Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bullying

More
16 Mar 2015 20:45 - 03 Apr 2015 23:04 #158092 by Πιέρρος Φουστέρης
Σε αυτό το topic θα ανοίξουμε ένα θέμα που έχει πάρει διαστάσεις τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας. Πρόκειται για το bullying. Στο θέμα είχε αναφερθεί και παλαιότερα ο Jeremy κι είχε δίκιο που το ανέδειξε καθώς αποτελεί όντως πρόβλημα.

Πρόσφατα είχαμε το πρώτο θύμα του bullying στη χώρα μας που εξετάζεται αν προέκυψε από αυτοκτονία, εκβιασμό ή φόνο.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: μία αδικοχαμένη ζωή
Όλοι γνωρίζουμε, λίγο-πολύ, την ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Έχει γίνει, άλλωστε, μεγάλος ντόρος τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την ανεύρεση του πτώματός του. Ο ντόρος, όμως, έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό (μήνα και παραπάνω, αν δεν απατώμαι), λόγω της εξαφάνισής του από την σχολή όπου σπούδαζε (ήταν Ρεθυμνιώτης, αλλά σπούδαζε στα Γιάννενα, σε μία σχολή γαλακτοκομικής). Μαζί με την ανακοίνωση της εξαφάνισής του (είχε βγει και το σχετικό alert στην τηλεόραση), βγήκαν στη δημοσιότητα και άλλες πληροφορίες, σχετικά με τη ζωή του στη σχολή όπου φοιτούσε. Πηγές λένε πως συμφοιτητές του τον παρενοχλούσαν, τον έβριζαν και τον κορόιδευαν, διότι, επειδή ο ίδιος ήταν πολύ κλειστό άτομο και χαμηλών τόνων, έλεγαν πως "οι Κρητικοί είναι άντρες, για αυτό φέρσου σαν αυτούς". Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο ξυλοδαρμός (!) του από τους ίδιους συμφοιτητές του, για τους ίδιους, παραπάνω λόγους. Όπως ήταν φυσικό, ο Βαγγέλης δεν άντεξε τέτοια συμπεριφορά, για αυτό και κλείστηκε περισσότερο στον εαυτό του, ζητώντας να αλλάξει δωμάτιο (έμενε με δύο συνομήλικούς του και πήγε σε δωμάτιο μόνος του). Από τότε, η ζωή του είχε γίνει σωστή κόλαση και κανένας δεν ξέρει, μέχρι στιγμής, πώς αντέδρασε. Πολλοί λένε πως εξαφανίστηκε και αυτοκτόνησε, διότι δεν άντεχε όσα είχε ζήσει. Άλλοι λένε πως οι συμφοιτητές του, φοβούμενοι μην ανακαλυφθούν οι πράξεις του, τον σκότωσαν και τον πέταξαν στη λίμνη όπου βρέθηκε το πτώμα. Πραγματικά, η υπόθεση του Βαγγέλη είναι ένα μυστήριο, το οποίο όλοι ευελπιστούμε να διελευκανθεί και οι υπαίτιοι να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους αρμόζουν. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 03 Apr 2015 23:04 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2015 21:00 - 17 Mar 2015 08:20 #158094 by Μάνος Γρυπάρης
Ειναι κρίμα για το παιδί που χάθηκε κι ακόμα πιο κρίμα για κάτι γραφικά σχόλια που γράφονται. Αν κατάλαβα καλά ήταν ομοφυλόφιλος κι αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Δείτε εδώ ένα βίντεο σχετικά με το Bullying. Σε άλλες χώρες έχει χρόνια τώρα θύματα, σε εμάς ήρθε το πρώτο (θυμίζω βέβαια και την υπόθεση του μικρού Αλέξη που ακόμα αγνοείται):

Προσωπικά αν το έκαναν στο παιδί μου εκεί όπου σπούδαζε, την άλλη μέρα θα ήμουν απ' έξω και θα έσπαγα στο ξύλο τον οποιοδήποτε μαλάκα. Θα πρέπει οι γονείς να καταλάβουν ότι οφείλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους και να μπουν μπροστά.

