Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γιάνης Βαρουφάκης

More
27 Jan 2015 18:18 - 08 Feb 2015 01:52 #156028 by Παναγιώτης Μπελλώνιας
O Γιάννης Βαρουφάκης δούλευε για την Valve ως οικονομικός σύμβουλος για πάνω από ένα χρόνο κι έγινε τώρα υπουργός οικονομικών.

Δείτε και τι έγραψε στο blog του για το πώς πήγε στη Valve στο αναλυτικό άρθρο του GameWorld .
Last edit: 08 Feb 2015 01:52 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2015 01:55 - 08 Feb 2015 01:57 #156468 by Μάνος Γρυπάρης
Gaming παρωδίες με Βαρουφάκη

Ο τύπος το έχει τερματίσει με τις παρωδίες. Δείτε εδώ.

Varoufakis Fighter: Τύφλα να έχει ο Guile από το Street Fighter 2! Το tattoo προσέξτε.

SyrizaMan: Και καλά MegaMan spin-off. Παιχνίδι 8-bit που στην ουσία δεν υπάρχει. Παρατηρήστε ολόκληρο το intro! Το δημιούργησε ο ίδιος YouTuber και μακάρι να συνεχίσει.

Τι λέει ο ξένος τύπος

Η είδηση έφτασε και στο δελτίο του Star Channel που πρόσθεσε στο ρεπορτάζ του αρκετά ακόμη βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και σχόλια του ξένου τύπου. Έχει ενδιαφέρον να δείτε το βίντεο:

Σχόλιο: Δεν ξέρω τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν όλα αυτά στους ξένους ηγέτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλλον προτιμούν να μένουν low profile. Πάντως έχει πλάκα που τους έχουμε ταρακουνήσει σε βαθμό που στις διεθνείς ειδήσεις τους παίζουμε σε μόνιμη βάση, όχι μόνο λόγω χρέους αλλά και λόγω προσωπικοτήτων.

ΥΓ. Καλά ο Ντάισεμπλουμ μούφα πτυχίο? Και δεν είναι μόνο αυτός. Το έχω ακούσει και για πολλούς ακόμη υπουργούς στην Ελλάδα. Ο μπουμπούκος λέγεται ότι είχε πάρει το πτυχίο "στο έτσι" όταν ήταν βουλευτής στο ΛΑΟΣ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 08 Feb 2015 01:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Mar 2015 18:09 #158073 by Konstantinos Mourantidis
Αποδεικνύεται ότι καλά τα λέει όποιος δεν κυβερνάει αλλά όταν έρχεται η ώρα να γίνεις υπουργός ποτέ δεν πας για φουλ επίθεση.

Δεν εχω καταλάβει ακόμα αν ο Βαρουφάκης θέλει την δόση των 7 δις ή όχι.Αν θέλει να περάσει αξιολόγηση ή αν θέλει να την περάσει ...ισοσκελίζοντας προυπολογισμο.Που με τετοια υφεση ειναι αδυνατο. Μαλλον βλεπω τον Βαρουφακη να μην θελει την δοση και τον Δραγασακη να κοβει τις υψηλες συνταξεις,να βαζει καμια φορολογια και στο τελος να την ζηταει

Εδω το αγαπημενο μου βιντεο ολων:

Και η ομιλια του πληρης:

Κατα τα αλλα εχουν πεσει πολλες φωτογραφισεις και συνεντευξεις τελευταια.Ωραιος ο Τσαρος,χολιγουντιανο το προφιλ του,αλλα να δουμε ουσια και καμια θεση εργασιας γιατι η χωρα βουλιαζει δεκαετιες τωρα αφου τα δανεικα ξεπερασαν τα εσοδα.

More
16 Mar 2015 18:13 #158074 by Αγησίλαος Σιντόρης
Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι μου ελεγε εμενα ο παππους μου..Ακουμε πολλα για τον Γιαννη ,εχει γινει πραγματικα χολυγουντιανος σταρ,προσπαθει δεν λεω οτι καθεται πρεπει να δουμε και απτα αποτελεσματα..Απο αυτα μονον θα μπορεσουμε να τον κρινουμε..Και ελπιζω ολοι μας να ελπιζουμε να εχουμε θετικα αποτελεσματα γιατι δεν μας βλεπω καθολου καλα.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
19 Mar 2015 03:01 #158218 by Μάνος Γρυπάρης
Επικό trolling από Γερμανική σατηρική εκπομπή για το επίμαχο "μεσαίο δάχτυλο"!

