Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γιάνης Βαρουφάκης

More
22 Mar 2015 14:59 #158379 by Χριστιάνα Θάνου
Το τελευταίο trend που βγάζουν selfies με τον Βαρουφάκη το έχετε δει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Mar 2015 04:27 #158490 by Αγησίλαος Σιντόρης

Glamorous wrote: Το τελευταίο trend που βγάζουν selfies με τον Βαρουφάκη το έχετε δει;

Το εχω δει και πραγματικα δεν ξερω που αλλου θα φτασει αυτη η κατασταση.. Ειτε πρωταγωνιστη σε game θα τον δουμε ειτε να ξεκινησει δικια του εκπομπη στο mega ειτε σε συναυλια ....

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
07 Jul 2015 01:44 - 07 Jul 2015 01:47 #163910 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Δυστυχώς οι ένδοξες μέρες του μέλλοντα Βασιλεύς της Ελλάδος τελείωσαν... Ο Γιάνης Βαρουφάκης, παραιτήθηκε! Πέρα απ'την πλάκα, θεωρώ ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει πιο έξυπνος Υπουργός Οικονομικών απ'αυτόν. Το κατά πόσο αξιοποιήσαμε τις ικανότητες του αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Τώρα ας πάει πίσω στη Valve μήπως και δούμε κανα Half-Life 3 :P

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 07 Jul 2015 01:47 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
07 Jul 2015 04:28 #163915 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Κατά την δική μου άποψη, ο Βαρουφάκης, δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αυτό θέλανε οι ξένοι και δεν έπρεπε να τους κάνουμε την χάρη. Εξάλλου δεν θα μας πούνε ΑΥΤΟΙ!!! Ποιους θα έχουμε εμείς πολιτικούς και ποιους όχι, δεν τους αφορά καν. Και αν τους ενοχλεί;;; Ξυδάκι κάνει καλό, άντε γιατί πολλοί μας τα έκαναν τσουρέκια και μας έσπασαν τα νεύρα. Αλλά δεν θα έρθει η ώρα, η κ. Μέρκελ που ο Θεός να την κάνει κυρία, θα κάνει καταπληκτικό σαπούνι :cheer: :cheer:

More
07 Jul 2015 12:25 #163923 by Tony

ΖΓ wrote: Κατά την δική μου άποψη, ο Βαρουφάκης, δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αυτό θέλανε οι ξένοι και δεν έπρεπε να τους κάνουμε την χάρη. Εξάλλου δεν θα μας πούνε ΑΥΤΟΙ!!! Ποιους θα έχουμε εμείς πολιτικούς και ποιους όχι, δεν τους αφορά καν. Και αν τους ενοχλεί;;; Ξυδάκι κάνει καλό, άντε γιατί πολλοί μας τα έκαναν τσουρέκια και μας έσπασαν τα νεύρα. Αλλά δεν θα έρθει η ώρα, η κ. Μέρκελ που ο Θεός να την κάνει κυρία, θα κάνει καταπληκτικό σαπούνι :cheer: :cheer:

Ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγω...Ισως ο Βαρουφακης ηταν ξυπνιος .Ας ελπισουμε πως ο αντικαταστατης του να μην ειναι κανας μ@#!@ς και εχουμε καμια συμφωνια αντι για 24% ΦΠΑ,να εχουμε 20%...

More
07 Jul 2015 14:17 #163927 by aggelos oiko
Δεν έπρεπε να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης...ο Τσακαλώτος που είναι ο αντικαταστάτης του τον θεωρώ ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω αλλά έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και χρειάζεται στήριξη

More
07 Jul 2015 17:59 #163939 by Tony
Το εχω απορια πολυ καιρο τωρα...γιατι γραφεται με ενα ''ν'' το ονομα του?

More
07 Jul 2015 18:13 #163942 by aggelos oiko
απο μικρος στο σχολειο το γραφε ετσι η δασκαλα του λεγε πως ηταν το σωστο αλλα συνεχισε να το γραφει ετσι και του μεινε στο τελος ...γι αυτο λεγετε γιανης νομιζω

More
07 Jul 2015 18:26 #163945 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Τους ενοχλούσαν πολύ οι γνώσεις του Βαρουφάκη. Όσα πτυχία είχε μόνος του, είχε όλο το EuroGroup μαζί... Κρίμα που παραιτήθηκε!