- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
christos13 wrote: γιατι δεν δοκιμαζεις το pc σου σε μια αλλη οθονη?αν δουλευει σημαινει οτι φταιει η οθονη αν παλι οχι τοτε με τη καρτα γραφικων θα υπαρχει προβλημα
το εκανα αυτο με το καλωδιο αλλα μολις το συνδεσα εγραψε η οθονη no signal και εσβησε...Τωρα οσο για την καρτα γραφικων εχω την:asus en9800 gtTakiTsan wrote: Λοιπόν Θάνο. Εδώ πιστεύω πως παίζει 50-50. Δηλαδή παίζει να μην έχει καλή τροφοδοσία, όχι ότι δεν έχει ρεύμα αλλά το καλώδιο. Το άλλο είναι ότι μπορεί να χάλασε η κάρτα γραφικών. Δες επίσης αν είναι καλά συνδεδεμένο το καλώδιο στον υπολογιστή. Και πες μας τι κάρτα γραφικών του έχεις βάλει. Θα ρωτήσω και θα σου απαντήσω με σιγουριά. Και νομίζω πως το θέμα δεν ανήκει εδώ πέρα. Θα ρωτήσω και θα σου πω σύντομα.
Μπορείς να κάνεις και το εξής. Μιας και έχεις φορητό, κάνε αυτό που θα σου πω. Πάρε το καλώδιο από την οθόνη (που συνδέει την Οθόνη και τον Υπολογιστή) και σύνδεσέ το με το φορητό. Έτσι θα εμφανιστούν τα πράγματα που έχεις στον φορητό στην μεγάλη οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις αν παίζει κάτι με την οθόνη. Καν`τω και πες μας!
ναι...TakiTsan wrote: Το καλώδιο το άφησες στην οθόνη και την άλλη άκρη την πήγες στον φορητό, ρε Θάνο;
Ρε παιδια πως μπορει να χαλασε η οθονη?Απο την πολυ ζεστη?3 χρονια βασικα την εχω...TakiTsan wrote: Λοιπόν Θανάση έχει πρόβλημα η οθόνη ή η τροφοδοσία, δηλαδή το καλώδιο. Θα ρωτήσω έναν που φτιάχνει Υ/Η και θα σου πω με σιγουριά. Πάντως έχει πρόβλημα η οθόνη και όχι η κάρτα γραφικών.