μας πηγαίνει +1, στον Games Radio θα γίνει η στραβή στην 4η εκπομπή, θα το δείτε!)...ήμουνα στο ραδιοθάλαμο με τον Λευτέρη Μπακολιά και τον κο. Ηρακλή (έναν δημοσιογράφο του οποίου δυστυχώς το επίθετο δεν θυμάμαι). Όταν βγήκε ανταπόκριση από έναν αγώνα Α' Εθνικής την πρώτη φορά η γραμμή δεν έβγαινε, την δεύτερη έπεσε η γραμμή ενώ την τρίτη χανότανε το σήμα. Λέει λοιπόν ο Ηρακλής "Ας πάμε σε διάλειμμα κι ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην πέσει η γραμμή". Οπότε εκεί πέφτει κάτω το μικρόφωνο!

8O :?
Για αυτο μου αγχωνεσαι πριν (και κατα τη διαρκεια) απο καθε εκπομπη;

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS

More
21 Sep 2005 20:01 #3101 by nikos

Manos wrote: ήμουνα στο ραδιοθάλαμο με τον Λευτέρη Μπακολιά και τον κο. Ηρακλή (έναν δημοσιογράφο του οποίου δυστυχώς το επίθετο δεν θυμάμαι).

Ηρακλης Κοτζιας λογικα :idea:

More
03 Oct 2005 12:05 #3620 by Μάνος Γρυπάρης
Yeap!
Δυστυχώς φέτος τον έχουμε χάσει. Πολύ συμπαθητικός άνθρωπος.

Χθες στον αγώνα των Σουρμένων με το που έφυγα για να πάω στον σταθμό, λίγο μετά έγινε το 1-0. Τελικά το παιχνίδι έληξε 2-0! :mrgreen:

Ευτυχώς το κινητό μου (Nokia 3650) δεν καταλαβαίνει τίποτα από γκαντεμιά. Προχθές έγινα λούτσα κανονικά, βραχυκύκλωσε και μετά από 3-4 ώρες που το στέγνωσα και φόρτησα την μπαταρία (αυτή κυρίως είχε πρόβλημα) επανήλθε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Oct 2005 16:03 #3635 by dimitris
re mano>>???????? o donald eisai bre???????? :mrgreen: :mrgreen:

More
03 Oct 2005 16:16 #3638 by giannis
i afentia mou, xtes piga meta apo 2 xronia sto gipedo ( den goustarw ton ntemi kai den to koubentiazw katholou ) kai fagame xalara 3 ! to kalo itan oti kai ta 4 goal mpikan apo tin meria pou kathomoun kai ta eida apo konta.

kai NAI itan penalty.