Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μου χάλασε το desktop

More
19 Sep 2010 11:26 #78878 by mrpao131
Λοιπόν, ακούστε τι έγινε καθώς έπαιζα στο pc, το έσπρωξα κατά λάθος και έπεσε κάτω. Τώρα όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει απλώς λειτουργούν μόνο οι ανεμιστήρες και δυο μικρά φώτα (ένα κόκκινο και ένα πράσινο) μένουν συνέχεια ανέμενα. Στην οθόνη βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Δεν υπάρχει σήμα" . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω? :help:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2010 11:57 #78880 by Stathis Yannacopoulos

mrpao131 wrote: Λοιπόν, ακούστε τι έγινε καθώς έπαιζα στο pc, το έσπρωξα κατά λάθος και έπεσε κάτω. Τώρα όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει απλώς λειτουργούν μόνο οι ανεμιστήρες και δυο μικρά φώτα (ένα κόκκινο και ένα πράσινο) μένουν συνέχεια ανέμενα. Στην οθόνη βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Δεν υπάρχει σήμα" . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω? :help:

Για δες το καλώδιο της οθόνης σου τόσο πάνω στο tower όσο και στην πίσω πλευρά της οθόνης

More
19 Sep 2010 12:53 #78881 by mrpao131

Panteiakos wrote:

mrpao131 wrote: Λοιπόν, ακούστε τι έγινε καθώς έπαιζα στο pc, το έσπρωξα κατά λάθος και έπεσε κάτω. Τώρα όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει απλώς λειτουργούν μόνο οι ανεμιστήρες και δυο μικρά φώτα (ένα κόκκινο και ένα πράσινο) μένουν συνέχεια ανέμενα. Στην οθόνη βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Δεν υπάρχει σήμα" . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω? :help:

Για δες το καλώδιο της οθόνης σου τόσο πάνω στο tower όσο και στην πίσω πλευρά της οθόνης

Το έχω δοκιμάσει και μάλιστα σε δυο οθόνες. Και επίσης αγόρασα και νέο καλώδιο μήπως είναι εκεί το πρόβλημα αλλά πάλι δεν δουλεύει.

More
30 Sep 2010 10:03 #79966 by ifigeniaki
Το πιο απλό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι κάποιο καλώδιο/κάρτα στο κουτί δεν κάνει επαφή. Μπορείς να δοκιμάσεις να ανοίξεις τον υπολογιστή και να δεις ότι όλα εκεί μέσα κάνουν επαφή.

More
04 Oct 2010 07:16 #80414 by mplip
το να εφυγε απο μέσα κατα λάθος απο το τράνταγμα η κάρτα γραφικών το σκεφτήκαμε;

More
04 Oct 2010 11:56 #80422 by GoldString
Εγώ ξέρω τι φταίει . Να αφήσει τα ψέματα ότι του έπεσε και τα λοιπά.Ομολόγα ότι το έκαψες ρε καμένε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
04 Oct 2010 13:08 #80424 by Kostas Milonas
Το πιο πιθανο ειναι να εφυγε καποια απο τις μνημες απο την θεση της.

Θα σου προτεινα να ανοιξεις το κουτι και με προσοχη να πιεσεις καλα οτι βλεπεις οτι κουμπωνει στη μητρικη σου, δηλαδη τις μνημες, την καρτα γραφικων και ο,τι αλλο μπορει να εχεις...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
04 Oct 2010 16:21 #80436 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ θυμάμαι σε μια τέτοια περίπτωση είχα πάει τον υπολογιστή μου για φτιάξιμο ή αναβάθμηση και φτιάχτηκε. Δοκιμασέ το.

More
04 Oct 2010 16:44 #80439 by Βασίλης Βασιλός
Κανε οτι καναμε παλια στο Gameboy και στις κασετες του...Φυσα!!!!!!!χεχεχε ανοιξε τον πυργο και δες εκει μεσα τι παιζει

More
04 Oct 2010 17:57 #80453 by rafor
Καταρχας ρε φιλε το ανοιξες το Topic ,αλλα απαντησεις 0.Δοκιμασες κατι απ' αυτα που ειπαν οι συμφορουμιτες απ' πανω?Δωσε μας μια απαντηση να σε βοηθησουμε και εμεις...!