Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τρομερο lag σε pc

More
07 Nov 2010 12:25 #83631 by rafor
Τις τελευταιες μερες το pc μου σερνεται.Ειδικα στο internet ... και ολα αυτα, με σχετικα ανεβασμενες ενδειξεις στο CPU.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2010 12:29 #83632 by thanasis
Replied by thanasis on topic Τρομερο lag σε pc
format οπως θα ελεγε και ο BigBoss...Αυτο το ειχα παθει και εγω πριν καμια βδομαδα εκανα ενα format και ειμαι μαι χαρα τωρα.Μαλλον καποιος μικρο-ιος θα σε ενοχλει :mrgreen:

More
07 Nov 2010 12:30 #83633 by rafor
Replied by rafor on topic Τρομερο lag σε pc
Ελα ομως που δεν ξερω να κανω και τα windows ηταν...ξερεις εσυ!

More
07 Nov 2010 13:51 #83636 by thanasis
Replied by thanasis on topic Τρομερο lag σε pc
Δεν εχει σημασια αν τα windows ειναι.... :mrgreen: Νομιζω υπαρχει ενα σχετικο τοπικ στο πως να κανεις format.Αν οχι θα σου πει καπιος που θα ξερεις ακριβως γιατι δεν ειμαι σιγουρος εγω..

More
07 Nov 2010 14:06 #83637 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Vista εχεις;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Nov 2010 15:14 #83641 by rafor
Windows XP εχω.

More
07 Nov 2010 15:55 #83642 by reinko24
Replied by reinko24 on topic Τρομερο lag σε pc
Βασικά θα σου πρότεινα αν κάνεις format μετά να περάσεις τα 7 ultimate
είναι πολύ καλά και για τα καινούργεια games αλλά και εκμεταλεύοναται πλήρως το σύστημά σου! :roll:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
07 Nov 2010 16:19 #83645 by rafor
Και εγω σκεφτομουν να κανουν αυτη την κινηση, αλλα επειδη το pc ειναι παλιο, δεν ξερω εαν θα οφελησει..

More
08 Nov 2010 04:05 #83679 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Παρακάτω σου παραθέτω διάφορα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να ξεκολλήσεις τον H/Y σου. Πάρε τα και κανε τα με την σειρά που στα έγραψα ;) .

- Εφόσων το PC ειναι παλιο, δεν πιστεύω να βρεις καινουριους drivers που να λειτουργουν σωστα στα Win7.

- Scan με κανένα antivirus εκανες τον τελευταιο καιρο; Αν όχι για κανε ενα FULL Scan.

- Δοκίμασε πάντως να ρίξεις λίγο αέρα μεσα στο tower για να φύγει η σκόνη που σίγουρα έχει μαζευτεί μεσα.

- Κατέβασε το cc cleaner και κάνε ενα καθαρισμο και με αυτο.

-Κάνε και καμία ανασυγκρότηση στο δίσκο σου. [Για να το κάνεις αυτο πήγαινε O Υπολογιστής μου, κάνε δεξί κλικ πάνω στο δίσκο C:/ και πάτα εκεί που γράφει Εργαλεία. Απο εκει πατας το κουμπακι που εχει ανασυγκρότηση και θα σου ανοιξει ενα ακομη παραθυρο που απο εκει πατας πάλι ανασυγκροτηση. (Θα σου πάρει κάμποση ώρα) ]

- Πηγαινε Έναρξη -> Εκτέλεση, γράψε στο κουτακι msconfig και πάτα enter. Απο εκει θα σου βγει ενα παραθυρο με διαφορες καρτέλες. Εσυ επελεξε την προτελευταία που γράφει ''Εκκίνηση Στοιχείων" (ή σκέτο "Εκκίνηση" δεν θυμάμαι πως είναι ακριβώς στα XP). Εκει σου δείχνει ποια προγράμματα ανοιγουν με την εκκινηση των Windows. Αν βλέπεις κάποια που πιστεύεις οτι δεν τα χρειάζεσαι με το άνοιγμα του υπολογιστη καλό θα ήταν να τα αποεπιλέξεις. Προσεχε ομως μην βγάλεις κάποιο από τα αρχεια/προγράμματα που χρειάζονται για να ανοιξει ο υπολογιστης. Αφου τελειώσεις πάτα OK κανε μια επανεκκίνηση (Θα σου το ζητήσει και από μόνο του).

- Αν όλα τα αλλα αποτύχουν:

8@no$ wrote: format οπως θα ελεγε και ο BigBoss...

Αφού κάνεις backup ότι αρχεία θέλεις με το Nero, βάζεις το CD των Windows να κάνει εκκίνηση και στην αρχή σου λέει "Format" (Διαμόρφωση). Βάλε όμως κάποιον που να ξέρει από PC να το κάνει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2010 09:15 #83680 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Τρομερο lag σε pc
Συμφωνώ σε όλα αυτά που είπε ο Bo$$.+1 Έχω όμως να προσθέσω και κάτι. Όταν θα κάνεις ανασυγκρότηση μην κάνεις την ίδια βλακία που έκανα και εγώ και το τερματίσεις πρόωρα! Επίσης τώρα δεν θυμάμαι αν το έχουν τα XP αλλά τα 7 έχουν και καθαρισμό δίσκων... αν το βρεις μπορείς και να το κάνεις αυτό. Και θα σου πρότεινα στα "Προγράμματα" να διαγράψεις κάποια που δεν σου χρειάζονται. Καλό θα ήταν επίσης μετά από το κάθε ένα στοιχείο που πρότεινε ο Bo$$ να κανείς και επανεκκίνηση.