Σε αυτοκτονία αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του Βαγγέλη
Σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο», όπως μνημονεύεται στην ιατροδικαστική έκθεση, αποδίδεται ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις 6 Φεβρουαρίου και βρέθηκε το πρωί της Κυριακής νεκρός σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από τη Σχολή όπου φοιτούσε. Οι ιστολογικές εξετάσεις και το τεστ DNA ταυτοποίησαν ότι η σορός ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Επίσης, κατά τη νεκροτομία βρέθηκε και περιεχόμενο στομάχου, δηλαδή ο 20χρονος δεν είχε χωνέψει καν το φαγητό που είχε φάει, λίγο πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το Βήμα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ευρήματα που οδηγούν σε σαφείς ενδείξεις περί αυτοκτονίας του νεαρού σπουδαστή την ημέρα της εξαφάνισής του, με μαχαίρι που είχε πάρει από το ντουλάπι του, και δεν υπήρχαν αναφορές για αυτή την κίνηση του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν παράλληλα και οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγας, στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί το απονενοημένο διάβημα, ενώ δεν υπήρχε και κανένα άλλο εύρημα στη νεκροτομή το οποίο να δείχνει άλλη κάκωση ή τραύμα αλλά και την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου.

Η εισαγγελία Ιωαννίνων εξετάζει εκ νέου το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατος του Βαγγέλη ήταν αυτοκτονία, τότε θα αναζητηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως έδειξε η εσωτερική έρευνα που διενεργήθηκε στην Γαλακτοκομική Σχολή του Κατσικά Ιωαννίνων, ο νεαρός σπουδαστής ήταν στόχος της χλεύης άλλων σπουδαστών με επικεφαλής μία τετράδα από την Κρήτη. Είχε ζητήσει μάλιστα και είχε αλλάξει δωμάτιο προκειμένου να γλιτώσει από τη λεκτική και σωματική βία των συμφοιτητών του.

Ο διευθυντής της σχολής που αποπέμφθηκε από τη θέση του μετά την κατάθεση του πορίσματος της εσωτερικής έρευνας είχε απευθυνθεί σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για να ζητήσει καθοδήγηση. Η κακοποίηση που υφίστατο θεωρείται ότι έπαιξε σοβαρό ρόλο στην ψυχολογία του Βαγγέλη σε συνδυασμό και με τους κακούς βαθμούς που είχε πάρει. Την παραμονή της εξαφάνισής του ο 20χρονος είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στο σπίτι του με μεγάλη διάρκεια, όπως προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου οι γονείς του όταν προσπάθησαν να τον βρουν στον τηλέφωνο δεν τα κατάφεραν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή ο Βαγγέλης ενδεχομένως να είχε κιόλας βάλει τέλος στη ζωή του εκείνη την ημέρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναχώρησε από τα Γιάννενα η πομπή με τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, προκειμένου να φύγει με πλοίο από τον Πειραιά, στις 21:00, για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Αρμένους Ρεθύμνου, όπου θα γίνει η κηδεία.

Νομικοί: Δύσκολα ηθική αυτουργία για bullying
Nομικοί επισημαίνουν ότι «από τη δικογραφία προσδιορίζεται ζήτημα σειράς αδικημάτων για σωματικές βλάβες και κακοποίηση, για πρόκληση ψυχικής οδύνης και άλλα εναντίον των κρητικών φοιτητών. Για αυτό αναμένεται να δημιουργηθεί νέος δικαστικός φάκελος.

Όμως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αλλά και τα δεδομένα της ελληνικής νομοθεσίας, δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν, όπως πιστεύουν πολλοί, κατηγορίες σε κάποια πρόσωπα για ώθηση σε αυτοχειρία.

» Έχουν υπάρξει δεκάδες αυτοκτονίες από θύματα τοκογλυφίας τα οποία απέδωσαν ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα με σημειώματα που είχαν αφήσει. Συν τοις άλλοις έχουν καταγραφεί δεκάδες αυτοκτονίες σε στρατόπεδα όπου οι αυτόχειρες μιλούσαν για καψώνια. Επιπλέον και προσφάτως υπήρχαν αναφορές για ευθύνες πολιτικών σε απονενοημένα διαβήματα θυμάτων της κρίσης.

