Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bullying

More
01 Dec 2015 19:40 #171940 by Κατερίνα Μαρίνου

the_prophet1987 wrote: Για όλα φταίει η στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά.Δεν είναι αληθινοί με τα παιδιά τους!Όταν ένα παιδί αντιγράφει τον ψεύτικο χαρακτήρα του γονιού λογικό είναι να γίνει κι αυτός ψεύτικος.Η μερικές φορές καλύπτουν την απουσία τους με υλικά αγαθά,η δέρνουν τα παιδιά τους γιατί τους μίλησε στραβά το αφεντικό τους στο γραφείο κλπ.Δημιουργούν μια κοινωνία απο απατεώνες,ανώριμους κι ανασφαλείς,ψυχικά διαταραγμένους.Και μετά τους φταίει το σύστημα που τα παιδιά τυος καταντούν bullies,ναρκομανείς,κλέφτες κι όλα αυτά τα ωραία.

Παρα πολυ σωστη αποψη με την οποια συμφωνω 100%. Ειναι οπως λεμε το μηλο κατω απ'την μηλια θα πεσει. Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο, με καλυψε απολυτα, εστω και σε 5 γραμμες τα ειπε ολα. ;)
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης, Georgios Manolis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2015 20:38 #171946 by Μάνος Γρυπάρης
Στο παρακάτω βίντεο ο Vibrator τα λέει όπως πρέπει.
Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί θα μιλούσαν το ίδιο σε κάποιον που θα έβλεπαν πρώτη φορά. Βέβαια στον Vibrator ακόμα κι αυτό ισχύει. Οτι του λενε στα σχόλια του τα λενε κι απο κοντά!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jan 2016 10:20 #174784 by Μάρκος Ασκανιάν
Καλημέρα σε όλους. Επαναφέρω αυτό το topic γιατί πρόσφατα δέχτηκα κι εγώ προσβολές λόγω της πρότασης που έκανα στα public. Έδειξα την αγάπη μου δημόσια στη κοπέλα μου για να της μείνει αξέχαστη η όλη εμπειρία και άρχισαν κάποιοι σχόλια του τύπου: Ξερνάω τώρα, πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο τύπος, Αμερικανιά κλπ κλπ. Δεν ήταν αρκετά για καλή μου τύχη αλλά ενοχλήθηκα καθώς από τη στιγμή που δεν έχουν τα @@ να τα πουν από κοντά και κρύβονται πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών τους δείχνουν πόσο πρόβλημα, αντικοινωνικότητα και κομπλεξισμό διαθέτουν οι ίδιοι. Όσες φορές είδα κάτι στο Youtube που δεν μου άρεσε ποτέ δεν ασχολήθηκα με το να θάψω τον οποιονδήποτε. Είναι πολύ άσχημο και κρίμα. Υπήρξα κάποτε κι εγώ θύμα bullying και καταλαβαίνω πως νιώθουν όσοι το ζουν.

Adododo!!!

More
05 Jan 2016 13:08 #174793 by 001
Replied by 001 on topic Bullying
Και ναι και όχι. Είναι λίγο και η νοοτροποία της μάζας, αν μιλάμε για σχολείο (είτε η μάζα είναι μια τάξη είτε 5 άτομα). Έχει τύχει και να υποστώ bullying (cringe, ο όρος ακούγεται υπερβολικά αυτιστικός) αλλά και να ασκήσω αργότερα. Το θέμα μ' αυτό είναι πως νιώθεις πως έχεις μία κάποια εξουσία, άσχετα αν αυτός που την πληρώνει συνήθως είναι αβοήθητος. Σπίτι ήμουν ΟΚ, οπότε δεν μπορώ να πω πως έφταιγε κάτι από εκεί.

Μην ξεχνάμε και την ανάγκη που έχουν συνήθως τα παιδιά να ανήκουν κάπου (η μάζα που λέγαμε), συνεπώς θα υιοθετήσουν και τη στάση της ομάδας στην οποία ανήκουν/θέλουν να ανήκουν απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα (εύκολους στόχους στις περισσότερες περιπτώσεις). Οπότε μπορούμε να καταλήξουμε πως το παν είναι η εκπαίδευση, είτε προέρχεται από το σπίτι είτε από το σχολείο. Κυρίως από το σπίτι βέβαια γιατί το παιδί έχει τους γονείς σαν πρότυπα και είναι πιθανότερο να κάνει κάτι αν του πουν οι ίδιοι να το κάνει απ' ότι αν του το πουν στο σχολείο.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
05 Jan 2016 13:48 #174794 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ιντερνετικό bullying και γενικά bullying υπήρχε και δυστυχώς θα υπάρχει. Είναι στη φύση του ανθρώπου, να μειώνει τον "αδύναμο" για να νιώθει ο ίδιος πιο δυνατός και πιο σίγουρος, κρύβοντας ίσως έτσι τις δικές του αδυναμίες. Εγώ έχω υποστεί bullying όταν ήμουν πιτσιρικί στο χωριό μου για πολλούς λόγους. Και στο ιντερνετ(youtube, facebook αλλά και άλλα site) έχω ακούσει, ή καλύτερα διαβάσει βρισίδι επειδή τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη ή να πω κάτι αρνητικό(πχ για το assasins creed). Μετά από όλα αυτά γενικά αποφεύγω να γράφω πολύ στο ιντερνετ, όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν αξίζει να χαλιέμαι ξέροντας ότι θα βρεθεί κάποιος που αντί να κάτσει να συζητήσει θα βρίσει. Φίλε Mr.Dododi την είδα την πρόταση στα public και ζήλεψα :p Γράφτους εκεί που ξέρεις φίλε! Για να μην πολυλογώ όσοι αντιμετωπίζετε ή βλέπετε bullying ΜΙΛΗΣΤΕ μην το αφήνεται! Τέλος γράφω αυτό που μας έλεγε ο Λοχαγός μου στο στρατό: "Όταν μιλάνε τα τίποτα δεν αξίζει να ασχολείστε!"

