Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τρομερο lag σε pc

More
08 Nov 2010 11:02 #83684 by rafor
Replied by rafor on topic Τρομερο lag σε pc
Καταρχας ευχαριστω .Scan εχω κανει σε ολο τον σκληρο δισκο πριν 2 μερες.Το ccleaner το εχω και το χρησιμοποιω καθημερινα.Μια ανασυγκροτηση θα την ριξω!Επειτα αυτο με την εκκινηση, ειχα ουτοσιαλλως λιγα προγραμμα και κανενα δεν μπορουσα να βγαλω.Τελος ειχα ανοιξει το κουτι και οτι σκονη υπηρχε την πηρα με την ηλεκτρικη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2010 12:48 #83697 by thanasis
Replied by thanasis on topic Τρομερο lag σε pc
Προσεχε με την ηλεκτρικη σκουπα μην παρεις και καμια καρτα γραφικων μαζι μεσα :mrgreen: :mrgreen: Αυτο που κανω εγω συχνα παντως ειναι.Εχω αγορασει εναν εξωτερικο σκληρο και κραταω μεσα τα αγαπημενα μου προγραμματα,παιχνιδια κλπ οποτε κανω ενα formataki 5 λεπτακια :mrgreen: και ειμαι ετοιμος.Αυτο προτεινω.

More
08 Nov 2010 20:11 #83758 by rafor
Σου λεω ,δεν εχω cd με τα windows μου και δεν μπορω να κανω format...Επισης ατομο που να ξερει λιγακι δυσκολο.Εαν και απο χθες εχει μειωθει αρκετα!Βεβαια κανει και κανενα χαζο lag, αλλα μεχρι στιγμης παμε καλα!

Υ.Γ.:Ολα αυτα μετα την ανασυγκροτηση

More
08 Nov 2010 20:22 #83761 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αν γνωρίζεις που κόβουν εισιτήρια για την γαλέρα των πειρατών δοκίμασε να αντικαταστήσεις το cc cleaner με το Tune Up Utilities 2010.

UPDATE: Τωρα που το βλεπω λες οτι κολλάει το internet κυριως.. Μήπως χρησιμοποιεις IE ή Firefox? Αν ναι καιρος να αλλάξεις σε Google Chrome που είναι πολύ πιο γρήγορος...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2010 22:20 #83774 by rafor
Google Chrome εχω μπαμπη.Το θεμα ειναι οτι σε καποια σημεια που μπορει να ειμαι στο GW ή σε καμια στιγμη βαρεμαρας σε κανενα site για flash games, το CPU βαραει 80αρια και 90αρια ή η χρηση αρχειου σελιδοποιησης βαραει πολλα ΜΒ...