» Όμως παρ’ ότι γίνεται συχνά λόγος για ηθικούς αυτουργούς σε αυτοκτονίες, αυτό δεν τεκμηριώνεται νομικά. Δεν μπορεί να προκύψει ότι αυτός που πίεζε κάποιον επεδίωκε να τον αναγκάσει να προχωρήσει σε πράξη αυτοχειρίας. Η μόνη τέτοια περίπτωση προσδιορισμού ηθικής αυτουργίας σε αυτοκτονία θα ήταν κάποιος να ζητούσε και να επέβαλε στον άλλο να βάλει τέλος στη ζωή του.

» Νομικοί υπενθύμιζαν την περίπτωση του Χίτλερ ο οποίος επέβαλε στον στρατηγό Ρόμελ και άλλους συνεργάτες του να αυτοκτονήσουν προκειμένου να μην τους διαπομπεύσει για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

» Όμως τέτοια ιδιάζουσα υπόθεση παραίνεσης σε αυτοχειρία δεν έχει αναδειχθεί στη χώρα μας και ασφαλώς δεν μπορεί να συσχετισθεί -τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.»

Τελικό σχόλιο: Για μένα πρέπει να καταδικαστούν άμεσα όσου έκαναν το bullying. Είτε σκότωσαν, είτε όχι, είναι ηθικοί αυτουργοί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 17 Mar 2015 08:20 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Mar 2015 01:04 #158103 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω κατ αρχας θελω να πω οτι ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο για αυτη την τραγικη υποθεση..Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την ειδηση και με πιανει συνεχως ο ιδιος κομπος στο στομαχι μου..Για ποιο λογο παντα να φτανουμε στο αποτελεσμα αυτο για να αναζητησουμε τους ενοχους;;;Για ποιο λογο να μεγαλωνουν παιδια και να εχουν παιδια κατι τερατα σαν τους γονεις αυτων των παιδιων που τα κανουν αυτα γιατι για μενα τα παντα ξεκινανε απο το σπιτι..Γιατι στην Ελλαδα του 2015 ειμαστε εκατο χρονια πισω και τρομαζουν οι γονεις και αγχωνονται και θελουν τα παδια τους απο τα τρια τους να καπνιζουν , να βριζουν και να κοιτανε κωλους γιατι ειμαστε μαγκες ρε παιδακι μου... Γιατι εκπαιδευτικοι τροτοβαθμιας εκπαιδευσης δεν εχουν την στοιχειωδη μορφωση να το οω,παιδεια ,τα κοτσια τελος παντων να πουνε τι γινεται εδω γιατι συμβαινουν ολα αυτα θα ενημερωσουμε τις αρχες..;; Σε ολες τις ευρωπαικες χωρες απο το δημοτικο ηδη με το που ακουσουν το παιδι να βριζει συγκαλουν συμβουλιο για να δουν τι θα κανουν. Και τελος και σημαντικοτερο πια για εμενα διχως να ξερω πως ειναι η να εχω καμια πειρα ουτε τιποτα (αλλωστε μικρος ειμαι χαζομαρες λεω) Για ποιο ΡΗΜΑΔΙ λογο ακους ασθανεσαι βλεπεις πιστευεις νομιζεις η οτι αλλο οτι το παιδι σου μπορει να εχει καποιο προβλημα και ΔΕΝ κανεις τίποτα;;;;;;ΓΙΑΤΙ;;

Μετα το παραληρημα δυστυχως οντας νομικος και εγω πρεπει να συνταχθω και εγω στις φωνες των νομικων που οπως σωστα τονιζουν δεν υπαρχει εγκλημα ηθικης αυτουργιας στην αυτοκτονια.Καλως η κακως αυτο συμβαινει.Μονο για αλλα εγκληματα Μπορουν να κατηγορηθουν τα παιδια και να ειστε σιγουροι οτι θα κατηγορηθουν αρκει να βγουν απο τις τρυπες τους οι αυτοπτες μαρτυρες και να πουν τι ειδαν και τι ακουσαν και οχι στην τηλεοραση να λενε οτι τον πιασανε με ιμαντα στον λαιμο ενω στο δικαστηριο να πουνε εε ενταξει μαλλον κορδονι ητανε.. Δυστυχως εδω που φτασαμε εμεις οι αδαεις μπορουμε να συζηταμε για πολυ καιρο ακομα.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
03 Apr 2015 23:06 #158949 by Μάνος Γρυπάρης
22χρονη στη σχολή νοσηλευτικής του Ρέντη μαχαίρωσε 3 συμφοιτήτριες λόγω bullying