More
05 Jan 2016 14:07 #174795 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Θεωρω αρκετοι απο μας εχουμε βιωσει κατι παρομοιο απο θυτες το θεμα ειναι να μπορουμε να το ξεπερασουμε και να βαλουμε αυτα τα ατομα στη θεση τους!!!

More
05 Jan 2016 16:26 - 05 Jan 2016 16:44 #174799 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bullying

Salina wrote: συμφωνω απολυτως,ολα ξεκινάνε απο την οικογένεια και επειτα απο το χαρακτηρα του ατόμου..ο αδυναμος συνηθως αντιδρα με τις πιο ευκολες και μη πρέπων κινησεις, το δύσκολο μέρος είναι αυτο που θέλει δουλεία και πολλοί δεν ασχολούνται.Πια πρόβαλουν τη δηθεν δυναμη τους μέσω bullying,οι θύτες ειναι αυτοι που είναι για λυπηση γιατι δεν τα χουν καλα ουτε με τον ίδιο τους τον εαυτο!!

To Bullying συμβαίνει συνήθως στο σχολείο αλλά και σε σχολές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως είχε γίνει στον Γιακουμάκη σε άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν.
Φυσικά και οι θύτες είναι ολίγον μάπες που θέλουν να το παίξουν μάγκες,αλλά πιστεύω όταν το θύμα βρίσκει τρόπο να αντιδράσει,σταματάνε να ασχολούνται.Εμένα ας πούμε όταν με παρενοχλούσαν στο Γυμνάσιο (γιατί στο λύκειο δεν) εκτός του ότι τους έστελνα στον διευθυντή και έτρωγαν αποβολή,αν μπορούσα τους έσπαζα στο ξύλο,δεν καθόμουν με σταυρωμένα χέρια.

Διαδικτυακό Bullying μπορεί να πάθει κάποιος άμα είναι απόλυτα συνδεδεμένος με τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται στον εικονικό κόσμο και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι άτομα του περίγυρου του.Ειδικά Γυναίκες μπορεί να την πατήσουν που ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες στο facebook κ.λ.π

Salina wrote: Θεωρω αρκετοι απο μας εχουμε βιωσει κατι παρομοιο απο θυτες το θεμα ειναι να μπορουμε να το ξεπερασουμε και να βαλουμε αυτα τα ατομα στη θεση τους!!!

Ξέρεις πως πολλοί Θύτες έχουν υπάρξει και Θύματα...

Βέβαια στο Γυμνάσιο πέφτουν και οι καθηγητές θύματα bullying,όταν κάνουν οι μαθητές χαβαλέ στην τάξη,μου έφερες μνήμες,..1997- 2000

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Jan 2016 16:44 by Blood Prince.

More
05 Jan 2016 16:51 - 05 Jan 2016 17:01 #174800 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Bullying

Shikabane_Hime7 wrote: Ιντερνετικό bullying και γενικά bullying υπήρχε και δυστυχώς θα υπάρχει. Είναι στη φύση του ανθρώπου, να μειώνει τον "αδύναμο" για να νιώθει ο ίδιος πιο δυνατός και πιο σίγουρος, κρύβοντας ίσως έτσι τις δικές του αδυναμίες. Εγώ έχω υποστεί bullying όταν ήμουν πιτσιρικί στο χωριό μου για πολλούς λόγους. Και στο ιντερνετ(youtube, facebook αλλά και άλλα site) έχω ακούσει, ή καλύτερα διαβάσει βρισίδι επειδή τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη ή να πω κάτι αρνητικό(πχ για το assasins creed). Μετά από όλα αυτά γενικά αποφεύγω να γράφω πολύ στο ιντερνετ, όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν αξίζει να χαλιέμαι ξέροντας ότι θα βρεθεί κάποιος που αντί να κάτσει να συζητήσει θα βρίσει. Φίλε Mr.Dododi την είδα την πρόταση στα public και ζήλεψα :p Γράφτους εκεί που ξέρεις φίλε! Για να μην πολυλογώ όσοι αντιμετωπίζετε ή βλέπετε bullying ΜΙΛΗΣΤΕ μην το αφήνεται! γράφω αυτό που μας έλεγε ο Λοχαγός μου στο στρατό: "Όταν μιλάνε τα τίποτα δεν αξίζει να ασχολείστε!"

