Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Nod32 |
|
4 | 57.1% |
Smart Security 4 |
|
3 | 42.9% |
Total number of voters: 1 | |||
Only registered users can participate to this poll |
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Εφόσον το ss4 έχει και firewall δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω αυτό?
Το firewall τον windows μπορείς και να το απενεργοποιήσεις. Μια απορία έχω, τι εννοείτε "βαρύ"? Ότι πιάνει περισσότερο χώρο?TheReaper wrote: Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Το firewall που έχουν από μόνα τους τα windows είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά. Τώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο; Άσε που μπορεί να έρθουν σε "κόντρα" τα δύο firewall και το ένα να εμποδίζει τη λειτουργία του άλλου, αφού θα το θεωρεί ξένο.
Alcatraz wrote:
Το firewall τον windows μπορείς και να το απενεργοποιήσεις. Μια απορία έχω, τι εννοείτε "βαρύ"? Ότι πιάνει περισσότερο χώρο?TheReaper wrote: Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Το firewall που έχουν από μόνα τους τα windows είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά. Τώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο; Άσε που μπορεί να έρθουν σε "κόντρα" τα δύο firewall και το ένα να εμποδίζει τη λειτουργία του άλλου, αφού θα το θεωρεί ξένο.
Ε αυτό εννοώ. Πιάνει περισσότερο χώρο στο pc με αποτέλεσμα να μείνετε ο ελεύθερος χώρος. Κατάλαβα.TheReaper wrote: Όχι μόνο τον υπολογιστή, αλλά πες ότι θέλεις να δουλέψεις στο Movie Maker. Και αυτό θα δουλεύει πιο αργά. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη χώρου.