- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
the_prophet1987 wrote: Για όλα φταίει η στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά.Δεν είναι αληθινοί με τα παιδιά τους!Όταν ένα παιδί αντιγράφει τον ψεύτικο χαρακτήρα του γονιού λογικό είναι να γίνει κι αυτός ψεύτικος.Η μερικές φορές καλύπτουν την απουσία τους με υλικά αγαθά,η δέρνουν τα παιδιά τους γιατί τους μίλησε στραβά το αφεντικό τους στο γραφείο κλπ.Δημιουργούν μια κοινωνία απο απατεώνες,ανώριμους κι ανασφαλείς,ψυχικά διαταραγμένους.Και μετά τους φταίει το σύστημα που τα παιδιά τυος καταντούν bullies,ναρκομανείς,κλέφτες κι όλα αυτά τα ωραία.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Salina wrote: συμφωνω απολυτως,ολα ξεκινάνε απο την οικογένεια και επειτα απο το χαρακτηρα του ατόμου..ο αδυναμος συνηθως αντιδρα με τις πιο ευκολες και μη πρέπων κινησεις, το δύσκολο μέρος είναι αυτο που θέλει δουλεία και πολλοί δεν ασχολούνται.Πια πρόβαλουν τη δηθεν δυναμη τους μέσω bullying,οι θύτες ειναι αυτοι που είναι για λυπηση γιατι δεν τα χουν καλα ουτε με τον ίδιο τους τον εαυτο!!
Salina wrote: Θεωρω αρκετοι απο μας εχουμε βιωσει κατι παρομοιο απο θυτες το θεμα ειναι να μπορουμε να το ξεπερασουμε και να βαλουμε αυτα τα ατομα στη θεση τους!!!
Shikabane_Hime7 wrote: Ιντερνετικό bullying και γενικά bullying υπήρχε και δυστυχώς θα υπάρχει. Είναι στη φύση του ανθρώπου, να μειώνει τον "αδύναμο" για να νιώθει ο ίδιος πιο δυνατός και πιο σίγουρος, κρύβοντας ίσως έτσι τις δικές του αδυναμίες. Εγώ έχω υποστεί bullying όταν ήμουν πιτσιρικί στο χωριό μου για πολλούς λόγους. Και στο ιντερνετ(youtube, facebook αλλά και άλλα site) έχω ακούσει, ή καλύτερα διαβάσει βρισίδι επειδή τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη ή να πω κάτι αρνητικό(πχ για το assasins creed). Μετά από όλα αυτά γενικά αποφεύγω να γράφω πολύ στο ιντερνετ, όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν αξίζει να χαλιέμαι ξέροντας ότι θα βρεθεί κάποιος που αντί να κάτσει να συζητήσει θα βρίσει. Φίλε Mr.Dododi την είδα την πρόταση στα public και ζήλεψα Γράφτους εκεί που ξέρεις φίλε! Για να μην πολυλογώ όσοι αντιμετωπίζετε ή βλέπετε bullying ΜΙΛΗΣΤΕ μην το αφήνεται! γράφω αυτό που μας έλεγε ο Λοχαγός μου στο στρατό: "Όταν μιλάνε τα τίποτα δεν αξίζει να ασχολείστε!"
Shikabane_Hime7 wrote: Ιντερνετικό bullying και γενικά bullying υπήρχε και δυστυχώς θα υπάρχει. Είναι στη φύση του ανθρώπου, να μειώνει τον "αδύναμο" για να νιώθει ο ίδιος πιο δυνατός και πιο σίγουρος, κρύβοντας ίσως έτσι τις δικές του αδυναμίες. Εγώ έχω υποστεί bullying όταν ήμουν πιτσιρικί στο χωριό μου για πολλούς λόγους. Και στο ιντερνετ(youtube, facebook αλλά και άλλα site) έχω ακούσει, ή καλύτερα διαβάσει βρισίδι επειδή τόλμησα να έχω διαφορετική άποψη ή να πω κάτι αρνητικό(πχ για το assasins creed). Μετά από όλα αυτά γενικά αποφεύγω να γράφω πολύ στο ιντερνετ, όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν αξίζει να χαλιέμαι ξέροντας ότι θα βρεθεί κάποιος που αντί να κάτσει να συζητήσει θα βρίσει. Φίλε Mr.Dododi την είδα την πρόταση στα public και ζήλεψα Γράφτους εκεί που ξέρεις φίλε! Για να μην πολυλογώ όσοι αντιμετωπίζετε ή βλέπετε bullying ΜΙΛΗΣΤΕ μην το αφήνεται! Τέλος γράφω αυτό που μας έλεγε ο Λοχαγός μου στο στρατό: "Όταν μιλάνε τα τίποτα δεν αξίζει να ασχολείστε!"