Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gunnar glasses

More
06 May 2013 00:47 #123851 by George
Replied by George on topic Gunnar glasses

Devilhunter_PS wrote: Πρίν απο μερικές μέρες καθώς κοίταζα στο internet μου πετάχτηκε απο το πουθενά μια διαφήμηση για την εταιρία Gunnar, η οποιά φτιάχνει ειδικά γυαλία με φακούς που κρατουν την ακτινοβολία απο τις οθόνες, προστατεύωντας τα μάτια και κρατώντας τα ξεκούραστα.

www.gunnars.com/

Τώρα εφόσον ρύθμισα το πρόβλημα των ματιών μου και οι πόνοι παραμένουν, σκεφτόμουν μήπως η αιτία πίσω από τη αυτό το βασανιστήριο δεν είναι η υπερμετρωπία μου, αλλά η ακτινοβολία αυτή.

Σκέφτομαι να κοιτάξω το θέμα,μιας και ψάχνοντας στο internet βλέπω πολλά θετικά σχόλια για τα γυαλιά.Εσείς τι λέτε? Αξίζει να ψάξω?Έχετε ακούσει για τα γυαλιά η κάποια εναλλακτική επιλογή που να υπάρχει και στην Ελλάδα?

Παιδιά για όσους ενδιαφέρονται, τα Gunnars είναι πλέον διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στο www.gunnars.com.cy

Υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα Advanced Gaming & Computer Eyewear

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Sep 2014 02:27 #149781 by Yiannis Chrys
Replied by Yiannis Chrys on topic Gunnar glasses

Devilhunter_PS wrote: Τον τελευταίο καιρό έχω φοβερό πρόβλημα με τα μάτια μου. Όποτε κάθομαι στον υπολογιστή η παίζω παιχνίδια, μετά απο μερικές ώρες μου προκαλείται κάψιμο, θολούρα, δυσκολία στην εστίαση και πονοκεφάλοι.Το αποτέλεσμα είναι σχεδών κάθε μέρα να κοιμάμαι ξεθεωμένος και με ένα κεφάλι χάλια, ακόμα και μετά την επίσκεψη μου σε οφθαλμίατρο και την αγορά νέων γυαλιων.

Πρίν απο μερικές μέρες καθώς κοίταζα στο internet μου πετάχτηκε απο το πουθενά μια διαφήμηση για την εταιρία Gunnar, η οποιά φτιάχνει ειδικά γυαλία με φακούς που κρατουν την ακτινοβολία απο τις οθόνες, προστατεύωντας τα μάτια και κρατώντας τα ξεκούραστα.

www.gunnars.com/

Τώρα εφόσον ρύθμισα το πρόβλημα των ματιών μου και οι πόνοι παραμένουν, σκεφτόμουν μήπως η αιτία πίσω από τη αυτό το βασανιστήριο δεν είναι η υπερμετρωπία μου, αλλά η ακτινοβολία αυτή.

Σκέφτομαι να κοιτάξω το θέμα,μιας και ψάχνοντας στο internet βλέπω πολλά θετικά σχόλια για τα γυαλιά.Εσείς τι λέτε? Αξίζει να ψάξω?Έχετε ακούσει για τα γυαλιά η κάποια εναλλακτική επιλογή που να υπάρχει και στην Ελλάδα?

Ήθελα να σας ενημερώσω οτι η Gunnar Optiks έχει πλέον επίσημο αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή στήνεται το δίκτυο πωλήσεων και θα μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα GUNNAR σύντομα στην Ελληνική Αγορά επίσημα. Περισσότερες πληροφορίες στο info@gunnars-greece.com και στο www.gunnars-greece.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.