Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υγεία/Ιατρικά θέματα: Γενική συζήτηση

More
11 Mar 2021 22:53 #247669 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Νομίζω έχω πάθει το ίδιο στο ποδόσφαιρο καθώς μου είχαν πατήσει σε αγώνα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Θέλει λίγο υπομονή γιατί  πονάει μερικές μέρες αλλά γίνεται αποκατάσταση και περνάει εντέλει. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2021 11:21 - 12 Mar 2021 11:24 #247693 by Blood Prince
Εχουν περάσει 3 μήνες από τον τραυματισμό και δεν πονάνε πλέον αλλά είναι ανατριχιαστικό να τα βλέπω σταδιακά να βγαίνουν.Είμαι περίεργος, όταν θα βγούν τελείως,θα υπάρχει νύχι από κάτω ή θα μείνουν τα δάχτυλα ένα διάστημα χωρίς εντελώς νύχι ; 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Mar 2021 11:24 by Blood Prince.

More
12 Mar 2021 21:12 #247706 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ένα διάστημα ναι αλλά μετά θα επανέλθουν. Θέλει προσοχή όμως αυτό το διάστημα μέχρι να επανέλθουν μην χτυπήσεις ξανά στο ίδιο σημείο. 

More
20 Mar 2021 15:28 #248121 by Blood Prince

Ένα διάστημα ναι αλλά μετά θα επανέλθουν. Θέλει προσοχή όμως αυτό το διάστημα μέχρι να επανέλθουν μην χτυπήσεις ξανά στο ίδιο σημείο. 

Μέχρις στιγμής δεν έχουν βγεί τελείως τα κατεστραμένα νύχια (έχουν κιτρινίσει) αλλά βλέπω στην κάτω πλευρά των κατεστραμένων νυχιών, ρόζ χρώμα χωρίς να γνωρίζω αν είναι το νέο νύχι που δημιουργείται σταδιακά ή το δέρμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 May 2021 00:18 #250238 by Blood Prince

Σήμερα το νύχι στο ένα πόδι, βγήκε τελείως από μόνο του ! Στο άλλο δεν έχει βγεί ακόμα,λογικά θα βγεί σταδιακά καθώς δημιουργείται το καινούργιο νύχι αλλά στο ένα βγήκε.

[IMG

Peter Baylish

More
02 May 2021 00:53 #250265 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Απλά πρόσεχε μην χτυπήσεις αυτό που είναι να βγει..

More
31 Dec 2021 10:44 - 31 Dec 2021 10:46 #259495 by Blood Prince
Πόση μυωπία έχετε ;

Εμένα αυξήθηκε λίγο σε σχέση με πρίν 8 χρόνια αλλά εξακολουθώ και έχω μέτρια μυωπία.

Ακολουθούν οι βαθμοί μυωπίας :

Παρατηρείται στο 30% του γενικού πληθυσμού και διακρίνεται σε:

- Ήπια μυωπία < -3.00 Διοπτρίες
- Μέτρια μυωπία -3.00 to -6.00 Διοπτρίες
- Μεγάλη μυωπία -6.00 to -9.00 Διοπτρίες
- Εξεσημασμένη (κακοήθης) μυωπία > -9.00 Διοπτρίες

Πηγή  www.iatropedia.gr/encyclopedia/miopia/

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 Dec 2021 10:46 by Blood Prince.

More
22 May 2022 03:07 #264410 by Blood Prince
Μπορεί να κοιμάμαι αλλοπρόσαλλα και να μην γυμνάζομαι αν και σκέφτομαι να αρχίσω ωστόσο δεν καπνίζω ούτε κάπνισα ποτέ στην ζωή μου και μπύρα,κρασί ή σαμπάνια πίνω μόνο σε γιορτές.....αν και υπάρχει μπύρα χωρίς αλκοόλ, παρόλα αυτά δεν πίνω.

Πρίν μία εβδομάδα που δεν ένιωθα καλά, μέτρησα την πίεση από περιέργεια  και είμαι μια χαρά. 11,8 xD

[IMG

Peter Baylish

More
24 Jul 2023 10:10 #272202 by Blood Prince
Δεν έχω κλείσει ακόμα τα 38 και το μόνο σημάδι του χρόνου πάνω μου είναι οι αυξανόμενες άσπρες τρίχες στα μαλλιά κυρίως στους κροτάφους .

Ούτε ρυτίδες ούτε τίποτα , ακόμα και γύρω από τα μάτια είμαι σε νορμάλ κατάσταση που άλλοι έχουν σακούλες από τα 30 .

Το θέμα είναι πως καλύτερα που έχω αρχίσει να γεμίζω άσπρες τρίχες από τώρα γιατί δεν θα ήθελα να ήμουν πάνω από 50 και να έμοιαζα βαψομαλλιάς .

Την πρώτη βέβαια την εντόπισα στα γένια , πριν κλείσω τα 30.

Τώρα για την αιτία της εμφάνισης άσπρων τριχών στα μαλλιά πριν τα 38 ;

- Κληρονομικότητα ; (ίσως) - Άγχος ( έχω περάσει υπερβολικό κατά διαστήματα και αν μέτραγε αυτό θα έπρεπε να είχα πριν τα 25) - Αλλοπρόσαλλος Ύπνος (κάποιες φορές καθόλου , κάποιες φορές πολύ αλλά συνήθως 5-6 ώρες)

[IMG

Peter Baylish