Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

συμβουλή για νέο υπολογιστη

More
10 Oct 2011 18:25 #99986 by Γιάννος Γεωργαντάς
συμφωνω απολυτα με τον Ζακ.. το Haf ουτε εμενα μου αρεσει απο εμφανιση, αλλα οι κριτικες λενε οτι ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του
Μια συντομη ματια που εριξα στο ιντερνετ, για λιγα παραπανω χρηματα απο τα 150, ειναι αυτο εδω www.techradar.com/reviews/pc-mac ... 099/review
Ειναι ο μικρος αδερφος του 800, ενα κουτι που βγηκε εξαιρετικο. Παρ'ολα αυτα, ειναι παλι full tower, δηλαδη εχει απλετο χωρο, ειναι φουλ αλουμινιο, και εχει πολυ λιτο, αλλα ωραιο νομιζω, στυλ. Το μονο θεμα ειναι οτι ισως δεν το βρεις ευκολα στην ελληνικη αγορα.. εγω δεν το βρηκα, αλλα δεν εψαξα και παρα πολυ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2011 18:57 #99991 by GRG7
το θεμα ειναι οτι ρε παιδες,προσπαθω να ριξω την τιμη για να μου μεινει και κατι απο το μπατζετ που εχω για να παρω και κανενα game.

More
28 Oct 2011 02:46 #100762 by Γιώργος Λόλας
GRG7 και με ένα κουτί των 30-50€ θα είσαι καρακομπλέ :)

Thermaltake V3 Black Edition VL80001W2Z Middle Tower 43€
CoolerMaster Elite 430 Black Case 45€

Επίσης, αν το budget σου δε στο επιτρέπει, μπορείς να αφαιρέσεις και τον SSD (-120€) και να βάλεις αργότερα. Βέβαια να ξέρεις, διαφορά στα games δε θα δεις. Μικρότερα loadings θα σου προσφέρει ο SSD και τίποτα άλλο.

More
28 Oct 2011 18:45 #100811 by Ανδρέας Γρυπάρης
Από κουτί ας κόψει, αλλά από SSD με τίποτα, ας μείνει με το παλιό PC αν το πάμε έτσι. Είναι εντελώς άλλη αίσθηση να έχεις SSD και να μην περιμένεις καθόλου ούτε στο boot ούτε σε οτιδήποτε γενικά.

More
28 Oct 2011 19:23 #100815 by Γιώργος Λόλας
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση ενός υπολογιστή με SSD είναι πολύ μπροστά. Εμένα όμως δε με νοιάζει αν το PC μου κάνει 0.1 seconds ή 30 seconds να ανοίξει. Από την στιγμή που δε θα δω διαφορά στην απόδοση των παιχνιδιών πέρα από το μικρότερο loading, δε θα βάλω SSD. Τώρα, αν ένα παιχνίδι φορτώνει δεδομένα πιο γρήγορα με έναν SSD, δεν είναι πρόβλημα δίσκου, αλλά προχειρότητα στο development. Σε θέματα παραγωγικότητας επίσης δεν έχω πρόβλημα, γιατί έχω μάθει στους HDD. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τιτανοταιράστια excel και δε θα κάνω κάποια τρελή δουλειά στο PC μου.

Θα παίξω games, θα δω καμιά σειρά/ταινία. θα γράψω κείμενα στο Word και θα μπω στο internet. Κάποιος που ασχολείται και με άλλα πράγματα, ας πάρει SSD και καλά θα κάνει :)

Το σίγουρο είναι ότι μόλις κάποιος βάλει SSD στον υπολογιστή του, δε θα θέλει να γυρίσει πίσω, αλλά δε θα το κάνει για το gaming. Θα το κάνει για πολλά άλλα εκτός από αυτό.

