Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tonyler wrote:
Δεν το καταλαβα αυτο...Scorcher wrote:
tonyler wrote: οι x-men που ειναι ενα μεγαλο κοματι της marvel δεν με τραβουν και τοσο....(μονο deadpool και galactus )
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι X-men είναι αντιγραφή της Marvel από DC. .
Δηλαδη ποιος ειναι o batman x-man?Η μονη αντιγραφη που ειχα προσεξει ειναι quicksilver-flash(παρ'ο,τι ο flash θεωρητικα ειναι πολυ γρηγοροτερος)
Γενικα τους x-men τους αντιλαμβανομαι σαν μια ομαδα αρρωστους με κανα δυο(οι περισσοτεροι)χαζο-υπερδυναμεις....
Οταν ακουω marvel και dc,στο μυαλο μου ερχεται ΠΑΝΤΑ avengers vs justice league..
Scorcher wrote:
tonyler wrote:
Δεν το καταλαβα αυτο...Scorcher wrote:
tonyler wrote: οι x-men που ειναι ενα μεγαλο κοματι της marvel δεν με τραβουν και τοσο....(μονο deadpool και galactus )
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι X-men είναι αντιγραφή της Marvel από DC. .
Δηλαδη ποιος ειναι o batman x-man?Η μονη αντιγραφη που ειχα προσεξει ειναι quicksilver-flash(παρ'ο,τι ο flash θεωρητικα ειναι πολυ γρηγοροτερος)
Γενικα τους x-men τους αντιλαμβανομαι σαν μια ομαδα αρρωστους με κανα δυο(οι περισσοτεροι)χαζο-υπερδυναμεις....
Οταν ακουω marvel και dc,στο μυαλο μου ερχεται ΠΑΝΤΑ avengers vs justice league..
Να κοίτα!
Mr.Dododi wrote: Εγώ νοσταλγώ αυτό το comic.
Το έχασα δυστυχώς μετά από μετακόμιση. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στα σχέδια καθώς οι artists της Marvel έχουν κάνει απίστευτη δουλειά ενώ αυτοί της DC όχι.