Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κρατήστε το PC σας σε φόρμα

More
24 Feb 2011 17:40 #90307 by Γιάννης Παναγιωτίδης
παιδιά έχω 1 TB σκληρό και τώρα μου μείνανε μόλις 200 GB απο αυτά και ο υπολογιστής έχει γίνει πολύ πιο αργός. Αλλά είχα κάνει partition τον σκληρό και έτσι μπορώ να κάνω φορματ μόνο το κομμάτι εκείνο αλλά δεν ξέρω αν θα λύσει αυτό τα προβλήματα. Εκεί έχω μόνο μερικούς drivers και τα windows. Τα άλλα 600 GB που είναι πιασμένα είναι στον άλλο "εικονικό" σκληρό. Θα βοηθήσει το φορματ ή θα βοηθούσε πολύ περισσότερο αν έκανα και στο άλλο? Απλά δεν θέλω να χάσω μερικά αρχεία...
Επίσης θα μπορούσε μια πολύ δυνατή πίεση αέρα να χαλάσει τον υπολογιστή?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2011 18:04 #90308 by Ιβάν
Παίρνεις έναν εξωτερικό σκληρό και κάνεις backup τα αρχεία που θεωρείς σημαντικότερα. Όσο για την μεγάλη πίεση, και βέβαια θα χαλάσει! Μπορεί να σπάσει και κανένα ανεμιστηράκι, ανάλογα όμως τι εννοείς "δυνατή".

More
24 Feb 2011 18:09 #90309 by Γιάννης Παναγιωτίδης
σωστά δεν το εξήγησα καλά. Ας πούμε σε ένα βενζινάδικο εκείνο το μηχάνημα με την πίεση αέρα θα έκανε καλή δουλειά? Γιατί το πιστολάκι μαλλιών της μητέρας μου δεν νομίζω να κάνει δουλειά.

More
24 Feb 2011 18:29 #90310 by Ιβάν

IloveGames wrote: σωστά δεν το εξήγησα καλά. Ας πούμε σε ένα βενζινάδικο εκείνο το μηχάνημα με την πίεση αέρα θα έκανε καλή δουλειά? Γιατί το πιστολάκι μαλλιών της μητέρας μου δεν νομίζω να κάνει δουλειά.

Τι λες ρε νούμερο τρελάθηκες? :lol: Σου περισσεύουν λεφτά και δεν ξέρεις που να τα χαλάσεις? Αυτό το μηχάνημα έχει πολύ δυνατή πίεση αέρα, θα φύγει το tower χιλιόμετρα μακριά, με λίγα λόγια θα το κάνει κομματάκια! Χρειάζεσαι κάτι που να είναι λίγο (!) πιο δυνατό απ' το πιστολάκι, αλλιώς θα ψάχνεις τα κομματάκια. Ή καν' το με την σκούπα αλλά όχι στο τέρμα.

More
24 Feb 2011 18:59 #90311 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Alcatraz wrote:

IloveGames wrote: σωστά δεν το εξήγησα καλά. Ας πούμε σε ένα βενζινάδικο εκείνο το μηχάνημα με την πίεση αέρα θα έκανε καλή δουλειά? Γιατί το πιστολάκι μαλλιών της μητέρας μου δεν νομίζω να κάνει δουλειά.

Τι λες ρε νούμερο τρελάθηκες? :lol: Σου περισσεύουν λεφτά και δεν ξέρεις που να τα χαλάσεις? Αυτό το μηχάνημα έχει πολύ δυνατή πίεση αέρα, θα φύγει το tower χιλιόμετρα μακριά, με λίγα λόγια θα το κάνει κομματάκια! Χρειάζεσαι κάτι που να είναι λίγο (!) πιο δυνατό απ' το πιστολάκι, αλλιώς θα ψάχνεις τα κομματάκια. Ή καν' το με την σκούπα αλλά όχι στο τέρμα.

οκ! μου το είπε φίλος και του είπα τρελάθηκες και μου έριξε ένα παράξενο βλέμμα οπότε λέω καλύτερα να ρωτήσω εδώ. έχεις να προτείνεις τίποτα από κανένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα? Γιατί δεν έχω ιδέα με τι να το κάνω. Η σκούπα φυσάει προς τα μέσα :P θα βοηθούσε αυτό?

More
24 Feb 2011 19:45 #90312 by Ιβάν
Η σκούπα θα μαζέψει όλη την σκόνη οπότε μια χαρά (πιστεύω) πως θα κάνει την δουλειά του αυτό. Θα πας σε οποιοδήποτε μαγαζί που πουλάει εξαρτήματα για PC ή σε κανέναν ειδικό που γνωρίζεις και θα τους ζητήσεις ένα ηλεκτρικό φυσηστήρι με φίλτρο. Γύρω στα 30€ έχει αυτό.

More
24 Feb 2011 20:15 #90319 by Γιώργος Λόλας
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σκούπα, αλλά πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ή να αγοράσεις ένα ειδικό μηχάνημα, όπως είπε ο Alcatraz.

More
24 Feb 2011 20:35 #90320 by rafor
Κοιτα, εγω το εχω καθαρισει αρκετες φορες με σκουπα..Συμπερασμα?Δεν μπορει να κανει και πολλα.Παρε μια κανη με πεπιεσμενο αερα για καρτα γραφικων κλπ, κανενα πινελακι οπως μας προτεινε και ο geololj και αμα θες για τις σκονες που πεφτουν κατω ενα πανι(αυτο κανω παντα)