Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάθε πότε σας καίγονται οι λάμπες στο σπίτι?

Poll: Κάθε πότε σας καίγεται από μία λάμπα στο σπίτι? (μέσο όρο) (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κάθε λίγες μέρες
No votes 0%
Κάθε εβδομάδα
No votes 0%
Κάθε 2-3 εβδομάδες
No votes 0%
Κάθε μήνα
2 16.7%
Κάθε 2-3 μήνες
3 25%
Κάθε εξάμηνο
1 8.3%
Κάθε χρόνο
2 16.7%
Κάθε 2 χρόνια
2 16.7%
Δεν καίγονται ποτέ.
2 16.7%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
22 Nov 2012 16:51 #115459 by Μάνος Γρυπάρης
Απλά θέλω να κάνω ένα check γιατί τελευταία έχει παραγίνει το κακό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2012 16:57 #115460 by eliminator
Στο μπάνιο, κάθε μήνα σχεδόν λόγω υγρασίας (υδρατμοί + κακή κατάσταση καλωδίων-ντουή) αλλά στο υπόλοιπο σπίτι που είναι όλα οκ καίγονται κάθε 2,5-3,5 χρόνια.

More
22 Nov 2012 17:15 #115465 by Χριστιάνα Θάνου
Εμένα κάθε 2 με 3 μήνες γιατί έχουμε καλές λάμπες στο σπίτι.

More
22 Nov 2012 17:18 #115466 by Παντελής Δασκαλέλος
Εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου καεί λάμπα στο σπίτι. Τουλάχιστον απ' ότι θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Πάντως όλες οι λάμπες είναι μειωμένης κατανάλωσης και όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας.

More
22 Nov 2012 18:37 #115468 by Βασίλης Σπετσιέρης
Στο μπάνιο κάθε 4-5 μήνες.Μάλλον λόγω κακής κατασκευής,αφού οι ἰδιες οι λάμπες κάνουν 10+ ευρὠ.Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα μέχρι πριν από 6 μήνες στα πορτατίφ.Ενώ υποτίθεται ότι παίρνουν λάμπες των 40W,τις έκαιγαν μέσα σε ένα μήνα,ίσως και λιγότερο.Πήρα λάμπες των 25W και ησύχασα.

More
22 Nov 2012 19:00 #115470 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κάθε χρόνο περίπου αλλά έχω μια λάμπα φθορισμού στο δωματιο μου πάνω από το γραφείο (αυτές τις μακρόστενες) που την έχω πάνω από 10 χρόνια και δουλεύει περίπου 6-10 ώρες την μέρα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Nov 2012 19:09 #115471 by Νικολής Ασημάκης
Τον τελευταίο χρόνο δεν έτυχε να καεί κάποια λάμπα απ'όσο θυμάμαι.

More
22 Nov 2012 19:13 #115472 by eliminator

BigBoss wrote: Κάθε χρόνο περίπου αλλά έχω μια λάμπα φθορισμού στο δωματιο μου πάνω από το γραφείο (αυτές τις μακρόστενες) που την έχω πάνω από 10 χρόνια και δουλεύει περίπου 6-10 ώρες την μέρα!

Αυτές καλύτερα να τις έχεις ανοιχτές για 100 ώρες συνεχόμενα παρά να τις ανοιγοκλείνεις 5 φορές την ημέρα. Πετάει σπίθα για να φωτίσει και φθείρεται σιγά σιγά από τις σπίθες. Ώρες ζωής έχει άπειρες το μόνο που μπορεί να την καταστρέψει είναι αυτή η σπίθα η οποία πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σπάνια.

More
22 Nov 2012 20:36 #115475 by Μάνος Γρυπάρης

Lordwinter wrote: Εμένα ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου καεί λάμπα στο σπίτι. Τουλάχιστον απ' ότι θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Πάντως όλες οι λάμπες είναι μειωμένης κατανάλωσης και όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας.

Ο Chuck Norris εισαι? Τι ηλεκτρικο πινακα εχεις?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2012 21:34 #115477 by Μπάμπης Χαραλάμπους

eliminator wrote:

BigBoss wrote: Κάθε χρόνο περίπου αλλά έχω μια λάμπα φθορισμού στο δωματιο μου πάνω από το γραφείο (αυτές τις μακρόστενες) που την έχω πάνω από 10 χρόνια και δουλεύει περίπου 6-10 ώρες την μέρα!

Αυτές καλύτερα να τις έχεις ανοιχτές για 100 ώρες συνεχόμενα παρά να τις ανοιγοκλείνεις 5 φορές την ημέρα. Πετάει σπίθα για να φωτίσει και φθείρεται σιγά σιγά από τις σπίθες. Ώρες ζωής έχει άπειρες το μόνο που μπορεί να την καταστρέψει είναι αυτή η σπίθα η οποία πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο σπάνια.

Είσαι ωραίος ;) Έτσι εξηγείται :)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.