Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κρατήστε το PC σας σε φόρμα

More
22 Feb 2011 20:59 #90215 by Γιώργος Λόλας
Παιδιά ζητώ συγγνώμη που άργησε το δεύτερο μέρος, ήμουν άρρωστος. Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας στο παρακάτω link.

Κρατήστε το PC σας σε φόρμα (Μέρος Β’)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Feb 2011 07:26 #90227 by rafor
Πολυ χρησιμο πραγματικα!Αλλα θελει να φας παρα πολυ ωρα απ' οτι καταλαβα για να καθαρισεις ολοκληρο το tower.Επισης αντι-στατικο βραχιολακι μηπως ξερεις που μπορω να βρω?

More
23 Feb 2011 16:59 #90253 by Γιώργος Λόλας

rafor wrote: Πολυ χρησιμο πραγματικα!Αλλα θελει να φας παρα πολυ ωρα απ' οτι καταλαβα για να καθαρισεις ολοκληρο το tower.Επισης αντι-στατικο βραχιολακι μηπως ξερεις που μπορω να βρω?

Χρειάζεσαι αρκετή ώρα για να καθαρίσεις όλα τα εξαρτήματα και το tower, αλλά αξίζει :)
Δεν είναι μόνο θέμα καθαριότητας, αλλά και επιδόσεων. Ειδικά τα ανεμιστηράκια όταν μαζεύουν πολύ σκόνη δεν μπορούν να ψύξουν σωστά τα υποσυστήματα με αποτέλεσμα να κολλάει όλο το pc.

Αντιστατικό βραχιόλι μπορείς να βρεις σε μαγαζιά που πουλάνε hardware υπολογιστών. Αν δεν έχουν ετοιμοπαράδοτο, ζήτησε τους να σου φέρουν ένα. Κοστίζει 5-10 ευρώ. Το καλώδιο που έχει πάνω του το συνδέεις σε μία γείωση. Αν δεν βρεις βραχιολάκι, αγόρασε πλαστικά γάντια (όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι γιατροί).

Εδώ βρήκα ένα , αλλά δε ξέρω αν σε συμφέρει να πληρώνεις και μεταφορικά έξοδα. Ρώτησε σε κανένα μαγαζί στην γειτονιά σου.

More
23 Feb 2011 18:23 #90260 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
Εγω ανοιξα το pc και καθαρισα την ψυχτρα (δυστηχως δεν καταφερα να την βγαλω γιατι ειναι πολι μεγαλη και οι βιδες ειναι σε δισπροσιτο σημειο), την καρτα γραφικων, τις ραμ και γενικα πηρα τα πολλα πολλα απο το υπολοιπο....χρησιμοποιησα πινελο και πιστολακι για τα μαλλια :P

More
23 Feb 2011 23:35 #90268 by Γιώργος Λόλας

christos13 wrote: Εγω ανοιξα το pc και καθαρισα την ψυχτρα (δυστηχως δεν καταφερα να την βγαλω γιατι ειναι πολι μεγαλη και οι βιδες ειναι σε δισπροσιτο σημειο), την καρτα γραφικων, τις ραμ και γενικα πηρα τα πολλα πολλα απο το υπολοιπο....χρησιμοποιησα πινελο και πιστολακι για τα μαλλια :P

Και το πιστολάκι μια χαρά κάνει την δουλειά του αρκεί να βγάζει κρύο αέρα και βεβαίως να "κολλήσεις" με ένα αντικείμενο τα ανεμιστηράκια για να μην γυρίζουν :)

More
24 Feb 2011 07:07 #90282 by Ιβάν
Και πως γίνετε το πιστολάκι να βγάζει κρύο αέρα?

More
24 Feb 2011 07:52 #90283 by rafor
Καλα ρε Alcatraz, πλακα μας κανεις?Αμα εχεις ενα πιστολακι(για τα μαλλια) σιγουρα θα εχει κουμπι.Τωρα παλι στο θεμα μας, αντισταστικο βραχιολακι εχω δει με βυσμα, που μπαινει κανονικα στην πριζα. Τα ανεμηστηρακια πως μπορουμε να τα συγκρατουμε, ωστε να μην γυριζουν???

More
24 Feb 2011 13:14 #90289 by Ιβάν

rafor wrote: Καλα ρε Alcatraz, πλακα μας κανεις?Αμα εχεις ενα πιστολακι(για τα μαλλια) σιγουρα θα εχει κουμπι.Τωρα παλι στο θεμα μας, αντισταστικο βραχιολακι εχω δει με βυσμα, που μπαινει κανονικα στην πριζα. Τα ανεμηστηρακια πως μπορουμε να τα συγκρατουμε, ωστε να μην γυριζουν???

Βάζεις ταινία ή κάτι ανάμεσα!

More
24 Feb 2011 13:32 #90290 by Νικολής Ασημάκης
Η τακτική του πατέρα μου είναι καλύτερη. Ανεβάζει τα pc στην ταράτσα, βγάζει τη γουρούνα-κομπρεσέρ που έχουμε και φυσάει τα pc. Φημολογείται πως αυτή η τακτική ευθύνεται εν μέρη για το νέφος. :P

More
24 Feb 2011 14:10 #90291 by Γιώργος Λόλας

Alcatraz wrote:

rafor wrote: Καλα ρε Alcatraz, πλακα μας κανεις?Αμα εχεις ενα πιστολακι(για τα μαλλια) σιγουρα θα εχει κουμπι.Τωρα παλι στο θεμα μας, αντισταστικο βραχιολακι εχω δει με βυσμα, που μπαινει κανονικα στην πριζα. Τα ανεμηστηρακια πως μπορουμε να τα συγκρατουμε, ωστε να μην γυριζουν???

Βάζεις ταινία ή κάτι ανάμεσα!

Εγώ προσωπικά βάζω ας πούμε ένα στυλό :P

Nikolis wrote: Η τακτική του πατέρα μου είναι καλύτερη. Ανεβάζει τα pc στην ταράτσα, βγάζει τη γουρούνα-κομπρεσέρ που έχουμε και φυσάει τα pc. Φημολογείται πως αυτή η τακτική ευθύνεται εν μέρη για το νέφος. :P

Χαχαχαχαχαχα

Κι εμείς στο μαγαζί κάτι τέτοιο κάναμε, αλλά λίγο ο βήχας, λίγο το νέφος που προκαλούσαμε στην γειτονιά, μας έβαλαν σε σκέψεις. Είχαμε φτάσει σε σημείο να φοράμε μάσκες και γυαλιά. Μόνο η δραματική μουσική έλειπε. :P