Τρομαγμένη και φανερά κλονισμένη ψυχολογικά εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 22χρονη κοπέλα η οποία τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι τρεις σπουδάστριες της Νοσηλευτικής Σχολής του ΟΑΕΔ στο Ρέντη.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω τώρα. Πέρασα έναν Γολγοθά. Θα μιλήσω όταν θα είμαι καλύτερα» δήλωσε κλαίγοντας στους δημοσιογράφους που την πλησίασαν, ζητώντας της να εξηγήσει τις πράξεις της.

Λίγο νωρίτερα η νεαρή είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο αλλά τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 8 Ιουνίου. Η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ αποφασίστηκε να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Μετά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο, η 22χρονη απομακρύνθηκε και το λόγο πήρε η συνήγορος της Γιάννα Παναγοπούλου.

«Η 22χρονη ήταν θύμα bullying. Στις ιδιόχειρες σημειώσεις αναφέρει: “δεν θέλω να τους σκοτώσω, δεν θέλω να τους τραυματίσω, θέλω απλά να τους σταματήσω”! Το παιδί αυτό υφίστατο σχολικό εκφοβισμό ήταν θύμα bullying...υφίστατο έναν Γολγοθά όπως είπε και η ίδια. Ήταν μια καλή μαθήτρια, καλύτερη από τα θύματα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως την κορόιδευαν για την εξωτερικής της εμφάνιση, όπως επειδή φορούσε γυαλιά. Τη σχολίαζαν λέγοντας πως δεν είναι όμορφη και πως δεν έχει μια καλή εξωτερική εμφάνισή όσο τα κορίτσια που την κορόιδευαν»

Ερωτηθείς για το τι ήταν αυτό που την ώθησε να επιτεθεί στα τρία κορίτσια, εξήγησε πως η 22χρονη αισθανόταν πως παρά τις εκκλήσεις της για βοήθεια, κανείς δεν καταλάβαινε πως έχει πέσει θύμα bullying. «Τις τελευταίες ημέρες, στο σχολείο γίνονταν συζητήσεις για το θέμα του bullying με αφορμή και την επικαιρότητα με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπότε, έχοντας πέσει θύμα, προσπάθησε να εξηγήσει στις καθηγήτριες της την κατάσταση που βίωνε. Όμως ένοιωθε πως κανείς δεν την καταλάβαινε».

Τους ισχυρισμούς της 22χρονης, στηρίζουν τόσο η μητέρα του κοριτσιού όσο και ο πατέρας της ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του πως η κόρη του έπεφτε θύμα εκφοβισμού και λεκτικής βίας και πως ως γονιός γνώριζε την κατάσταση αλλά δεν περίμενε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, υποστήριξε πως οι επιθέσεις στο πρόσωπό της είχαν να κάνουν και με την καταγωγή της, αφού η η νεαρή είναι ομογενής από το Καζακστάν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Apr 2015 03:49 - 29 Nov 2015 06:36 #158953 by Δημήτρης Έξαρχος
Επειδή είμαι Γιαννιώτης το θέμα αυτό τον τελευταίο καιρό έχει επηρεάσει όλα τα γιαννενα. Ενα παλικάρι χάθηκε άδικα!Σμρ καθώς περπατούσα είδα σε αρκετά σχολειά το γκράφιτι που γράφει ''δολοφονημένος από λεβέντες” τώρα έγινε αυτό με το κορίτσι στο ρεντη...Είμαι της άποψης ότι η Ελλάδα για να πάει μπροστά πρέπει να φτιάξει την Παιδεία είμαστε χωρά ΧΩΡΙΣ παιδεία!

Attachments:
Last edit: 29 Nov 2015 06:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Nov 2015 06:46 #171789 by Σπύρος Τζανετάτος
Εμαθα για το κλείσιμο του καναλιού Superetroid του Βασίλη που έγινε πριν κάτι μέρες.