Στο Internet άμα σε βρίσουν,βρίστον,εγώ facebook δεν έχω και δεν ασχολούμαι και όταν είχα,το είχα μόνο για χαβαλέ με ψεύτικο προφίλ .Οσοι παίρνουν στα σοβαρά τo Facebook και έχουν αληθινά στοιχεία είναι εύκολα θηράματα.Επίσης στο διαδίκτυο πείρα χρειάζεται.Πρέπει να ξέρεις πως στο internet μπαίνει ο καθένας να κάνει τον χαβαλέ και ανάλογα το επίπεδο της κάθε ιστοσελίδας γίνονται ανεκτά και ανάλογα σχόλια.

edit: Στο disqus που συζητάω γράφω ότι με εκφράζει και όταν ξέρω πως αυτό που έγραψα ίσως ενοχλήσει κάποιους ή δεν διαβάζω καθόλου την απάντηση ή τους απαντάω ανάλογα..δεν κάθομαι να ασχοληθώ στα σοβαρά. Οταν έχεις πείρα σπας πλάκα και εσύ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Jan 2016 17:01 by Blood Prince.

More
05 Jan 2016 18:41 #174803 by 001
Replied by 001 on topic Bullying
Α, το ξέχασα. Ο όρος «ιντερνετικό bullying» είναι αρκετά αστείος, ακριβώς επειδή εδώ είναι ίντερνετ, όχι πραγματικότητα. Πόσο μάλλον όταν ένα τωρινό μιμίδιο είναι το "kill yourself fucking faggot" κτλ. Χάνεται το μέτρο από ένα σημείο κι έπειτα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην εκλαμβάνεται σοβαρά ο πραγματικός τραμπουκισμός/εκφοβισμός.

Κάτι σαν τους otherkin όταν συγκρίνουν το δούλεμα που τρώνε επειδή νομίζουν πως είναι δράκοι με αυτά που περνάνε οι τρανς. L E G I T B O Y S

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Jan 2016 13:27 #174868 by Georgios Manolis
Replied by Georgios Manolis on topic Bullying

Shikabane_Hime7 wrote: Ιντερνετικό bullying και γενικά bullying υπήρχε και δυστυχώς θα υπάρχει. Είναι στη φύση του ανθρώπου, να μειώνει τον "αδύναμο" για να νιώθει ο ίδιος πιο δυνατός και πιο σίγουρος, κρύβοντας ίσως έτσι τις δικές του αδυναμίες. Εγώ έχω υποστεί bullying όταν ήμουν πιτσιρικί στο χωριό μου για πολλούς λόγους. Και στο ιντερνετ(youtube, facebook αλλά και άλλα site) έχω ακούσει, ή καλύτερα διαβάσει βρισίδι επειδή τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη ή να πω κάτι αρνητικό(πχ για το assasins creed). Μετά από όλα αυτά γενικά αποφεύγω να γράφω πολύ στο ιντερνετ, όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν αξίζει να χαλιέμαι ξέροντας ότι θα βρεθεί κάποιος που αντί να κάτσει να συζητήσει θα βρίσει. Φίλε Mr.Dododi την είδα την πρόταση στα public και ζήλεψα :p Γράφτους εκεί που ξέρεις φίλε! Για να μην πολυλογώ όσοι αντιμετωπίζετε ή βλέπετε bullying ΜΙΛΗΣΤΕ μην το αφήνεται! Τέλος γράφω αυτό που μας έλεγε ο Λοχαγός μου στο στρατό: "Όταν μιλάνε τα τίποτα δεν αξίζει να ασχολείστε!"

Το δεχόμαστε το Bullying ως κάτι φυσικό γιατί έτσι μας έχουν μάθει.Είναι τόσο βαθιά ριζωμένο όπως ο ρατσισμός η βία κ.α. εδώ και πολλά χρόνια που το νιώθουμε σαν δεύτερη φύση μας.Είναι αυτό που λέγαμε με τον Domine Non Es Dignus στο topic: Ανθρωπολογία,οτι ο άνθρωπος εξελίσεται ανάλογα με τις επιλογές που κάνουμε ως κοινωνία.Η εξέλιξη λοιπόν τόσων χρόνων έφτασε σε ένα σημείο ωστε το bullying κι άλλα βλαβερά στοιχεία να γίνουν φυσικά.Αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορούμε να το άλλάξουμε όλο αυτό.Κι έτσι πάλι έρχομαι στους γονείς.Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό το θέμα είναι και πάλι οι γονείς.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore