Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δίκαννο & Δημοσθένης Λιακόπουλος

More
08 Jan 2006 16:18 #7315 by Αντώνης Κατρής
ΑΑΑΑΑΑ δεν ξέρω τι εστί Βένια και κάτι μου λέει ότι πρέπει να μάθω!!! Περιμένω περισσότερα info...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2006 14:58 #7326 by Alex
Για με παιδιά τα πρωινά σούργελα (Σπανόπουλος - Πολυχρονίδης) έχουν αν οχι περισσότερο εξίσου αφόρητο χαβαλέ...Μακράν οι καλύτερες εκπομπες στα FM...Δικανο-Καμμένοι στο ζέσταμα

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 Mar 2006 17:24 #9688 by Stathis Yannacopoulos
:( :evil:

Κρίμα. Δεν παίρνω θέση γιατί δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τα παιδιά που είναι στο Sportime radio απο εδώ. Το μόνο που θα πω. Κρίμα. Μπράβο στον Στέλιο για την στάση του. Δυστυχώς τελείωσε μια πολύ καλή προσπάθεια πριν καν ξεκινήσει. Ένιωθα ότι στήνονταν εκεί κάτι το ιδιαίτερο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τώρα.

Τραγικές οι επιλογές της διοίκησης. Όσο για τον Αυτιά του αθλητικού ρεπορτάζ δεν μπορώ να ξέρω αν φταίει αυτός αλλά δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία. Ουστ υποκριτή. (σορυ)

More
02 Mar 2006 20:13 #9690 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν νομίζω ότι μας φέρνεις σε δύσκολη θέση. Ειπώθηκαν όλα σήμερα στον αέρα με την αρχή να γίνεται στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή. Μετά την μη ανανέωση συμβολαίου του Βαγγέλη Μπραουδάκη την Δευτέρα, σήμερα ο Γιάννης ο Καραλής (που από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος δεχότανε τηλεφωνήματα-διαμαρτυρίας από τους ακροατές για τον Στέλιο και τον Βαγγέλη) αποκάλυψε ξεκάθαρα στον αέρα ότι ο Στέλιος Μαρκάκης δεν δέχτηκε το αίτημα της διοίκησης για μείωση του μπάτζετ του ραδιοφώνου (δηλ. περικοπές και απολύσεις) και υπέβαλλε την παραίτησή του. Ο Γιάννης το είπε ξεκάθαρα και μάλιστα πολλές φορές οπότε δεν έχει νόημα να καλύψουμε οτιδήποτε.

Θα σας πω και μια ιστορία για τον Στέλιο που ορισμένα παιδιά από εδώ την ξέρουν.

Πριν ακόμα ξεκινήσω να γράφω στο Computer Games One (πριν και από το Sporty ακόμα) είχα μιλήσε με τον Παναθηναϊκό Τριφύλλι για να αναλάβω την στήλη Gate Web, όπου το παιδί που την είχε αναλάβει -Θανάση τον έλεγαν- άφησε αυτό τον κόσμο κάπως νωρίς. Συζητάγαμε να γίνει μιάμιση σελίδα Internet και μισή σελίδα Manager Games. Πήγα τότε, μίλησα με τον Διευθυντή σύνταξης, συμφώνησα και στα χρήματα για το 2σέλιδο, στέλνω και το 1ο άρθρο (!) και λαμβάνω απαντητικό e-mail από τον Στέλιο Μαρκάκη όπου είχε 10-12 διορθώσεις στο άρθρο και μου έλεγε ότι "Όλα αυτά που γράφεις δεν στέκουνε". Του απαντάω στο e-mail μου ότι "Δεν μπορώ να αλλάξω παρά μόνο τα μισά απ'όλα αυτά. Η δουλειά σου είναι η δημοσιογραφία, η δικιά μου δουλειά είναι το Internet και πιστεύω ότι τα ξέρω καλύτερα". Ο υπεύθυνος σύνταξης τότε μου δίνει το κινητό του Στέλιο και μου λέει "Πάρτον να μιλήσετε". Κι εγώ από εγωισμό δεν τον πήρα...10 μέρες μετά μου απαντάει με e-mail "Ευχαριστώ για την συνεργασία". Την ιδέα μου αυτή την αντέγραψαν μέσω του επόμενου συντάκτη που ανέλαβε την στήλη Gate Web (και αργότερα κι αυτός σταμάτησε). Κι έλεγα "Κοίτα να δεις, εξαιτίας του Μαρκάκη έχασα τη δουλειά!". Και μιλάμε για πολύ καλά λεφτά!

Όταν έμαθα ότι ο Στέλιος θα ήταν διευθυντής στον Sportime δεν περίμενα καν ότι θα με δεχότανε. Τον συνάντησα πρώτη φορά Μάιο 2005, πάνω στον 4ο όροφο, κατεβήκαμε τις σκάλες μέχρι το γραφείο του στο Ισόγειο. Του λέω στο δρόμο "Καταρχήν συγγνώμη για την παρεξήγηση που είχε γίνει τότε στο Τριφύλλι". Μου λέει "Έεεελα μωωωωρέ". Μιλήσαμε κάνα 20λεπτο και μάλιστα με ρώτησε τι ώρα ήθελα να κάνω εκπομπή και του λέω Κυριακή βράδυ. Ύστερα από λίγες εβδομάδες ξεκινάμε Παρασκευή βράδυ 21:00-23:00. Τότε λοιπόν κατάλαβα τι λακα-μας ήμουνα που δεν τον είχα πάρει τότε στο Τριφύλλι ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Και πόσο λακα-μάδες είμαστε όλοι όσοι παρεξηγούμαστε μέσω του Internet χωρίς να έχουμε καν δει τον άλλο από κοντά. Μετά από όλα αυτά λοιπόν, με τον Στέλιο γίναμε φιλαράκια.

