- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
8@no$ wrote: H οθονη οταν λεω οτι κλεινει δεν ενοω οτι σβηνει τελειως.Ενοω οτι κλεινει κανονικα σαν οταν κλεινω το pc.και το εχω αφησει πανω απο 2 ωρες το pc ανοιχτω αλλα δεν αλλαξε τιποτα και κανω συνεχια επανεκινησεις,....
Λες να μου εχει καει ή τιποτα τετοιο?antonis 21 wrote:
8@no$ wrote: H οθονη οταν λεω οτι κλεινει δεν ενοω οτι σβηνει τελειως.Ενοω οτι κλεινει κανονικα σαν οταν κλεινω το pc.και το εχω αφησει πανω απο 2 ωρες το pc ανοιχτω αλλα δεν αλλαξε τιποτα και κανω συνεχια επανεκινησεις,....
δεν ξερω τι να σου πω.εμενα που μου το εκανε τον αφινα ανοιχτο τον υπολογιστη και μετα απο λιγο ανοιγε. ](*,) :icon what:
γιατι να φταει η τροφοδοσια αφου εχει ρευμα....Α και οταν κανω επανεκινηση του υπολογιστη μου γραφει no signal και σβηνει.Δεν σβηνει τελειως,δηλαδη σαν να πατισεις το κουμπι να κλεισει,αλλα σαν να κλεινεις τον υπολογιστη...Οποτε δεν πιστευω να φταιει η τροφοδοσια.Εβγαλα και το καλωδιο το ξαναεβαλα...τιποτα... :-kmordred wrote: Δες καλώδιο τροφοδοσίας. Η οθόνη χωρίς σήμα ανοίγει; Αν κανει τα ιδια κατι παιζει με την τροφοδοσία της.