Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φραπές

More
19 Feb 2013 16:54 #120665 by Δημητρης
Replied by Δημητρης on topic Φραπές
Τον φραπε τον εχω κοψει κ γω,ελληνικος και espresso only
Επισης η ζαχαρη ειναι εξισου καταστροφικη (πινω καφε λουκουμα mode κ το ξερω)
μερακλης ο κυρ Λεντζος κριμα για το καφενειο του,αλλα τι περιμενεις, τιγκα τα everest...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2013 14:14 #128061 by Βασίλης Καλφούντζος

Ο φραπές δεν πίνεται τον χειμώνα. Το ξέρω ότι σας καταστρέφω όλο το σύμπαν με αυτό και προσβάλλω την εικόνα του φραπέ που κολλάει παντού αλλά έτσι είναι. Αν έξω βρέχει και είσαι μέσα στο πάπλωμα, σηκωθείς και πας να φτιάξεις φραπέ, είσαι ανώμαλος, εθισμένος κτλ. Ο φραπές πίνεται εννιά μήνες το χρόνο εκτός χειμώνα δηλαδή. Εξάλλου αν ο φραπές καταναλισκόταν παντού και πάντα με οποιασδήποτε συνθήκες θα έχανε το πρεστίζ του, θα εκλαϊκευόταν σε ελεεινό/ εξευτελιστικό σημείο.

Το χειμώνα στην Αγγλία χωρίς Freddo Espresso η αγαπημένη φράπα με κράτησε ζωντανό :p

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
01 Jun 2014 16:18 #145281 by Μάρκος Ασκανιάν
Από τη μέρα που σταμάτησα τη δουλειά σταμάτησα και τους φραπέδες. Η στομάχα μου ηρέμησε!!! Τώρα freddo cappuccino και Monster. :wink:

Adododo!!!

More
01 Jun 2014 20:28 #145288 by Μάνος Γρυπάρης
Μονο ενας Γρηγόρης Βούλγαρης θα μπορούσε να ανοίξει αυτό το topic! :cool:

Προσωπικά έπινα φραπέ τον καιρό της σχολής. Μετά οι καφέδες κόπηκαν γενικώς και συνέχισα με τσάι.

Τελευταία απόπειρα δημιουργίας φραπέ ήταν στον Παντελή όταν κάναμε το walkthrough του Watch Dogs. Πραγματικά την εμπειρία αυτή θα ήθελε να την ξεχάσει. Έβαλα μισό φακελάκι Jacobs και το κούνησα καλύπτοντας σέικερ χωρίς καπάκι, με το πάνω μέρος ενός βάζου (μόντα). Μισή τζούρα μετά μου το έδωσε πίσω όπως ήταν. :ekpliksi:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jun 2014 21:06 #145289 by Κώστας Προμπονάς
Και εγω παλια επινα φραπε αλλά μία μέρα πρόσεξα ότι έτρεμαν τα δακτυλα μου πανω στο τιμονι όπως οδηγούσα, ανώ ήμουν σε τελείως ήρεμη κατάσταση. Έκανα ένα πείραμα λοιπόν και άρχισα να πινω ελληνικό η εσπρέσο και το θέμα λύθηκε ως δια μαγείας. Από αρκετά μεγάλη εμπειρία σε προηγούμενη δουλειά, γνωρίζω ότι ισχύει το ότι νες (=φραπέ) είναι ο χειρότερος καφές από άποψη ποιότητας, αφού δεν φιλτράρεται καθόλου, εν ολίγης "τα πινεις ολα".

Και αυτό μου έφερε στο μυαλό το εξης: θυμαμαι όταν υπηρετούσα στο ναυτικό στο Α/Γ Οινούσαι, υπήρχε ένας ανθυπασπιστης που την είχε δει "λόρδος" και ξύπναγε επανειλημένα τον καμαρώτο αξιωματικών να του κάνει φραπέ στις 3 τα ξημερώματα κλπ. Τότε έμαθα την έννοια του "καραβίσιου". Μεχρι να του τον πάει ο ναύτης στο δωμάτιο του, μάζευε ο καφές ότι "πόσιμο" υπηρχε μεσα στο πλοίο (συμπεριλαμβανομένων διάφορων body fluids :-) )

More
01 Jun 2014 22:50 #145297 by Κοσμάς Κ. Φλωρής

Misfit wrote: (συμπεριλαμβανομένων διάφορων body fluids :-) )

:o

More
04 Jun 2014 00:58 #145361 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Φραπές

HourFiend wrote:

Ο φραπές δεν πίνεται τον χειμώνα..

ετσι!

More
24 Jul 2014 16:09 #147016 by duke
Replied by duke on topic Φραπές
Ο φραπες για να γινει θελει βζουν
Αλλιος ειναι ιεροσυλία xD