Μάλιστα, από τον Δεκέμβριο, μου έλεγε "Θα σας βάλω να κάνετε εκπομπή καθημερινά". Του λέω "Ρε Στέλιο είσαι σίγουρος? Μήπως γίνει καμιά στραβή και καούμε?". Μου λέει "Όχι, μην φοβάσαι. Θα τα πάτε μια χαρά". 2 μήνες μετά κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Και να πω ότι ήταν ο μόνος άνθρωπος που στήριξε και πίστεψε τόσο πολύ αυτό που κάνουμε 2 χρόνια τώρα. Στον Sportime και την παλιότερη συχνότητα του Champions. Του χρωστάω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την καρδιά μου αν όπως δείχνουν τα πράγματα δεν συνεχίσει στον σταθμό.

Ο Στέλιος έφυγε για να μην πεινάσει κανένας από όλους εμάς!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Mar 2006 20:36 #9691 by Stathis Yannacopoulos
Ο Στέλιος έκανε παρέμβαση μετά και στον Κούρκουλο ( αν δεν κάνω λάθος το όνομα ) και μίλησε καθαρά. Δεν μπόρεσε να φέρει παραδείγματα με αριθμούς αλλά κατά την γνώμη του ο σταθμός δεν είχε μπει μέσα ( αυτό κατάλαβα). Ίσως ο κ. Ξυδης και ο όμιλος sportime θεωρούν ότι πιο εύκολα γίνεται ξανά η εφημερίδα νούμερο 1 ( σίγουρα η ιστορία με τα dvd είναι πολυδάπανη) παρά ο σταθμός μπορεί να αντιμετωπίσει τον Sport Fm. ( Δική μου εκτίμηση όχι του Στέλιου)

Ο Στέλιος είπε ότι του ζήτησαν να μειώσει το budget του σταθμού κατά 75%. Εύχομαι και ελπίζω να μην έχει αντίκτυπο στην εκπομπή σας η όποια αλλαγή στην διεύθυνση. (Αν και δεν χανόμαστε γιατί υπάρχει και το νετ ράδιο αλλά λέμε τώρα.)

Ενδιαφέρουσα η ιστορία σου, δεν πήγε χαμένος ο χρόνος που ξόδεψες να την γράψεις.

More
03 Mar 2006 00:31 #9708 by Angelos
eixame vrei enan athlitiko stathmo na akoume emeis, mas ton gam@$#)!#ne...

diladi monodromos o gayrofm kai h kathimerinh propaganda tou? E oxi... Sto kalo Kyrie Ksydh...

More
03 Mar 2006 01:49 #9714 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα δεχτήκαμε να μην βγάλουμε γραμμές στον αέρα γιατί ήταν αίτημα της διεύθυνσης του Sportime Radio (μας το μετέφερε η Αντωνία στο τηλεφωνικό κέντρο). Από τις 12μιση και μετά επετράπηκαν κανονικά οι γραμμές στον αέρα. Αν αύριο δεν έχουμε άλλη ενημέρωση θα βγάλουμε κανονικά γραμμές.

Θέμης Μάνεσης στην εκπομπή του (ΤΩΡΑ):
- Αυτή τη στιγμή διευθυντής μου είναι ο Στέλιος ο Μαρκάκης. Έχει υποβάλλει την παραίτησή του. Αν αυτή γίνει δεκτή εγώ φεύγω από αυτόν τον σταθμό.
- Ο Στέλιος όταν ήρθα εδώ και μιλήσαμε για πρώτη φορά, δεν είχα ξανακάνει ραδιόφωνο. Μου λέει "Θα τα καταφέρεις". Του λέω "Eίσαι σίγουρος?" Μου λέει "Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά". Και με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου. Σε αυτόν χρωστάω το γεγονός ότι έχω δουλειά. Αν φύγει αυτός φεύγω κι εγώ.
- Να φοβηθώ αν θα με κόψει η διοίκηση του σταθμού? Ούτε τους ήξερα, ούτε τους ξέρω, κι ούτε θέλω να τους ξέρω! Αυτοί αν θέλουν να με κόψουν και να με διώξουν πολύ λίγο με ενδιαφέρει!
- Αν ενδιαφέρει την διοίκηση που θα χαθεί ο Στέλιος κι ο Βαγγέλης? Όσο ένοιαζε τον Μπους αν θα χαθούν Αμερικανοί στο Ιράκ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Mar 2006 01:13 #9734 by nikos
poly krima ayto pou egine ston sportime radio kai akoma pio poly krima an ayth h katastash exei sxesi me ton Ksydi ( lew an ) o opoios kai e8iaze tin prospa8eia tou steliou apo aeros ( stin ekpompi tou karali )

telika i syxnotita einai katarameni ( sprint fm , alpha sport , champions sportime) :roll:

More
11 Mar 2006 01:26 #9874 by Μάνος Γρυπάρης
Η συνέχεια σχετικά με το Δίκαννο στο γνωστό Δικαννο-Forum

www.dikanno.tk

Μπείτε και κάντε register για να ενημερώνεστε για την εκπομπή και για το αν θα συνεχίσει σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό (πάντως επειδή δεν είναι αθλητική μπορεί να παίξει οπουδήποτε).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Apr 2006 09:41 #10780 by εΛεφαντος.
Zoυμ ζουμ το αεροπλάνο... την καινούργια σεζόν κάνω πενταετές πλάνο...