Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δίκαννο & Δημοσθένης Λιακόπουλος

More
08 Sep 2005 23:11 #2513 by Μάνος Γρυπάρης
15:00-17:00 η νέα ώρα εκπομπής.

Σήμερα πήρε ένας ακροατής (ο Παναγής) και είπε ότι ο Σοφός Γέροντας (αυτός που λέει στον Λιακό τι θα γίνει σε 20 χρόνια) ήρθε στον ύπνο του και του έδειξε ότι "Ο αγώνας θα λήξει 2-1 με γκολ στο '92". Έτσι λοιπόν κι αυτός το έπαιξε στο στοίχημα! "Ντροπή σου άθλιε να εκμεταλλεύεσαι τον Σοφό Γέροντα" ήταν η απάντηση των Δικαννιτών.

Ο Λιακό σιγά σιγά το φτιάχνει το site του!
www.liako.gr

Μπείτε να δείτε πράμα!

Ετοιμάζεται "Ο καιρός γαρ εγγύς 3". Πιο γρήγορα κι από την σειρά Final Fantasy τις βγάζει τις προφητείες ο Σοφός Γέροντας! ’τσα?!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2005 02:31 #2530 by Αντώνης Κατρής
Και να σκεφτείς ότι ο πατέρας Παΐσιος απ'όσο ξέρω έχει αποδημήσει εις Κύριον... Φαντάσου αν του τις έχει πει τόσο καιρό πριν τότε Ο Καιρός Γαρ (περισσότερο) Εγγύς... Αλήθεια θα βγουν και Πρωτόκολλα Της Νέας Τάξης (από την έρημο Τακλαμακάν, κάτω από τη λευκή πυραμίδα) 3?

Υ.Γ. Όσοι τα πρωϊνά αράζετε στα σπιτικά σας (ναι εσείς οι λιγοστοί φοιτητές που δε διαβάζετε) δείτε λειτουργική ιατρική στο ίδιο κανάλι (EXTRA 3) και πείτε μου τα σχόλιά σας

More
09 Sep 2005 02:53 #2535 by Λευτέρης Διγαλάκης
Πλάκα πλάκα πάντως ο καιρός ΕΙΝΑΙ κοντά! Σημερινή είδηση.

Τελικά μου φένεται ότι ο Πούτιν θα καταφέρει να πάει στο ’γιο Όρος επιτέλους :roll:

More
09 Sep 2005 18:34 #2570 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Πούτιν όπως φαίνεται κι από την σχετική είδηση τσεκάρει τα ρολόγια του. Μάλλον θα πρέπει να έχει κανένα Swatch μαϊμού αγορασμένο από ΝιγηριανοΠολωνούς που συχνάζουν στα άνωθεν μέρη. Μα καλά έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να το θυμιθεί? Ο Λιακό ταξιδεύοντας με την κοσμοσφαίρα του στο διαδίκτυο σίγουρα θα ανακάλυψε το σχετικό δημοσίευμα και φαντάζομαι ότι θα το παρουσιάσει και στην εκπομπή του λίαν συντόμως.

Αύριο λοιπόν ο φίλτατος Βλαντιμίρ θα επισκεφθεί το ’γιον Όρος. Το άμοιρο ’γιο Όρος το γνωρίζει? Θα γκρεμιστεί κανένα μοναστήρι εκεί πέρα. Λέτε να εγκαταστήσει τίποτα ατομικούς πυραύλους εκεί μέσα ή να εκπαιδεύσει.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

1

και 2

:icon knight:
liako.grrrrrrrrrrrrrrrrr

ΥΓ. Σήμερα δύο users του Games Radio πρέπει να έστειλαν SMSάκια στο Δίκαννο. Το ένα έλεγε "Σας ακούω και παίζω Pro Evolution Soccer 4" και το άλλο "Θα υπάρχει και όμιλος Δίκαννο στο επόμενο Football Manager?" και η απάντηση..."Και βέβαια θα υπάρχει". Πάτε να τους καταστρέψετε μου φαίνεται και να τους κάνετε κι αυτούς managerάδες!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Sep 2005 01:30 #3180 by Μάνος Γρυπάρης
Το παρακάτω μου το έστειλε ο akpe
en.wikipedia.org/wiki/Liakopoulos

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Sep 2005 18:26 #3207 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους τους αντιγραφείς του Δικάννου. Πρώτα τα γράφουμε εμείς βεβαίως βεβαίως και μετά μας αντιγράφουνε με μία μικρή καθυστέρηση αστρικής ταχύτητας της κοσμοσφαίρας του ΕΛ-Λιακό και στα υπόλοιπα Forums μπας και ανεβάσουν κίνηση (η οποία τους είναι μονίμως πεσμένη εδώ και καιρό).

