Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gunnar glasses

More
31 Mar 2012 21:44 #106363 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Τον τελευταίο καιρό έχω φοβερό πρόβλημα με τα μάτια μου. Όποτε κάθομαι στον υπολογιστή η παίζω παιχνίδια, μετά απο μερικές ώρες μου προκαλείται κάψιμο, θολούρα, δυσκολία στην εστίαση και πονοκεφάλοι.Το αποτέλεσμα είναι σχεδών κάθε μέρα να κοιμάμαι ξεθεωμένος και με ένα κεφάλι χάλια, ακόμα και μετά την επίσκεψη μου σε οφθαλμίατρο και την αγορά νέων γυαλιων.

Πρίν απο μερικές μέρες καθώς κοίταζα στο internet μου πετάχτηκε απο το πουθενά μια διαφήμηση για την εταιρία Gunnar, η οποιά φτιάχνει ειδικά γυαλία με φακούς που κρατουν την ακτινοβολία απο τις οθόνες, προστατεύωντας τα μάτια και κρατώντας τα ξεκούραστα.

www.gunnars.com/

Τώρα εφόσον ρύθμισα το πρόβλημα των ματιών μου και οι πόνοι παραμένουν, σκεφτόμουν μήπως η αιτία πίσω από τη αυτό το βασανιστήριο δεν είναι η υπερμετρωπία μου, αλλά η ακτινοβολία αυτή.

Σκέφτομαι να κοιτάξω το θέμα,μιας και ψάχνοντας στο internet βλέπω πολλά θετικά σχόλια για τα γυαλιά.Εσείς τι λέτε? Αξίζει να ψάξω?Έχετε ακούσει για τα γυαλιά η κάποια εναλλακτική επιλογή που να υπάρχει και στην Ελλάδα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2012 22:20 #106364 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μην παίξεις παιχνίδια και μην κάτσεις μπροστά από pc για μια βδομάδα για να δεις αν σταματήσουν οι πονοκέφαλοι.Δεν είναι αδύνατο.Σε ότι αφορά το gaming,καλό είναι να παίζεις 1-1,5 ώρα και να κάνεις ένα μισάωρο διάλειμμα.

More
31 Mar 2012 23:49 #106366 by Άγγελος Φασούλης
Πάρε φίλτρο για την οθόνη του pc.

More
01 Apr 2012 04:08 #106367 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα για ποια ακτινοβολιά μιλαμε; Αυτή δεν εξαλήφθηκε με τον ερχομο των LCD οθονων;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Apr 2012 11:06 #106368 by Παναγιώτης Σεντουκάς

BigBoss wrote: Μα για ποια ακτινοβολιά μιλαμε; Αυτή δεν εξαλήφθηκε με τον ερχομο των LCD οθονων;

και εγώ αυτό σκέφτηκα, το πιθανότερο είναι να εννοεί τα δυνατά φώτα των οθονών.

draginfable wrote: Πάρε φίλτρο για την οθόνη του pc.

βγαίνουνε και για τις καινούριες οθόνες ? νόμιζα ότι ήταν μόνο για τα κουτιά.

More
01 Apr 2012 11:49 #106371 by Άγγελος Φασούλης
Βγαίνουν screen protectors τα οποία μειώνουν σημαντικά το glare της οθόνης. Οπότε άμα είσαι σε δωμάτιο που χτυπάει ο ήλιος ή δυνατά φώτα δεν θα σε τυφλώνει από την οθόνη.

www.globalsources.com/gsol/I/TV-screen/p/sm/1048898430.htm

More
01 Apr 2012 12:39 #106374 by Βασίλης Σπετσιέρης
Πριν από κανένα χρόνο,είχα παρόμοιο πρόβλημα.''Κἀψιμο'' στο μάτι και πόνος στο αριστερό μπροστινό σημείο του κεφαλιού.Θέμα εστἰασης ήταν για μένα.Ξέκοψα το μαραθώνιο gaming και πήρα και ένα μεγαλύτερο usb καλώδιο για να παίζω ps3 από μακρινή απόσταση και όχι από το μισό μέτρο.

More
01 Apr 2012 17:38 #106387 by Παναγιώτης Σεντουκάς

draginfable wrote: Βγαίνουν screen protectors τα οποία μειώνουν σημαντικά το glare της οθόνης. Οπότε άμα είσαι σε δωμάτιο που χτυπάει ο ήλιος ή δυνατά φώτα δεν θα σε τυφλώνει από την οθόνη.

www.globalsources.com/gsol/I/TV-screen/p/sm/1048898430.htm

ωραίος.θα το κοιτάξω.λογικά θα τα έχουνε στους συνήθης υπόπτους, αλλιώς θα πάρω απ το ινυερνετ

Sephiroth25 wrote: Πριν από κανένα χρόνο,είχα παρόμοιο πρόβλημα.''Κἀψιμο'' στο μάτι και πόνος στο αριστερό μπροστινό σημείο του κεφαλιού.Θέμα εστἰασης ήταν για μένα.Ξέκοψα το μαραθώνιο gaming και πήρα και ένα μεγαλύτερο usb καλώδιο για να παίζω ps3 από μακρινή απόσταση και όχι από το μισό μέτρο.

καλα αυτό δουλευει και για μενα (τουλάχιστων για κανα τριωρο)

επίσης, Y U NO Wireless ? :icon what:

More
01 Apr 2012 18:17 #106390 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ναι αλλά μετά από 6 χρόνια χρήσης δεν κρατάει και πολύ το wireless.....

More
01 Apr 2012 18:22 #106391 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Sephiroth25 wrote: Ναι αλλά μετά από 6 χρόνια χρησιμοποίησης δεν κρατάει και πολύ το wireless.....

αν σε διαφέρει υπάρχει τρόπος να αλλάξεις μπαταρία στο χειριστήριο.