Για όσους δεν το παρακολούθησαν ο Βασίλης σε ένα Fallout 4 βίντεο του κατηγορησε τα γραφικα του Fallout 4. Ενταξει μπορει να τα εθαψε αλλα αυτος δεν ηταν λογος για να γινει το πιο απιστευτο.Μπηκαν ατομα απο ενα Fallout 4 group στο Facebook και αφησαν σχόλια βρίζοντας του οτι εχει και δεν εχει! Μεχρι και την γυναικα!Το αποτελεσμα ειναι γνωστο.Το καναλι Superetroid εκλεισε και μας εμεινε μονο αυτο το βιντεο για να θυμομαστε την συλλογη του.

Τα οσα εγιναν τα εμαθα απο την εκπομπη στο gog radio 23 και 24

Ειναι κριμα που τετοιοι αλητηριοι κυκλοφορουν ελευθεροι και λενε οτι λαμακια γουσταρουν.Το εχω δει απειρες φορες σε ενα σωρο καναλια ακομα και στου Gameworld.Ειδικα καποια σχολια προς την Χριστιανα ειναι περα ως περα σεξιστικά.

Οκ μπορει να ηταν υπερβολικο το οτι ενα καναλι εκλεισε,θα μπορουσε απλα να απενεργοποιησει τα σχολια οπως εκανε ο Pewdiepie και τελος.Το μονο που εχουμε να κανουμε απεναντι σε ατομα που εχουν κανει το bullying επαγγελμα ειναι ενα ωραιοτατο block και γεια σας. Επισης οσοι νιωθουν οτι επεσαν θυμα bullying μπορουν να ψαξουν περισσοτερα στο www.safeline.gr

More
29 Nov 2015 07:37 - 29 Nov 2015 07:39 #171791 by Σταύρος Δήμου
Replied by Σταύρος Δήμου on topic Bullying
Youtube και κράξιμο πάνε μαζί.

Ανέκαθεν πήγαιναν. Και δεν έχει καν σχέση με το Fallout ή το gaming γενικότερα, και μη-gaming κανάλια τρων το ίδιο πράμα.
Μπορεί εδώ να μη με ξέρει κανένας, αλλά ήμουν ο πρώτος Youtuber στην Ελλάδα, και έκανα μουσική εκπομπή το 2007, συγκεκριμένα χιπ χοπ εκπομπή όπου σχολίαζα την μουσική επικαιρότητα του είδους. Και την έκλεισα μέσα στο πρώτο χρόνο, για τον ίδιο λόγο.

Και τότε, επειδή το να βάζει κάποιος τη φάτσα του στο youtube ήταν και κάτι καινούριο, οι αντιδράσεις ήταν ακόμα πιο έντονες.
Όχι μόνο έβριζαν στα σχόλια, αλλά μου έφτιαχναν και απαντήσεις-βίντεο, μια εποχή που κάθε βίντεο στο youtube είχε κουμπάκι 'respond', και το βίντεο-απάντηση που έφτιαχνε κάποιος στο βίντεό σου, εμφανιζόταν στη σελίδα του βίντεό σου θες δε θες, στο χώρο της περιγραφής.

Συν του ότι τότε επειδή δεν υπήρχαν άλλοι youtubers και δεν ήταν όπως σήμερα που και η κουτσή μαρία έχει προφίλ στο Facebook, ο τεχνοφοβικός λαός της Ελλάδας ήταν πολύ πιο οπισθοδρομικός και 'κακός' μαζί μου. Υποτίθεται τότε πως όποιος τολμούσε να βάλει τη φάτσα του στο ίντερνετ ήταν άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα, γιατί η άποψη του μέσου Έλληνα για το ίντερνετ ήταν πως είναι φακέλωμα της CIA, και πως εκεί είναι όλοι παιδεραστές και ψυχάκιδες, και αν έβαζες τη φάτσα σου στο ίντερνετ πήγαινες γυρεύοντας γιατί φακελωνόσουν και στοχοποιόσουν στους 'εγκληματίες'.

