Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nod32 ή Smart Security 4?

Poll: Ποιον από τους δυο θα μου προτείνατε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nod32
4 57.1%
Smart Security 4
3 42.9%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
07 Oct 2010 19:21 #80802 by Γιωργος Βλαχος
το nod32 ειναι ενα μερος απο το smart security που ειναι η complete edition της eset...το nod32 ειναι η standard edition

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2010 21:49 #80820 by Aνέστης Αδαμίδης

Sotaneg wrote:

BigBoss wrote: Εγω ενα εχω να πω... Για να παρεις ιο ή θα κατεβάζεις τσοντες ή θα ψαχνεις στο net για σπασμενα προγραμματα... :mrgreen:

Νταξει μπορει να βαλεις κανενα usb απο κανενα "μολυσμενο" υπολογιστη και να κολλησεις.

Επισης μπορει να χεις καμια εξυπνη αδελφη και να πατησει το "Ειστε ο 999 νικητης" και να τρεχεις και να μην φτανεις... :D

Βασικά, ούτε τσόντες κατεβάζω σε στικάκι, ούτε σπασμένο πρόγραμμα του έβαλα. Ό,τι είναι να κατεβάσω το κατεβάζω στο PC και μετά το περνάω στο usb. Oύτε αυτό που λέει ο Sotaneg γίνεται, γιατί οι αδερφές τα άκουσαν από μένα για την συγκεκριμένη πατέντα και δεν πατάνε σε τέτοια link.

More
07 Oct 2010 23:09 #80824 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης

Alcatraz wrote: Για εξήγησε λίγο αυτό με τα packers, Ais.

Ευχαρίστως.
Λοιπόν εστω ότι γράφω ένα πρόγραμμα και θέλω είτε να μικρύνω το αρχείο είτε να κρύψω μέρος του απο γνωστούς καλοθελητές. Χρησιμοποιώ ένα packer είτε σε αρχεία dll είτε σε αρχεία .exe του προγραμματός μου. Σκέψου οτι ο packer είναι κάτι σαν το winrar μόνο που διατηρεί την επέκταση του αρχείου που εσύ θέλεις(δηλαδη το .dll παραμένει .dll and so on..)
Επειδη καποιοι απο αυτους χρησιμοποιουν ιδιαιτερα πολυπλοκες τεχνικές pack-αρισματος πρεπει να εχει και την αναλογη τεχνογνωσία ωστε να μπορέσεις να κάνεις unpack το .exe η .dll ωστε να μπορεσεις να παρεις το αρχικο.
Προφανως οι εταιρειες antivirus εχουν ανθρωπους να δουλευουν σε αυτο αλλα θελει χρονο και πολλη δουλεια.
Γι'αυτο για να αντιμετωπίσουν τετοιους packers χρησιμοποιουν signature scan(δηλαδη κανουν scan τα πρωτα byte του κωδικα του packer)..ομως οπως καταλαβαινεις αυτο θα κανει detect οποιοδηποτε προγραμμα χρησιμοποιει τον packer αυτο...Και αυτο δεν ειναι σωστο..
Ελπιζω να καταλαβες..

More
16 Oct 2010 14:09 #81767 by Antonis Kioseloglou
Το nod32 θα προτιμουσα γιατι δεν θα ηθελα να επιβαρυνω το pc μου.