Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nod32 ή Smart Security 4?

Poll: Ποιον από τους δυο θα μου προτείνατε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nod32
4 57.1%
Smart Security 4
3 42.9%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
04 Oct 2010 23:07 #80517 by Ιβάν
Παιδιά βρίσκομαι σε δίλημα. Δεν ξέρω ποιο antivirus από τα δυο είναι καλύτερο. Πείτε μου σας παρακαλώ. Πειτε μου και ποια διαφορά έχουν αυτοί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2010 00:20 #80528 by Aνέστης Αδαμίδης
Aπ' όσο γνωρίζω, είναι και τα δύο προϊόντα της ESET, οπότε θα κάνουν ουσιαστικά την ίδια δουλειά. Πάντως εγώ προτείνω το nod32 μιας και είναι αξία πλέον και πιο αξιόπιστο κατά την άποψή μου. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη. Εγώ αυτό σου προτείνω.

More
05 Oct 2010 00:36 #80534 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα το ιδιο ειναι και τα 2. Το δεύτερο απλως αν δεν κάνω λαθος εχει και firewall.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Oct 2010 07:31 #80536 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Nod32 ή Smart Security 4?
Εφόσον το ss4 έχει και firewall δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω αυτό?

More
05 Oct 2010 07:32 #80537 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Εφόσον το ss4 έχει και firewall δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω αυτό?

Ειναι πιο βαρυ. Το firewall των windows κανει μια χαρα την δουλεια του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Oct 2010 14:33 #80557 by Aνέστης Αδαμίδης
Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Το firewall που έχουν από μόνα τους τα windows είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά. Τώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο; Άσε που μπορεί να έρθουν σε "κόντρα" τα δύο firewall και το ένα να εμποδίζει τη λειτουργία του άλλου, αφού θα το θεωρεί ξένο.

More
05 Oct 2010 14:38 #80559 by Ιβάν

TheReaper wrote: Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Το firewall που έχουν από μόνα τους τα windows είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά. Τώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο; Άσε που μπορεί να έρθουν σε "κόντρα" τα δύο firewall και το ένα να εμποδίζει τη λειτουργία του άλλου, αφού θα το θεωρεί ξένο.

Το firewall τον windows μπορείς και να το απενεργοποιήσεις. Μια απορία έχω, τι εννοείτε "βαρύ"? Ότι πιάνει περισσότερο χώρο?

More
05 Oct 2010 14:40 #80561 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Nod32 ή Smart Security 4?

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Το firewall που έχουν από μόνα τους τα windows είναι αρκετό για να κάνει τη δουλειά. Τώρα, τι να το κάνεις το δεύτερο; Άσε που μπορεί να έρθουν σε "κόντρα" τα δύο firewall και το ένα να εμποδίζει τη λειτουργία του άλλου, αφού θα το θεωρεί ξένο.

Το firewall τον windows μπορείς και να το απενεργοποιήσεις. Μια απορία έχω, τι εννοείτε "βαρύ"? Ότι πιάνει περισσότερο χώρο?

Οχι,οτι επιβαρυνει τον υποστολιστη και τον κανει πιοο αργο.

More
05 Oct 2010 14:52 #80565 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι μόνο τον υπολογιστή, αλλά πες ότι θέλεις να δουλέψεις στο Movie Maker. Και αυτό θα δουλεύει πιο αργά. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη χώρου.

More
05 Oct 2010 15:04 #80568 by Ιβάν

TheReaper wrote: Όχι μόνο τον υπολογιστή, αλλά πες ότι θέλεις να δουλέψεις στο Movie Maker. Και αυτό θα δουλεύει πιο αργά. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη χώρου.

Ε αυτό εννοώ. Πιάνει περισσότερο χώρο στο pc με αποτέλεσμα να μείνετε ο ελεύθερος χώρος. Κατάλαβα.