Πέρα από τα κλασσικά πράματα για το τι θα κάνουν σε εμένα και σε πρόσωπα της οικογένειάς μου στα σχόλια των βίντεο, έζησα και να δω διάφορους μασκοφόρους να με βρίζουν και να με κράζουν με απαντήσεις-βίντεο, να μου κάνουν padody videos, να μπαίνουν σε διάφορα forums άνθρωποι με το ψευδόνυμό μου και να προσποιούνται ότι είναι εγώ και να κάνουν μ@λ@κίες, μέχρι που άρχισαν να με απειλούν κιόλας και να το χοντραίνουν πολύ το πράγμα, μέχρι που και το παράτησα, και έσβησα όλα τα βίντεο.

Τώρα ποιά μπορώ να πω είναι ήρεμα πλέον τα πράγματα.
Το όποιο κράξιμο τρων οι σημερινοί youtubers δε συγκρίνεται καν με το τι πέρασα τα έτη 2007-2008.
Το να πηγαίνεις σε ένα μπαρ με hip hop βραδιά, και να έρχεται ο καλλιτέχνης να σου λέει "έμαθα ότι με βρίζεις, γιατί ρε φίλε ?" ενώ εγώ δεν τον ήξερα καν ποιος είναι, επειδή διάφορα troll έμπαιναν στα forums και παρίσταναν εμένα και κάναν αλητείες για να μου προκαλέσουν προβλήματα, είναι αξία ανεκτίμητη όπως λέει και μια διαφήμιση, που κάνει τα όποια κραξίματα τρων οι σημερινοί youtubers αμελητέα.

Αν το κράξιμο και το bullying που έτρωγα τότε ήταν σαν αυτό που τρων οι σημερινοί youtubers δεν θα το είχα σταματήσει καν.

υ.γ. Το Fallout 4 έχει ένα πολύ προβληματικό σύστημα texture streaming το οποίο άλλοτε φορτώνει τα textures πολύ αργά, και άλλοτε δεν τα φορτώνει καθόλου, με αποτέλεσμα η ποιότητα γραφικών του παιχνιδιού να φαίνεται χάλια κάθε τόσο, αν και τα ίδια τα αρχεία των textures είναι σε αρκετά μεγάλη και καλή ανάλυση. (2048x2048)
Last edit: 29 Nov 2015 07:39 by Σταύρος Δήμου.

More
30 Nov 2015 22:18 #171900 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Bullying
ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του.
πιστεψτε με,οποιος το παιζει γ@αω,μαγκας,αληταρας κλπ ειτε δια ζωσης,ειτε κρυμμενος πισω απο ενα Pc,οταν ερθει η ωρα της δικαιοσυνης,τοτε κλαιει και παρακαλαει για να γλιτωσει.
ισως σας φαινεται υπερβολικο αλλα μονο αν δεν το εχετε ζησει ή δεν εχετε εμπειρια απο δικαστηρια...

More
01 Dec 2015 11:35 #171925 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Bullying
Για όλα φταίει η στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά.Δεν είναι αληθινοί με τα παιδιά τους!Όταν ένα παιδί αντιγράφει τον ψεύτικο χαρακτήρα του γονιού λογικό είναι να γίνει κι αυτός ψεύτικος.Η μερικές φορές καλύπτουν την απουσία τους με υλικά αγαθά,η δέρνουν τα παιδιά τους γιατί τους μίλησε στραβά το αφεντικό τους στο γραφείο κλπ.Δημιουργούν μια κοινωνία απο απατεώνες,ανώριμους κι ανασφαλείς,ψυχικά διαταραγμένους.Και μετά τους φταίει το σύστημα που τα παιδιά τυος καταντούν bullies,ναρκομανείς,κλέφτες κι όλα αυτά τα ωραία.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
01 Dec 2015 18:50 #171938 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
συμφωνω απολυτως,ολα ξεκινάνε απο την οικογένεια και επειτα απο το χαρακτηρα του ατόμου..ο αδυναμος συνηθως αντιδρα με τις πιο ευκολες και μη πρέπων κινησεις, το δύσκολο μέρος είναι αυτο που θέλει δουλεία και πολλοί δεν ασχολούνται.Πια πρόβαλουν τη δηθεν δυναμη τους μέσω bullying,οι θύτες ειναι αυτοι που είναι για λυπηση γιατι δεν τα χουν καλα ουτε με τον ίδιο τους τον εαυτο!!