Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σπαζοκεφαλιές...

More
09 Dec 2006 17:17 #23436 by Gabriel
i mallon giati pire daneio na plirosei tin egiisi x0a0xa0ax0xa0xa00xa0xa0xa0xa00xa0xa0xx

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2006 20:45 #23442 by Δημήτρης Σκιάννης
Το είπα στον πατέρα μου και τσακωθήκαμε για την λύση... :P

Αυτός λέει το έχει ακούσει από πολύ παλιότερα...Αλλά όχι με μπάλες,με δύο χαρτάκια που το ένα γράφει ζωή και το άλλο θάνατος...Και λέει ότι η λύση είναι να τραβήξει ενα χαρτάκι,να το καταπιεί και μετά να πεί πώς "τράβηξα το αντίθετο από αυτό που έχει μείνει στο κουτί (στο κουτί βέβαια έχει μείνει θάνατος...).Εγώ πάλι του έλεγα ότι με τις μπάλες,αρκεί ο κρατούμενος να ζητήσει να αντιστραφούν τα χρώματα...Να ζητήσει δηλαδή το μάυρο να σημαίνει ζωή και το άσπρο θάνατος...Γιατί να του το αρνηθούν από την στιγμή που και πάλι οι πιθανότητες θα είναι 50-50?Οπότε θα τραβήξει μαύρο και θα σωθεί.Για να το πάρει το ποτάμι γιατί θα σφαχτούμε σε λίγο εδώ... :lol:

More
10 Dec 2006 01:24 #23456 by Νικολής Ασημάκης

i-VTec\ wrote: Εγώ πάλι του έλεγα ότι με τις μπάλες,αρκεί ο κρατούμενος να ζητήσει να αντιστραφούν τα χρώματα...Να ζητήσει δηλαδή το μάυρο να σημαίνει ζωή και το άσπρο θάνατος...Γιατί να του το αρνηθούν από την στιγμή που και πάλι οι πιθανότητες θα είναι 50-50?Οπότε θα τραβήξει μαύρο και θα σωθεί.Για να το πάρει το ποτάμι γιατί θα σφαχτούμε σε λίγο εδώ... :lol:

Aυτό πάντως φαίνεται το πιο λογικό.

More
10 Dec 2006 09:43 #23470 by Tasos Georgos
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για λύση...

More
10 Dec 2006 15:21 #23503 by Μάνος Νικολόπουλος
περιπου ετσι ειναι..αρκει ο κρατουμενος να τραβηξει τη μια μπαλα να την κρυψει πισω απο την πλατη του και να δειξει στον κοσμο αυτη που ειναι μεσα στο κουτι..αφου ολοι θα δουν τη μαυρη θα υποθεσουν οτι διαλεξε την ασπρη..κι αν του ζητησουν να τη δειξει πολυ απλα το κανει,και την παταει ο διευθυντης,αφου εχει κανει λαμογια.....

More
10 Dec 2006 15:59 #23507 by Gabriel
wraia tpt allo twra?

More
10 Dec 2006 16:02 #23508 by Μάνος Νικολόπουλος
Σε καμμια ωριτσα θα βαλω και αλλο ενα...εχω μια καλη database οποτε...αναμονη...

More
10 Dec 2006 17:24 #23511 by Δημήτρης Σκιάννης
Τελικά όμως δεν μας διαφώτισες...Ποιός έχει δίκιο,εγώ ή ο πατέρας μου? :P

More
10 Dec 2006 18:23 #23514 by Βιβή Κεφαλωνίτη

i-VTec\ wrote: Τελικά όμως δεν μας διαφώτισες...Ποιός έχει δίκιο,εγώ ή ο πατέρας μου? :P

Η λύση που έδωσε ο Sir_Nikolo είναι πιο κοντά σε αυτή του πατέρα σου, αλλά και η δική σου σκέψη έχει σωστή βάση! Έτσι μου φαίνεται!! Αν και πολύ πιθανόν να του το αρνιούνταν αφού την χάρη θα την ζήταγε από τον διευθυντή ο οποίος ήδη είχε κάνει την λαμογιά του!!

Πάρτε όμως άλλο ένα:

Ένας βασιλιάς που έχει βαρεθεί τον γελωτοποιό του και έψαχνε αφορμή να τον ξεφορτωθεί, τον καλεί μια μέρα και του λέει:
-Πες κάτι, ό,τι θες. Αν αυτό που θα πεις όμως είναι ψέμα, θα σε κρεμάσω. Και αν είναι αλήθεια, θα σε σφάξω.
Ο γελωτοποιός στάθηκε για λίγο σκεπτικός και μετά είπε κάτι στον βασιλιά. Και έζησε!
Τί του είπε?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Dec 2006 18:27 #23515 by a Guest
Replied by a Guest on topic Σπαζοκεφαλιές...
"Θα με κρεμάσεις" ή "θα με σφάξεις¨