Μόλις προστέθηκε το banner του Δίκαννου στα δεξιά του site μας έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ΝΤΟΥ στο Δικαννο-Forum και να συνομιλήσετε με τους συναδέλφους Στυλιανό Μαρκάκη και Κωνσταντίνο Καραπαπά (για να τους ακούσετε, από Δευτέρα πλέον 15:00 με 17:00 κάντε κλικ στο bannerάκι του Sportime Radio). Παρακαλώ άθλιοι ακροατές να μην κολάσετε τους αθώους συναδέλφους μας (που είναι τόσο αθώοι όσο οι καρχαρίες στην ταινία "Ανοικτή Θάλασσα") με ερωτήματα του τύπου:
- O Dwarf στο Lineage είναι απόγονος των ΕΛ? Γιατί το τσιγκελωτό του μουστάκι θυμίζει κάτι από Κρήτη.
- Θα υπάρχει Όμιλος Δικάννου στο επόμενο Football Manager?
- Ο τύπος στο εξώφυλλο του Dawn of War ταξιδεύει με την κοσμοσφαίρα του Λιακό?

Και τέλος κλείνω και εξαφανίζομαι κι εγώ με την αστρική κοσμοσφαίρα μου με μερικές εικόνες του user "ΛΕΥΚΗ ΧΕΣΑΜΟΛΑ" από το forum του Δικάννου ( www.dikanno.tk ) το οποίο είναι μία προσφορά του apokalypsis-kypros.net :

Στην διάσωση των ναυτικών του ρωσικού υποβρυχίου τις προάλλες ιδού η αποκάλυψη ότι συμμετείχε ο Λιακό...

O oποίος Λιακό είναι απόφοιτος της ακαδημίας υποβρυχίων των ΕΛ...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Sep 2005 18:27 #3208 by Μάνος Γρυπάρης
Kαι βέβαια σε αποκλειστικότητα έχουμε και πλάνα από την εκστρατεία του Λιακόπουλου στο διάστημα, την στιγμή που ξεκινάει από το Κάνσας με την κοσμοσφαίρα του και την υπόλοιπη ομάδα...

Όλα αυτά και πολλά ακόμη στο forum της εκπομπής "Δίκαννο" -> www.dikanno.tk . Εναλλακτικά μπαίνετε www.apokalypsis-kypros.net και στη συνέχεια κάνετε κλικ σε ένα Δίκαννο "Να" με το συμπάθειο που θα εμφανιστεί πάνω δεξιά στην οθόνη σας. Τα παραπάνω βρίσκονται στο sub-forum "Λιακόπουλος".

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Sep 2005 01:24 - 22 Nov 2005 02:51 #3313 by Μάνος Γρυπάρης
Έτσι! Βεντούζα!
Πρώτοι απ' όλους τα μαθαίνετε από τον Games Radio και μετάααααα πέφτουνε οι αντιγραφές στα άλλα Game Forums....κυρίες και κύριοι!
Και ερωτώ:
Εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα της Ιων?
Ναι ή Όχι?

Ψηφίζουμε Λιακό και στην ελληνική δισκογραφία (άλλο ένα απόσπασμα από το Dikanno-Forum -www.dikanno.tk-)

Kαι βέβαια σας έχουμε αποκλειστικά και την νέα έκδοση της Κόκκινης Αρκούδας, ένα βιβλίο το οποίο δεν έχει ακόμα παρουσιάσει στην εκπομπή του ο φίλτατος Δημοσθένης:
[/img]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 22 Nov 2005 02:51 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Sep 2005 00:56 #3501 by Μάνος Γρυπάρης
O Λιακό, ο Θεός, στο MEGA! Καλεσμένος του Φώτη και της Μαρίας (κύλισε ο τέτζερης που λέμε...)

Και στην ερώτηση "Αφού σε πάει ο φακός γιατί δεν κάνεις δικιά σου εκπομπή που να μην διαφημίζεις βιβλία και να μιλάς για αξιοπερίεργα"?

Και ο μέγιστος Λιακό απάντησε "Εγώ προς το παρόν διαφημίζω τα βιβλία μου. Αν μου γίνει πρόταση από μεγάλο κανάλι για μια τέτοια εκπομπή, θα την βγάλω εις πέρας και θα χτυπάω και νούμερα που θα τρίβουν τα χέρια τους!"

Έλα ρε Θεέ! 2310-521010. ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)