Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάθε πότε σας καίγονται οι λάμπες στο σπίτι?

Poll: Κάθε πότε σας καίγεται από μία λάμπα στο σπίτι? (μέσο όρο) (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κάθε λίγες μέρες
No votes 0%
Κάθε εβδομάδα
No votes 0%
Κάθε 2-3 εβδομάδες
No votes 0%
Κάθε μήνα
2 16.7%
Κάθε 2-3 μήνες
3 25%
Κάθε εξάμηνο
1 8.3%
Κάθε χρόνο
2 16.7%
Κάθε 2 χρόνια
2 16.7%
Δεν καίγονται ποτέ.
2 16.7%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
22 Nov 2012 23:19 #115479 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Κάθε εξάμηνο περίπου ή και κάτι λιγότερο. Στην περιοχή που μένω γίνονται τακτικά διακοπές και απότομες βυθίσεις της τάσης του ρεύματος. Ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα. Έχω χάσει υπολογιστή από αυτές τις αιτίες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2012 09:19 #115493 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

eliminator wrote:

BigBoss wrote: Κάθε χρόνο περίπου αλλά έχω μια λάμπα φθορισμού στο δωματιο μου πάνω από το γραφείο (αυτές τις μακρόστενες) που την έχω πάνω από 10 χρόνια και δουλεύει περίπου 6-10 ώρες την μέρα!

Αυτές καλύτερα να τις έχεις ανοιχτές για 100 ώρες συνεχόμενα παρά να τις ανοιγοκλείνεις 5 φορές την ημέρα. Πετάει σπίθα για να φωτίσει και φθείρεται σιγά σιγά από τις σπίθες. Ώρες ζωής έχει άπειρες το μόνο που μπορεί να την καταστρέψει είναι αυτή η σπίθα η οποία πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σπάνια.

Μάλλον θα σου καεί το starter πρώτα :wink:

Σε εμένα απλές 60αρες είχαν καεί μέσα στα 3 χρόνια τρεις στο σύνολο.

More
23 Nov 2012 13:45 #115498 by Άντζελα Μαυρομάτη
Έχω παντού χαμηλής κατανάλωσης και καίγονται σπάνια κάθε 2-2,5 χρόνια ίσως.... Στο μπάνιο όμως που δεν σε παίρνει να ανάβεις φως και να περιμένεις να φωτίσει καλά για να βαφτείς ας πούμε, (Ακούς Χριστιάνα?) έχω κανονικές και ομολογώ πως κάθε 6 μηνο την πατάμε....

More
23 Nov 2012 14:31 #115500 by Χριστιάνα Θάνου

fanlandria wrote: Έχω παντού χαμηλής κατανάλωσης και καίγονται σπάνια κάθε 2-2,5 χρόνια ίσως.... Στο μπάνιο όμως που δεν σε παίρνει να ανάβεις φως και να περιμένεις να φωτίσει καλά για να βαφτείς ας πούμε, (Ακούς Χριστιάνα?) έχω κανονικές και ομολογώ πως κάθε 6 μηνο την πατάμε....

Εγώ βάφομαι μόνο υπό το φως του ήλιου!

More
23 Nov 2012 16:56 #115507 by Άντζελα Μαυρομάτη
Την νύχτα δεν βγαίνεις από το σπίτι?
αχαχχααχαχ :P

More
23 Nov 2012 17:05 #115508 by Χριστιάνα Θάνου

fanlandria wrote: Την νύχτα δεν βγαίνεις από το σπίτι?
αχαχχααχαχ :P

Την νύχτα βλέπω καλύτερα :twisted:

More
23 Nov 2012 17:11 #115509 by Άντζελα Μαυρομάτη
:spam: Για να μην χαλάσουμε το θέμα τα υπόλοιπα τα είπαμε στο msn!
Απορίες σε pm.

More
23 Nov 2012 21:49 #115523 by Κώστας Προμπονάς
Πάντως μου προξενεί εντύπωση ότι 3-4 λάμπες μου έχουν μείνει στο χέρι μέσα στο πρώτο 3μηνο αφού τις εγκατέστησα, όλες νέου τύπου, χαμηλής κατανάλωσης κλπ.

Και μιλάμε για λάμπες καινούργιες σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Λέτε να έχει θέμα το ρεύμα μου για κάποιο λόγο;

Όλες οι υπόλοιπες ηλεκτρονικές συσκευές λειτουργούν κανονικά (αν εξαιρέσουμε ένα RROD στο XBOX που είχε συμβεί πριν 3 χρόνια, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν έφταιγε το ρεύμα :P ).