Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comics: Γενική συζήτηση, αγαπημένα κόμικς κ.α.

More
18 May 2015 08:15 #161131 by Tony
Και εγω ασχολουμαι με comics κυριως marvel κ' dc
Ειμαι μεγαλος fan της dc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2015 11:49 #161134 by Νικολής Ασημάκης
Διαβάζω κυρίως DC και λιγότερο Marvel. Αγαπημένοι χαρακτήρες/σειρές Nightwing, Azrael (avatar στο φόρουμ B) ), Green Lantern, Ghost Rider , Moon Knight και Punisher.

More
18 May 2015 12:29 - 18 May 2015 12:44 #161141 by Tony

Zaratoth wrote: Διαβάζω κυρίως DC και λιγότερο Marvel. Αγαπημένοι χαρακτήρες/σειρές Nightwing, Azrael (avatar στο φόρουμ B) ), Green Lantern, Ghost Rider , Moon Knight και Punisher.

Ο azrael ειναι επικος και πολυ badass χαρακτηρας.Η παρουσια του στο arkham city με ενθουσιασε(εκανε ΜΠΑΜ οτι το side mission θα ηταν η κυρια ιστορια του arkham knight).

Αγαπημενοι μου χαρακτηρες:dc : batman ,nightwing,azrael,deathstroke(!!),flash,zoom
marvel:deadpool,spider-man,black panther,all-new captain america(falcon),wolverine
Last edit: 18 May 2015 12:44 by Tony.

More
18 May 2015 15:53 #161148 by Δήμος Ζαχαριάς
Θέλω να ξεκινήσω τα κόμικς αλλά δεν ξέρω απο πο΄θ να αρχίσω και τι να κάνω επίσης υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ανάγνωσης και αν ναι μπορεί καποιοσ να μου στείλει λινκ epishs marvel h dc?

More
18 May 2015 21:11 #161172 by Γιάννης Νικολάκης
αν θες μπορείς να γοράσεις e-books απο το cosmote books η και το google play. Διαφορετικά ψάξε σε torrent sites

More
19 May 2015 13:16 #161236 by Tony

Doti2020 wrote: Θέλω να ξεκινήσω τα κόμικς αλλά δεν ξέρω απο πο΄θ να αρχίσω και τι να κάνω επίσης υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ανάγνωσης και αν ναι μπορεί καποιοσ να μου στείλει λινκ epishs marvel h dc?

Δυστυχως υπαρχουν και οι ηλεκτρονικες εκδοσεις...
Πηγαινε στα ηλεκτρονικα καταστηματα της dc και marvel .Καποιοι διατιθενται δωρεαν...
Προσωπικα πριτμω dc καθαρα και μονο επειδη εχει ενα πιο σοβαρο υφος + οτι οι x-men που ειναι ενα μεγαλο κοματι της marvel δεν με τραβουν και τοσο....(μονο deadpool και galactus )

More
19 May 2015 14:13 #161242 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

tonyler wrote: οι x-men που ειναι ενα μεγαλο κοματι της marvel δεν με τραβουν και τοσο....(μονο deadpool και galactus )

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι X-men είναι αντιγραφή της Marvel από DC. Εμένα πάντως μου αρέσουν οι κινηματογραφικοί X-Men. Comics δεν έχω διαβάσει.

More
19 May 2015 14:31 #161243 by Tony

Scorcher wrote:

tonyler wrote: οι x-men που ειναι ενα μεγαλο κοματι της marvel δεν με τραβουν και τοσο....(μονο deadpool και galactus )

Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά οι X-men είναι αντιγραφή της Marvel από DC. .

Δεν το καταλαβα αυτο...
Δηλαδη ποιος ειναι o batman x-man?Η μονη αντιγραφη που ειχα προσεξει ειναι quicksilver-flash(παρ'ο,τι ο flash θεωρητικα ειναι πολυ γρηγοροτερος)
Γενικα τους x-men τους αντιλαμβανομαι σαν μια ομαδα αρρωστους με κανα δυο(οι περισσοτεροι)χαζο-υπερδυναμεις....
Οταν ακουω marvel και dc,στο μυαλο μου ερχεται ΠΑΝΤΑ avengers vs justice league..

More
19 May 2015 18:21 #161260 by Γιώργος Καπινιάρης

More
19 May 2015 21:44 #161271 by Γιάννης Νικολάκης
και εγω marvel διαβάζω, διότι μπλέκει μαζί avengers,f4,x-men κτλπ