Δείτε την προσεκτικά και παρατηρήστε. Όντως έκαναν μοντάζ και εμφάνισαν μεσαίο δάχτυλο ή...troll-άρουν? Μάλλον το δεύτερο με βάση τα αστειάκια του παρουσιαστή. Όμως, αν σκεφτούμε ότι η πλήρης ομιλία δεν υπήρχε πουθενά όλο αυτό το καιρό παρά μόνο ένα μήνα πριν (θα μπορούσαν να στείλουν λάθος βίντεο) κι ότι μπορούν να κάνουν μοντάζ επαγγελματικό κατεβάζοντας χέρια ή αλλάζοντας το δάχτυλο, μας κάνει λίγο να αναρωτιόμαστε αν όντως το περνάνε στην πλάκα για να μην κατηγορηθούν νομικά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Mar 2015 13:16 #158227 by Daniel Son
Ο Βαρουφάκης γενικά στην προηγούμενη του ζωή ήταν τρολάς, είδα την συνεντευξή του στον ενικό με τον χατζηνικολάου που έδωσε πρόσφατα και αναλώθηκαν επί ένα 5 λεπτό να μιλάνε στον ενικό και όχι στον πληθυντικό, μετά κατά την διάρκεια της συνέντευξεις, παρατήρησα τις γκόμενες που τον ρώταγαν κυρίως διάφορες λακαμίες που αν παρατηρήσεις προσεκτικά κάποιες από αυτές της είχαν γραμμένες στο χαρτί και δεν θυμόντουσαν την μία και μοναδική ερώτηση στην οποία τους επιτρέπει ο χατηνικολάου για την οποία και καλά καίγονται να ρωτήσουν. Και ο βαρουφάκης τι έκανε; λες και η γιαλάδα της καράφλας του έχει την ιδιότητα να υπνωτίζει τον συνομιλητή του, πετάει και το φούστικο χαμογελάκη του διπλωμάτη, η γκόμενες στάζουν (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) και η ουσία της απάντησης; θα, θα, θα, το κοιτάμε, κι αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήτανε παππούς μου, εδώ τον ρώτησε ο χατηνικολάου για τις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων της ΔΕΗ και δεν το γνώριζε καν και η ειρωνία; ότι οι άλλοι μούγκα το δέχτηκαν. Αν όμως στην θέση του, τα έκανε αυτά κανένας άλλος πολιτικός, θα γινότανε εκεί μέσα mortal kombat. Μεγάλο πράγμα η καράφλα σκέφτομαι να τα ξυρίσω και να περπατήσω στο γκάζι μπας και χτυπήσω καμία πιτσιρίκα. B)

More
20 Mar 2015 02:51 #158287 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά όντως ο Βαρουφάκης σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο.

Ο Γερμανός παρουσιαστής troll-αρε. Μιλάμε για έπος!

Η απόδειξη: Η τηλεόραση της Κροατίας υποστηρίζει ότι όντως το βίντεο που ανέβασε είναι αληθινό και όχι προϊόν επεξεργασίας !

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Mar 2015 02:53 #158288 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά όντως ο Βαρουφάκης σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο.

Ο Γερμανός παρουσιαστής troll-αρε. Μιλάμε για έπος!

Η απόδειξη: Η τηλεόραση της Κροατίας υποστηρίζει ότι όντως το βίντεο που ανέβασε είναι αληθινό και όχι προϊόν επεξεργασίας !

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
22 Mar 2015 05:11 #158368 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ένα τραγούδι-υπερπαραγωγή βασισμένο πάνω στον Βαρουφάκη!
Varoufaaaaaaaaaaaaaakiiiiis !

More
22 Mar 2015 08:39 #158369 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ενα ωραιο που διαβασα για τον Βαρουφακη προσφατα..
Τον τελευταιο μηνα δεν βλεπουμε ειδησεις..Το instagram του Βαρουφακη βλεπουμε σε μεγαλη οθονη..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller