Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Πολυ χρησιμο πραγματικα!Αλλα θελει να φας παρα πολυ ωρα απ' οτι καταλαβα για να καθαρισεις ολοκληρο το tower.Επισης αντι-στατικο βραχιολακι μηπως ξερεις που μπορω να βρω?
christos13 wrote: Εγω ανοιξα το pc και καθαρισα την ψυχτρα (δυστηχως δεν καταφερα να την βγαλω γιατι ειναι πολι μεγαλη και οι βιδες ειναι σε δισπροσιτο σημειο), την καρτα γραφικων, τις ραμ και γενικα πηρα τα πολλα πολλα απο το υπολοιπο....χρησιμοποιησα πινελο και πιστολακι για τα μαλλια
Βάζεις ταινία ή κάτι ανάμεσα!rafor wrote: Καλα ρε Alcatraz, πλακα μας κανεις?Αμα εχεις ενα πιστολακι(για τα μαλλια) σιγουρα θα εχει κουμπι.Τωρα παλι στο θεμα μας, αντισταστικο βραχιολακι εχω δει με βυσμα, που μπαινει κανονικα στην πριζα. Τα ανεμηστηρακια πως μπορουμε να τα συγκρατουμε, ωστε να μην γυριζουν???
Alcatraz wrote:
Βάζεις ταινία ή κάτι ανάμεσα!rafor wrote: Καλα ρε Alcatraz, πλακα μας κανεις?Αμα εχεις ενα πιστολακι(για τα μαλλια) σιγουρα θα εχει κουμπι.Τωρα παλι στο θεμα μας, αντισταστικο βραχιολακι εχω δει με βυσμα, που μπαινει κανονικα στην πριζα. Τα ανεμηστηρακια πως μπορουμε να τα συγκρατουμε, ωστε να μην γυριζουν???
Nikolis wrote: Η τακτική του πατέρα μου είναι καλύτερη. Ανεβάζει τα pc στην ταράτσα, βγάζει τη γουρούνα-κομπρεσέρ που έχουμε και φυσάει τα pc. Φημολογείται πως αυτή η τακτική ευθύνεται εν μέρη για το νέφος.