Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μπορεί να έχει πολλά κοινά σημεία, αλλά η βασική ιδέα είναι δική του. Και εγώ γράφω ένα βιβλίο ( κυρίως για να περάσω το χρόνο μου ) και έχω πάρει ιδέες από αυτά τα βιβλία, (όχι αντιγραφή, απλώς ιδέες) αλλά η βασική πλοκή είναι δικιά μου. Το ίδιο πιστεύω πως κάνει κι αυτός.Tilion\ wrote: Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη όταν στο κείμενό του διαπιστώνεις πολλά κοινά σημεία με βιβλία πολλών άλλων λαμπρότερων ονομάτων ???
Ενδιαφέρον !!! Αν το περάσεις σε ηλεκτρονική μορφή στείλε κανένα απόσπασμα !!!Nikolis\ wrote: Και εγώ γράφω ένα βιβλίο
Μόλις το γράψω στο PC θα σου στείλω 2-3 κεφάλαια! Όσο για την αναφορά σου στην εκμετάλλευση κτλ κτλ, το ίδιο δεν συμβαίνει και με ορισμένα ονόματα στα βιντεοπαιχνίδια; ( π.χ. Star Wars, LotR κτλ. ) Από αυτούς μόνο τους τίτλους πρέπει να έχουν βγει πάνω από 15-20 ( μπορεί και παραπάνω, δεν ξέρω ) τίτλοι.Tilion wrote:
Nikolis\ wrote:
Ενδιαφέρον !!! Αν το περάσεις σε ηλεκτρονική μορφή στείλε κανένα απόσπασμα !!!Tilion\ wrote: Και εγώ γράφω ένα βιβλίο
Το θέμα είναι ότι παντού έχει επικρατήσει η εκμετάλλευση και αν γίνουν και τα βιβλία ένας από τους πόρους αυτής τότε άλλη μια πλήρης μορφή μόρφωσης-διασκέδασης θα καταρρακωθεί !!!
Ok !!! Θα περιμένω για το βιβλίο !!! Πάντως για την εκμετάλλευση είπα ότι επικρατεί παντού !!! Δε θα ήθελα παρόλα αυτά να υπάρχει και στον τομέα των βιβλίων !!!Nikolis\ wrote: Μόλις το γράψω στο PC θα σου στείλω 2-3 κεφάλαια! Όσο για την αναφορά σου στην εκμετάλλευση κτλ κτλ, το ίδιο δεν συμβαίνει και με ορισμένα ονόματα στα βιντεοπαιχνίδια; ( π.χ. Star Wars, LotR κτλ. ) Από αυτούς μόνο τους τίτλους πρέπει να έχουν βγει πάνω από 15-20 ( μπορεί και παραπάνω, δεν ξέρω ) τίτλοι.