Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μου χάλασε το desktop

More
04 Oct 2010 17:59 #80454 by Ιβάν
Εγώ θα σου πρότεινα να τον πας σε αυτόν που είπα και στον lavezzi (στο Windows 7 topic). Είναι πολύ καλός και θα στον φτιάξει. Μην κάνεις καμιά χαζομαρα και τον ανοίξεις και θα το παίξεις 50-50 και στο τέλος θα πάρεις καινούριο. Κανε αυτό που σου λέω εγώ αν δεν θες να σκάσεις 500€ για κανένα καινούριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2010 18:04 #80456 by rafor
Το να πιεσει απαλα τις καρτες, για να δει εαν κατι εχει ''ξεκουμπωθει'' , δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!!!Δεν του ειπαμε να παρει και σφυρι και να τις χτυπαει...!

More
04 Oct 2010 18:24 #80458 by Ιβάν

rafor wrote: Το να πιεσει απαλα τις καρτες, για να δει εαν κατι εχει ''ξεκουμπωθει'' , δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!!!Δεν του ειπαμε να παρει και σφυρι και να τις χτυπαει...!

Όχι ρε συ απλά μπορεί να μην είναι και πολύ γκορού σε αυτά. Για αυτό το είπα. Αν ξέρει βεβαίως, αλλά αν πάλι όχι τότε καλύτερα να πάει σε αυτόν που του είπα.

More
04 Oct 2010 18:27 #80460 by rafor
Oκ φιλε.Το θεμα ειναι οτι αναθεμα εαν τα εχει δει τα posts ,αλλα και να τα εχει δει , τουλαχιστον θα επρεπε να δωσει καποια απαντηση...

More
05 Oct 2010 00:27 #80531 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για δες αν σου εχει ξεκουμπωθει η καρτα γραφικών απο την motherboard και αν σου εχει ξεκολήσει οτιδήποτε

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Oct 2010 14:57 #80566 by Aνέστης Αδαμίδης
Bασικά, εγώ σκεφτόμουν μήπως έχει σπάσει κάνα σιδεράκι από αυτά που είναι στα βίσματα. Αλλά λέει πως πήρε άλλα καλώδια.