Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

συμβουλή για νέο υπολογιστη

More
23 Dec 2011 14:50 #103166 by Ανδρέας Γρυπάρης
Z68 δεν αξίζει, δεν έχει αρκετές sata III υποδοχές και πάσχει σε πολλά θέματα, και ο επεξεργαστής ο i5 είναι κατώτερος από τον καινούριο AMD FX.(και πολύ ακριβότερος)
οπότε ξέχνα το! πάρε 1-1 τα link που έχω πάνω και κάνε τα προσθήκη στο καλάθι για να βγεί.
Υ.Γ. Η παρόν σειρά i5 είναι προς κατάργηση (σταδιακά) λόγω του invy bridge που θα βγει σε λίγο καιρό, το AM3+ θα υποστηρίζεται μέχρι να βγει η DDR4 (οπότε σε intel θα έτρωγες φόλα αν ήθελες να κάνεις update μετά)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2011 15:24 #103167 by GRG7
το θεμα με το μουλτιραμα ειναι οτι τους εχω στειλει μηνυμα εδω και 1 μερα για το πως θα τους στειλω τους σκληρους και τον εισαγωγεα cd και απαντηση ακομα περιμενω.

More
23 Dec 2011 23:27 #103189 by GRG7
και το χα σε εκτιμηση το μουλτιραμα.τουλαχιστον τα παιδια απο το μανατζερ απαντανε γρηγορα και αναλυτικα στα μηνυματα.

More
24 Dec 2011 01:28 #103194 by Ανδρέας Γρυπάρης

More
30 Dec 2011 23:26 #103368 by GRG7
υστερα απο μια περιηγηση στο ιντερνετ,εψαξα λιγο το eshop,και απο οτι ειδα μπορουν και συναρμολογουν υπολογιστες.μηπως ειναι προτιμοτερο να απευθυνθω σε μια λυση απο εκει,που εχει ολα τα προιοντα στη συναρμολογηση η ακομα και να αγορασω εναν δικος τους ετοιμο?

More
31 Dec 2011 10:50 #103376 by Θοδωρής Κώτσελας

GRG7 wrote: υστερα απο μια περιηγηση στο ιντερνετ,εψαξα λιγο το eshop,και απο οτι ειδα μπορουν και συναρμολογουν υπολογιστες.μηπως ειναι προτιμοτερο να απευθυνθω σε μια λυση απο εκει,που εχει ολα τα προιοντα στη συναρμολογηση η ακομα και να αγορασω εναν δικος τους ετοιμο?

φιλε εγω εχω εναν ετοιμο απο το eshop και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.παιζω ολα τα games με full ρυθμισεις και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα :D :D

More
31 Dec 2011 12:34 #103382 by Ανδρέας Γρυπάρης
το e-shop κουβεντιάζεται εδώ και καιρό για πτώχευση, και από τιμές δεν είναι και το καλύτερο. Δεν θα το πρότεινα, το mgmanager που είχα γράψει ποιο πάνω για ποιο λόγο δεν σε καλύπτει; :S

More
01 Jan 2012 12:50 #103405 by GRG7
δεν εχω καποιο προβλημα με το καταστημα προς θεου.
αλλα πες οτι κατα δεν παει καλα με τον υπολογιστη πρεπει να τραβολογιεμαι εως εκει περα.