More
18 Dec 2011 01:15 #102937 by GRG7
ελπιζω τωρα στην αγορα των χριστουγεννων να εχουν πεσει λιγο οι τιμες για να παρω οσο το δυνατον καλυτερο υπολογιστη

More
18 Dec 2011 06:03 #102941 by Γιάννης Μπόκας
Πάντως εγώ άλλαξα γνώμη για τους SSD. Τους είδα και στην πράξη και έμεινα...

Δείτε πως φορτώνει το Lineage II με SSD:

[youtube:w9wkkurb]
[/youtube:w9wkkurb]

More
18 Dec 2011 11:56 #102944 by Παύλος Ζήκας
Αν δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και τελικά θα πάρεις Turbo X σίγουρα πάρε τον Cerberus καθώς έχει και καλύτερο επεξεργαστή.
Όσον αφορά το θέμα του σκληρού ένας SSD σίγουρα είναι καλύτερος αλλά αν δεν σε νοιάζει το loading είσαι οκ.

Αυτό που μου φαίνεται παράλογο με τους HDD είναι γιατί όλοι που βγαίνουν τώρα είναι από 1TB και πάνω. Δηλαδή ο gamer που ξέρει από pc θέλει ΤΟΣΟ πολύ χώρο για παιχνίδια-ταινίες; Ας φροντίσουν στην ίδια τιμή να είναι πιο γρήγοροι και με λιγότερη χωρητικότητα. Εγώ έχω εδώ και ένα εξάμηνο έναν με 1TB και το max που έχω γεμίσει είναι 250G και κατεβάζω πολύ πράμα, ότι δεν θέλω το σβήνω. Άμα φουλάρεις τον σκληρό λογικό είναι να σέρνεται μετά.

More
18 Dec 2011 17:46 #102954 by GRG7
κοιταχτε,σιγουρα δεν προκειται να παρω τουρμπο εξ.
πιθανον θα παω στην συνθεση που ειχε κανει ο φιλος ποκεμον.θα ριξω λιγο την ποιοτητα στο κουτι,γιατι 260 ειναι πολλα για μενα.αλλα οσον αφορα την εμφανιση που ειπατε,εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου η εξωτερικη εμφανιση του υπολογιστη,το μονο που με νοιαζει ειναι η αποδοση του.

More
18 Dec 2011 19:54 #102956 by Ανδρέας Γρυπάρης
γράφω από την αρχή σύνθεση με όριο 1000Ε

AMD FX 8120 - 196.9E με 217,25Ε (208.90E = multirama)
Asus SaberTooth 990FX - 145.96E με 211Ε (161.89 = multirama)
Kingston HyperX blu KHX1333C9D3B1/4G - 4 GB - Μνήμη RAM - DDR3 - 24.5Ε (ποσότητα = 4, multirama) = 98E
Akasa VenomToxic - 118.99E (multirama)
Antec High Current Gamer HCG-520 - 75.99E (multirama)
PowerColor Radeon HD 6870 - 1 GB - 168.99E (multirama)
Corsair Force Series GT 60GB SATA 3 6Gb/s - 117.03E (MG manager)
Samsung SH-222AB - DVD Drives - ±R DL - Serial ATA - 21Ε (multirama)
Akasa NERO V2 AK-CC4006SP01 - 34Ε (multirama)
Σύνολο : 1004,79Ευρώ

Να αγοράσεις τον SSD από το MG manager και να τους τον πας στα multirama λέγοντας : θέλω να μου φτιάξετε νέο PC αλλά να κοιτάξετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να φέρετε κάνα SSD της προκοπής στο κατάστημά σας γιατί δεν βλέπω να έχετε πρόοδο!

Καλό το multirama από τιμές αλλά από ποικιλία SSD πιάνουν πάτο.

x_yannis wrote: Πάντως εγώ άλλαξα γνώμη για τους SSD. Τους είδα και στην πράξη και έμεινα...

Δείτε πως φορτώνει το Lineage II με SSD:

όταν εγώ μίλαγα εσείς με γράφατε, επιμένατε σε HDD, τώρα είδατε ότι έχω και δίκιο :wink: